marchisio написа:Вече е официално - Джовинко се връща,за сумата от 11 мил,която ще платим на три вноски.Договора му е до 2015г.Успех,Себа!!
: ) Успех и от мен !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
marchisio написа:Вече е официално - Джовинко се връща,за сумата от 11 мил,която ще платим на три вноски.Договора му е до 2015г.Успех,Себа!!
bilyaletdinov написа:marchisio написа:Вече е официално - Джовинко се връща,за сумата от 11 мил,която ще платим на три вноски.Договора му е до 2015г.Успех,Себа!!
Явно си говорил вече с МаротаИначе ми се струва , че е малко недомислено да го продаваме за 3 млн. , а после да го купуваме за 11 млн. , но все тая . Вземем ли Верати (било то и на 50 %) и Кавани направо да вдигат паметник на Марота
forzajuve написа:Чакаме дългочакания нападател от световна класа,но Марота не бърза и евентуално защитник и бег,като се споменава Бруно Алвеш,че може да дойде при нас в замяна на Пепе в Русия.За бег се знае за Коларов,но и Принтер мътят водата.
Засега всичко върви по вода.Незабравяйте,че имам отбор шампион и нетрябва селекция на колограм,а само нужните и Конте е нашия идол и той няма да ни подведе.Твърдо зад него.Само Ювеееееееееееее
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта