Германия - Гърция - Бундестима е абсолютен фаворит ,но не трябва да подценяват съседите. Ако случайно гърците вкарат първи и после паркират автобуса отзад ,ще стане много трудно за немците. Все пак прогнозирам победа за Германия с 2:0.
Испания - Франция - Писах и в друга тема ,че имам странното чувство ,че Франция ще продължи. Като че ли дойде времето вече да свърши доминацията на испанците. Въпреки слабият мач срещу Швеция ,петлите имат много силни играчи и ще се мобилизират максимално в 1/4 финала. Прогноза - 0:1

Англия - Италия - Най-чаканият от мен мач. Силно се надявам любимата ми Скуадра Адзура да продължи ,но знам ,че мача ще е много труден. Едва ли ще има много голове в мача. И двата отбора имат доста стабилни защити и вратари. Според мен Италия има леко предимство в халфовата линия. Имат по креативните играчи ,които могат да измислят по-интересните неща. В Англия това е само Джерард. В нападение имат еднотипни играчи - Рууни и Уелбек срещу Касано и Балотели. Общо взето малките детайли ще решат мача или по точно - една грешка може да се окаже фатална за някой от двата отбора. Прогноза - 0:1 и италианците на 1/2 финал