Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) [официална тема]

Мнениеот aide_morqci » 24 авг 2009 20:18

Няма да е лошо наистина собствениците да земат да купят ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ.Се някой лев трябва да се даде.Не става само със свободни агенти
ИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 24 авг 2009 20:19

Междодругото Керчев се включи добре..но това е смешната игра на Локото да вкарат 1 гол и айде сички назаде.

Манолов,Какалов,Лазаров..на теория имаме, а и това че като играем 4-5-1 не ни трябват много нападатели.Да Лазаров не е баш централен леко като крило го играе но Миро е типичен таран какво искате..Ето един Камбуров вижте как вкарва много ли го пазят какво не знам.
Последна промяна от chelseabg на 24 авг 2009 20:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 авг 2009 20:20

Няма страшно.Локо Сф са несъствоятелен отбор и ще ги прегазим,както ще прегазим ЦСКА и Литекс.Ще си стабилизираме играта,но с такива глупости,с такива изпуснати лесни мачове в които ни бият отбори гъзевни от ЦСКА с по 0:5....повече от 3-то място-няма.Аз опбаче съм спокоен.Гигов купи съдиите срещу Своге,срещу Мездра- ОК,но Локо са супер слаб отбор и на дългата писта 2 купени мача не стигат.Ние също ще бием в Мездра,както и всеки друг водещ отбор.Във всички случаи обаче трябва да бием Берое в Стара Загора.Стига лигавщини.Грабваме ги от 1-вата минута и ги мачкаме докато не стане 0:4 поне,защото ако играем нормално-1:0,айдееееее почват да лежат да припадат,да колабират на терена :!:.Прави сте за Керчев,беше най-добрия ни играч,подвижен,с техника,нищо общо с неадекватния Станислав
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 24 авг 2009 20:21

chelseabg написа:Междодругото Керчев се включи добре..но това е смешната игра на Локото да вкарат 1 гол и айде сички назаде.

Ми жалки бяха тея цигани от пловдив.Въобще почнах да се чудя кой от двата локо отбора ме дразнят повече :x
ИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 24 авг 2009 20:25

Не ми пука за Локо и Литекс.Не ми пука вече дали ще бием ЦСКА или Левски(и ще помогнем на другия за титлата).Това е че трябва да бием във всеки мач иначе няма как да стане.Тука една загуба е много не сме в Англия всеки кръг някой някае да пада.
Както казах целта победа навсякаде и титлата.да се стягат..

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 авг 2009 20:25

Адски селски футбол. Просто няма какво де се коментира.
За пореден път губим точки от слаби отбори. После хукваме да гоним дивото и накрая съжалеваме за пропуснатото с/у слабаците.
Контузиите на Алекс, Жоро Илиев, З. Лазаров , Адемар и на най-добрия ни играч Юрука си казаха своето. Това е половин отбор, при това титуляри всички до един.
Дани Георгиев статист, Милен играч за едно полувреме (няма сили вече), Бачев-уникална глупост направи за пореден път.
Съдията трябваша поне 7-8 минути продължение да даде, то не беше бавене и лежене, то не беше селяния. АНТИ ФУТБОЛ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 авг 2009 20:37

И още нещо да добавя, тенденция стана вече да не можем да отбележим гол когато съперниците ни се приберът и се бранят с 10 души в собственната си половина.
Визирам мача ни с ПСВ в Бургас, мача с Черноморец и днешния мач в Пловдив. И в трите мача смазахме противниците си, натикахме ги пред вратите им но не можахме да ги пробием поне веднъж. Пропуск след пропуск, но гол няма.
Последна промяна от greenpeak на 24 авг 2009 21:03, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 авг 2009 20:54

На Ч.Море им трябва още 2-ма нападатели,защото повечето отбори срещу моряците се затварят отзад с 11 човека.При такава игра на противника трябват точни удари във вратата от средна и по далечна дистанция.Сега при липсата на Юруков няма кой да нанесе точен удар.Какалов трябва да си ходи-достатъчно дълго го чакаха да заиграе и да вкарва голове.Просто е недоразумение е,че носи No.9 на гърба си.А съдийте с лекота дават дузпи против Ч.Море. А чисти такива за нас не смеят да свирят! И в Бургас и сега в Пловдив за спиране на топката с ръка в нак.поле- не се свирят дузпи за Ч.Море.Безобразно бавене на играта-съдийте пас.Постоянно спиране на атаки с несъществуващи засади. В същото време отново нагло съдийство в полза на Локо Сф. Явно,че са взети мерки от софиянци срещу Моряците още от началото :!:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 авг 2009 21:01

anxiety написа:Аве стига сте говорили глупости.Трябвало свестен треньор.Миналата година като станахме 3ти нищо не казвахте за треньора, сега обаче говорите.Играхме добре особено второто полувреме, но късмет не ни достигна и може би Спасов е прав.Когато играчите ни са пред камата на противника се панират и не отиграват правилно.....Че ни е нужен нападател - това е ясно, но треньорът си е екстра.

Човече, защо говориш глупости? Миналата година станахме трети не заради, а въпреки "ГОЛЕМИЯ" треньор Спасов. Вслушай се добре в думите на Sagittarius. Много точен! Свалям му шапка! Какалов си го знаем, но "големия" Миро какво направи? Четири - пет 100% чисти положения и ... нищо. При такъв КПД ( коефициент на полезно действие ) не ми го хвалете повече!
Извода какъв е? - трябват нов треньор и нов ЦЕНТРАЛЕН нападател! Казвал съм го преди, ще го кажа и сега: Когато Кривия редеше състава бяхме 3-ти. Когато набедения за тренер Н. Спасов си повярва, че е треньора "слънце" и може без напътствията на Алекс ядем големия.
Много съм разочарован тази вечер и не ми се пише повече. Затова ще кажа само още 2 - 3 думи: ГОЛЯМ ОТБОР СЕ ПРАВИ С МНОГО ПАРИ! Ако ТИМ искат да направят отбор, който всяка година ще се бори за първото място, то трябва да развържат кисията си за качествен треньор и класен нападател.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 авг 2009 21:27

Критикувахме Кривия,че вместо да играе се кара със Спасов.Защитихме Спасов,нормално,Кривия беше низгвергнат,натирен,превъзпитан.Но сега защитавам Кривия!Защо?Защото ако Кривия беше играл цял мач това нямаше да се случи.Защото този път Спасов прекали,защото този път вместо да подбира правилно играчите и тактиката той си губи времето да се перчи пред Кривия,да се кара с него.Резултата го видяхме.Този мач беше изцяло провален от Никола Спасов.Аз тука написах - Даксон трябва да бъде опазен,това е гаранция за успех.Защо Даксон не беше смачкан първото полувреме,а бе оставен да си разиграва коня и да ни прави луди 45 минути?Защо?Още до 10 минута срещу Даксон трябваше да бъдат извършени поне 3 здрави фала и 3 пъти да го изнасят с носилката,но не.Срещу нас се играеше селски,ние играем аристократично.Пак тъпо.Да,еропейски играем,но срещу селските маниери такъв стил е безполезен
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”