White Snake написа:Дайте нещо бе,покажете нещо,без значение какво.Снимка,документ,някакво доказателство.Даже във вашия сайт това липсва,няма никаква информация.Кой е Иван Пухтев,кога е роден,как изглежда през 1912 ? Кога сте играли първия си официален мач,срещу кого,как е свършил,кои са били в отбора ? Кой може да отговори на тези въпроси ? Не става с "Всички знаят ".Какво знаят ? Вие самите нищо не знаете.Вашите пишман историци Румен Минков и Антон Петров се молиха на нашите хора,да им дадат нещичко,за да могат да спастрят жалките си брошурки.
Явно на всички тези въпроси никой не може да отговори.
Много ми е странно на мен, че все още никой не е казал: "Абе кви са тея въпроси, Ботев Пд е най-стария отбор и точка!".
На мен лично ми е интересно повече за основателят на Ботев Пд, как е изглеждал 1912 г., кои са официалните мачове до 1917-18-та година и изобщо всичко, което не е "ПО УСЛОВИЕ".
Също така ми е интересно, защо Ботев Пд се наричат най-стар клуб при положение, че отбори като Доростол Силистра твърдят, че са основани 10 години преди тях, естествено на ДУМИ?!
ЛЕГЕНДИТЕ И ПРЕДАНИЯТА ОТ ПОКОЛЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЕ ЛИ ПРАВЯТ ЕДИН КЛУБ НАЙ СТАР, ИЛИ ДОКУМЕНТИТЕ, ПРОТОКОЛИТЕ И РЕГИСТРАЦИЯТА МУ?