Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот niki87 » 24 авг 2009 19:00

С какъвто и състав да излезем трябва да се опитаме да спечелим,заради ВЕЛИКИТЕ СИНИ ФЕНОВЕ :!: Поздрав за всички сини сърца.http://vbox7.com/play:dea5e712

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Време ли е да видим БОЯН ТАБАКОВ?

Мнениеот rsk » 24 авг 2009 19:22

Тоя е пълен смехар и е слаботелесен освен това.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 авг 2009 19:36

slavi_1914 написа:
Пич следя ти коментарите непрекъснато. Предлагам ти отвори моля те една тема и си изкажи веднъж мнението а не само да критикуваш. На всяка манджа меродия. За всичко си на нож с левскарите. Какво му е нормалното знаейки психиката на нашите. Всички знаем като се заговори за пари кво става. Нима темата с парите сега се е променила ? Парите са си същите и както преди мача в София.Колко пъти да ги коментираме тия пари? Вече и децата знаят за 10-те млн., а какво остава з футболистите.
Исках да ти кажа,че трябва да ги надъхват с футболни аргументи,а не с финансови защото вече видяхме,че с финансови не става !

Аз мнението съм си го изказал,приятелю.Просто не си падам по гледането през сини,червени или зелени очила.Скептик съм по природа.Не съм се заяждал,просто не обичам куртоазията. Казал съм си мнението право и без "пудра". Просто се дразня на истерията,която се създава преди мача за пореден път.Не аз съм на нож с левскарите.Просто ми е смешна истерията,която се създаде около Велев първо.После около смешния отбор на Баку,който е един тотално НЕграмотен отбор и сега към този мач. Аз си казах мнението по въпроса.Какво и е на психиката на нашите?Чуствителни ли са?Лесно раними? Страхливи? Питам те сериозно,без закачки и заяждания. Ако Баждека,не говори за пари за какво да говори? Не си ли забелязал,че романтиката във футбола умря? С какви футболни аргоменти надъхват футболистите в днешно време? Чест?Национална гордост? Тия работи са отживелица.Ако не вярваш погледни националния отбор. Не ми е приятно да го мисля,но това е истината.Смяна на гражданства,игра за чужд национален отбор, залози на мачове, премествания и продавания на домакинства заради телевизионни изисквания..Спорта е икономика. Романтиката е умряла. Или си мислиш,че на един Тиберканин,Жоазиньо,Зе Суареш,Ортега и т.н. им пука за името на Левски? Те са дошли тук за пари и за трансфер в Европа. Толкова . Лошо няма. Футбола е професия. Ако си вършат работата,като хората и не правят изцепки изобщо не ми пука дали им дреме за публиката,историята на клуба и т.н. Или Рабех да коментираме? Един човек,който във всяка една нормална държава вече ще излежава ефективна присъда.Ти искаш тези футболисти да ги мотивираш с чест? Не става,пич.Друг е въпроса,какво искаш да чуеш.Дали да те баламосват индивиди,като Спас Делев,дето бил такъв чорбар,че и в кочината на бунгалата на Панчарево ще живее,или Велевите афоризми. Лично аз предпочитам второто. И пак те питам.За какво да говори финансовия директор в Левски? Стига вече всеки се е бъркал в неща,които не разбира. Баждека е лаик в спорта. На него му пука за цифрички,числа и валута. Евала. Така и трябва да бъде. Всеки да си върши работата за която му се плаща и да не се меси в чужди дела.
110 години любов!

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 24 авг 2009 19:37

В първият мач очаквах Топчо да играе десен бек, а Милиев да е заедно с Генов в центъра и като чух, че Веско ще е десен бек /тоя не е играл на този пост дори и в тренировъчно мачле, според мен/ имах съмнение, че ще се получи точно това, което видяхме - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!
Вагнер вече е дърт за краен защитник, но пък е един от малкото, които могат да дадат точен пас... Балтанов ми се струва, че е с контузия иначе не виждам защо не е в състава като титуляр /като десен бек или дефанзивен халф/... Тасевски го мързи та го боли, а и е страхливец /като му влезнат 1-2 пъти по-остро и се скрива като мишок/... Бардон не е за дефанзивен халф, защото е футболист и прави играта, а не я разваля... Христов също е Мека Мария и при тея централни защитници /с една глава по-високи от него/ няма никакъв шанс, затова Еньо е за централин, ама няма да го пусне "Специалиста"... Зе меша, меша, меша и накрая я подаде точно, я не... Жо изобщо не е във форма и само с желание не може нищо да направи... Остана един дето не ща и да му напиша името, толкова голям некадърник е, че ме е страх да не прихвана! :mrgreen: Ама пак ще ни къса нервите с дървените си "спирания" и брилянтните извеждащи пасове към... противниковите състезатели, защото няма друг в средата /Тука играе поговорката за рака и рибата... Та: "Като няма кон и катъра е кон!" и това ренде е постоянно титуляр!/

Та такива ми ви работи у наща къща!... Тръгнеме ли от първата минута да нападаме, ще ни скъсат от бой и ще береме голям срам! Затова трябва да играем на сигурно и без излишни илюзии. Атаките трябва да се подготвят и да се дебне за две-три положения, които трябва задължително да влезнат! Не можем с този състав да ги надиграеме, значи трябва да ги надхитриме!... Как? :roll: Не знам! :cry: Ама много ми се иска!!! ;)

------------------------------Гошо---------------------------------
Топчо-------------Бензукан----------Рабех--------------Минев
---------/Милиев/----------------------------/Генов/-----------
---------------Балтанов------------------Оня---------------------
Зе--------------------------Бардон------------------------Вагнер
--------------------------------------/Тасевски/------------------
---------------------------------Ортега----------------------------
-----------------------/Христов, Кръстовчев/-------------------
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 авг 2009 19:42

Вариантите на състава са малко...Вариантите на играта вече са много. Дано да успеят да ги накарат да си подават топката по земята,повече от два пъти,да играят по-бързо и без индивидуални заигравки. Оттам нататък всичко е в краката на унгарците.Ние не държиме съдбата в собствените си ръце.Ако нашите играят МНОГО по-добре от мачовете дотук,а унгарците малко по-слабо от играта им в София може и да хвърлиме бомбата.Иначе..нямаме аргументите.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 авг 2009 19:45

Делибаш написа:------------------------------Гошо---------------------------------

М/у другото идеята с пускане на Минев и Вагнер едновремено ме кефи.Оня е Сърмов?
110 години любов!

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 24 авг 2009 19:48

groti написа:
Делибаш написа:------------------------------Гошо---------------------------------

М/у другото идеята с пускане на Минев и Вагнер едновремено ме кефи.Оня е Сърмов?

Шшшт! :| :cry: :? Че ще се възгордее, че съм го написал с главно О! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 24 авг 2009 20:17

То общо взето много варианти за състава няма така че който е здрав той ще играе:Петков,Бензукан-в дясно,Топузаков и Рабех-в центъра,Минев-в ляво,Сърмов и Дарко като вътрешни,по крилата ЗЕ и Йовов,и напред Христов а зад него е Бардон.това е кого друг да пусне освен Жо като резерва то просто няма.и да паднем не се нахвърляйте върху треньора че не е пуснал този или онзи и какво е можело да стане.На Левски му трябва спокойствие а не критики от всякъде и тоз не ставал онзи бил пиянде и т.н. и да паднем спокойно идва ЛЕ след това.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 24 авг 2009 20:17

1. Петков
2. Бензукан
3. Топузаков
4. Минев
5. Рабех
6. Сърмов
7. Зе Соареш
8. Бардон