Програмата на Ливърпул за сезон 2012-2013

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Програмата на Ливърпул за сезон 2012-2013

Мнениеот Avrameca » 22 юни 2012 02:25

Ами не е придобил вдъхновението на Дел Боске , но се надявам да научи играчите ни на поне малко от това което могат Испания ;) И това за жалост няма да стане за 1 сезон.Но отново - нов сезон , нови надежди и както се казва нищо не се знае :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 22 юни 2012 09:15

От Футболната Асоциация (FA) на Англия са усетили, че Ливърпул ще стават шампиони и искат да ни затруднят в началото на сезона 8-)

Сега сериозно, мисля че ще наредим доста равни през следващия сезон, само се надявам да не са толкова много като предния. Не знам каква тактика ще предприеме новия треньор, защото със Суонзи или печелеше и или губеше, но винаги се опитваше отбора да не загуби (това е лично наблюдение). Сега с Ливърпул може да си позволи повече рискове, защото мисля че притежаваме по-класни играчи. Нямам търпение да започне сезона......както всеки път :lol:
LIVERPOOL RULZZ

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 юни 2012 10:36

Jordan Henderson написа:
t0bl3ro_bg написа:
Jordan Henderson написа:Така като я гледам програмата и като включим че треньора ни е някъв неадекватен + дърварите който ДаУглиш доведе предполагам че ще започнем кошмарно,Декември месец надеждите за топ 4 ще се върнат и около февруари тези надежди пак ще изчезнат :mrgreen:

Защо "ДаУглиш" и "Брендън" да са неадекватни ? За дърветата си много прав, точно човекът, на който ти е кръстен никът не заслужава да играе в такъв отбор, изобщо не поема отговорност, Даунинг не е по-различен.

liverpool96, защо да се сърдя ? Всеки си има предпочитания, аз лично не изпитвам никаква тръпка като играят отбори различни от тези, на които симпатизирам :)

Не съм ти казвал,но името и аватара не съм ги измислял аз и не аз съм си правил регистрацията. Това няма голямо значение
Приемам въпросът защо ДаУглиш е неадекватен треньор като риторичен :lol: А защо Роджърс ли ?
Защото идва от място където е освободен от всякакво напрежение и единствената му цел е да оцелее в ВЛ. Този човек няма шампионски дух(както и повечето ни футболисти де).
И ще ми кажете бил е в Испания. Е като е бил в Испания да не би да е придобил вдъхновението на Висенте Дел Боске :mrgreen:

Това е много, ама много глупаво изказване. Трябва ни човек, който да работи на спокойствие и който да въдвори това спокойствие сред отбора, защото несретници като твоя човек на снимката, Даунинг, Керъл и Адам са с лабилни психики и не могат да играят под напрежение. Когато легендата беше треньор, първоначално ни смятаха за фаворити за титлата, едва ли не, и дърветата наляха бетона. Сега при Роджърс като ни отписват, ще е по-добре, защото няма да го има излишно високото напрежение. Казваш, какво от това, че е бил в Испания ли? Ми нищо. Просто е искал да се пообразова, което е похвално, което ще рече, че не е кон с капаци като предния, на който стила му беше по-гаден от на Стоук Сити. Аз имам вяра, имам и очаквания, но не за този сезон. Очаквам да започне изграждането на един нов Ливърпул, но не Ливърпул, който играе с къчове към централното дърво, а Ливърпул, който движи топката и атакува. Ливърпул, който пресира, Ливърпул, който подава по земя с мисъл.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 22 юни 2012 11:21

Докато Ливърпул не се върне на правилният път,винаги ще има напрежение. Ливърпул обаче няма как да направи това с треньор като БР.
Джордан Хендерсън не заслужава и да стъпи на терен от ВЛ и ми писна да повтарам че не аз съм си правил регистрацията

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 юни 2012 19:33

Jordan Henderson написа:Докато Ливърпул не се върне на правилният път,винаги ще има напрежение. Ливърпул обаче няма как да направи това с треньор като БР.
Джордан Хендерсън не заслужава и да стъпи на терен от ВЛ и ми писна да повтарам че не аз съм си правил регистрацията

Ех човека не е изкарал един мач и вече го плюеш... Иначе от Хендо може да излезе голям играч ако Роджърс работи правилно с него! Ако не си спомняш така се говореше и за Лукас! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 22 юни 2012 21:27

Jordan Henderson написа:Докато Ливърпул не се върне на правилният път,винаги ще има напрежение. Ливърпул обаче няма как да направи това с треньор като БР.

и как разбра ,че от Брендън нищо не става? Данеби да си хвърлял боб или да си някаква врачка?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 23 юни 2012 10:12

smart написа:

и как разбра ,че от Брендън нищо не става? Данеби да си хвърлял боб или да си някаква врачка?

Виж кво съм писал по назад,няма да повтарам. Роджърс е посредствен треньор който блести на фона на другите посредствени треньори който водят отбори борещи се за оцеляване :mrgreen:

А на примерът с Хендерсън и Лукас се наслушах цяла година. Ама то това не може да стане с всеки един играч. Пример за това е Крауч. Едно си може от както е юноша,едно си може и досега-посредствен. Не всеки може да израстне. Да,Хендерсън е цвете на фона на Лукас преди години,но това не значи че ще разцъфне и едва ли не ще стане новият ни Шаби Алонсо

nqkvo cskarche
Контакти:

Мнениеот nqkvo cskarche » 23 юни 2012 12:51

ще го кажа кратко и ясно шампиони сме. :)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 юни 2012 16:40

nqkvo cskarche написа:ще го кажа кратко и ясно шампиони сме. :)

Не знам дали сме "шампиони",ама си мисля че вече е време ей така едно трансферче да направим...Другите отдавна започнаха,взеха качествени и скъпи играчи,а ние гледаме Европейското!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 23 юни 2012 17:12

Никакъв шанс да сме шампиони :| Класиране в ТОП4 би било огромен успех още от първия сезон на БР и то с такава трудна програма.Ще купим играчи , търпение :) Според мен новите ще са не повече от 2-3 играчи и няма да има такава мащабна селекция :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”