За футболните и другите лицемери

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: За футболните и другите лицемери

Мнениеот boys85 » 22 юни 2012 17:02

Corwin написа:Добре. И кво? Ти поне ще ми кажеш ли колко титли имате?

Четири. Други въпроси? :roll:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 22 юни 2012 17:02

Corwin написа:
HEATSEEKER написа:
Corwin написа:Не казва колко титли има Черно море. Казва, че варненските Тича и Владислав имат успехи (безспорен факт).

Чиито приемник е ''Черно море'' а сега смятай ;)

Е тогава защо имате 4 на емблемата?

Ами ти си знаел, :!:
А ти от кой отбор си :?:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 22 юни 2012 17:03

HEATSEEKER написа:
scb написа:
HEATSEEKER написа:За едно си прав за името.Обаче едно не знаеш , когато се направи опит за връщането на името червените другари надделяха.Ботев сегашния, наследник ли е на Тракия 1967-1990.Основан на основата на 3 клуба.Тоест по твоята логика и 3 клуба си отиват през 1967

Не знам кой кога си отива но на мачовете на Тракия се е викало Ботев, ходили са с жълто-черни шалове и първата им работа след 10 ноември 1989 е да му върнат оригиналното име. Всичко друго е за лицемерите, те да си интерпретират както си искат нещата.

Велики сте,за вас може за други не може.Интерпретацията на ИСТОРИЯТА е вашата специалност
Не ми отговаряш Ботев наследник ли е на Тракия.На кой отбор викаха ''шпатион''

Не знам на кой какво са викали, не знам по твоята логика Тракия и Ботев дали изобщо имат нещо общо. То за теб сигурно и Ботев Пловдив и Левски София ги няма на картата, но фактите са безспорни - Ботев са играели в жълто и черно и преди 1944 и след 1967 и след 1989 пак. Има последователност докато при Черно море единствената последователност в името и цветовете е след 60-те години.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 22 юни 2012 17:05

boys85 написа:
Corwin написа:Добре. И кво? Ти поне ще ми кажеш ли колко титли имате?

Четири. Други въпроси? :roll:

Да. Обясни това:
http://en.wikipedia.org/wiki/1937%E2%80 ... l_Division - защо сте на първо и второ място едновременно, ако имате 4 титли?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 22 юни 2012 17:06

Не знам кой кога си отива но на мачовете на Тракия се е викало Ботев, ходили са с жълто-черни шалове и първата им работа след 10 ноември 1989 е да му върнат оригиналното име. Всичко друго е за лицемерите, те да си интерпретират както си искат нещата.[/quote]
Велики сте,за вас може за други не може.Интерпретацията на ИСТОРИЯТА е вашата специалност
Не ми отговаряш Ботев наследник ли е на Тракия.На кой отбор викаха ''шпатион''[/quote]

Не знам на кой какво са викали, не знам по твоята логика Тракия и Ботев дали изобщо имат нещо общо. То за теб сигурно и Ботев Пловдив и Левски София ги няма на картата, но фактите са безспорни - Ботев са играели в жълто и черно и преди 1944 и след 1967 и след 1989 пак. Има последователност докато при Черно море единствената последователност в името и цветовете е след 60-те години.[/quote]
Напротив по твоята логика, днешният клуб Черно море няма нищо общо с клуба преди 1944 по твоята логика.
Именно затова те попитах щом се обединяват няколко клуба значи ли че става чисто нов без история :?:
Последна промяна от HEATSEEKER на 22 юни 2012 17:08, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 22 юни 2012 17:08

HEATSEEKER написа: А ти от кой отбор си :?:

От отбор, чиито собственик си помисли, че може да фалшифицира историята, само и само да излезем най-велики.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 22 юни 2012 17:09

Corwin написа:Да. Обясни това:
http://en.wikipedia.org/wiki/1937%E2%80 ... l_Division - защо сте на първо и второ място едновременно, ако имате 4 титли?

Не знаех, че за второ място също се дава титла... :o

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 22 юни 2012 17:10

boys85 написа:
Corwin написа:Да. Обясни това:

Не знаех, че за второ място също се дава титла... :o

И аз, затова те питам как така имате 4 титли, след като Владислав е спечелил само 3, а вие приемате за рождена дата на Черно море рождената дата на Тича, който е с една титла?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 22 юни 2012 17:11

Corwin написа:

От отбор, чиито собственик си помисли, че може да фалшифицира историята, само и само да излезем най-велики.

А прословутата история на Батков
Еми тогава прочети отначало всичко , и за стадиона и за Спартак-СФ и за синият номер 1 в дружеството
Ето го отговора, не може успехите на едни да абсолютно легитимни, а за други видиш ли не става

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 22 юни 2012 17:15

HEATSEEKER написа:
Corwin написа:

А прословутата история на Батков
Еми тогава прочети отначало всичко , и за стадиона и за Спартак-СФ и за синият номер 1 в дружеството
Ето го отговора, не може успехите на едни да абсолютно легитимни, а за други видиш ли не става

Ми, Спартак София имат Купа на България от 1968-ма. Никой обаче не я брои като успех на Левски, защото тогава излиза, че през този сезон Левски е бил 2 отбора едновременно.
Не мога обаче да не се съглася с теб, че всичките мрънканици за стадион Раковски са глупост. Именно това е същото нещо, което правите и вие с четирите титли - значи хем сте най-старите (по линия на Тича), хем имате 4 титли (3 от които на Владислав, а в сезона на четвъртата владислав е втори). Не може да сте били два отбора едновременно, както Левски не е бил през 1968-ма, например.

Върни се в “Черно море”