Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот фифи перото » 21 юни 2012 19:11

levski_shampion написа:
santi_santi написа:Че трябва нападател никой не го отрича,но ми е чудно къде гледат Тонев и Илиян Илиев на въпроса че отдясно в защита и нападение отбора няма алтернатива на Мюлдер и Рамос.

Дръж се малко по сериозно.......в отбора има 6 крила няма алтернатива на Рамос :)

6 крила.А колко кълки ? :lol:
Между другото тази анкета е т * па.Как може да оценяваш селекция ,без да си видял селектираните? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 юни 2012 19:25

фифи перото написа:
levski_shampion написа:
santi_santi написа:Че трябва нападател никой не го отрича,но ми е чудно къде гледат Тонев и Илиян Илиев на въпроса че отдясно в защита и нападение отбора няма алтернатива на Мюлдер и Рамос.

Дръж се малко по сериозно.......в отбора има 6 крила няма алтернатива на Рамос :)

6 крила.А колко кълки ? :lol:
Между другото тази анкета е т * па.Как може да оценяваш селекция ,без да си видял селектираните? :lol:

Според мен и Мюлдер и Рамос имат заместници, но всичко ще зависи от схемата, с която ще играе треньора.
Много вероятно е ние да не знаме нещо, което има на ум Илиев, хайде нека се съберат всички попълнения и да видим първите контроли на Левски и тогава да коментираме тази тема, тук говорим само за попълненията...и ги очакваме с нетърпение, споделяйки слухове и мнения за играчите...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 юни 2012 19:37

ivaka написа:.................. хайде нека се съберат всички попълнения и да видим първите контроли на Левски и тогава да коментираме тази тема, тук говорим само за попълненията...и ги очакваме с нетърпение, споделяйки слухове и мнения за играчите...

Нещо не те разбрах,щото съм нов във форума,а и отскоро гледам футбол,в частност-Левски.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 юни 2012 19:43

Нещо пикантно около НАС днес ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 юни 2012 19:59

zlobul написа:Нещо пикантно около НАС днес ?

гонзо те чака след пет бири. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 юни 2012 20:01

ivaka написа:
Според мен и Мюлдер и Рамос имат заместници, но всичко ще зависи от схемата, с която ще играе треньора.
Много вероятно е ние да не знаме нещо, което има на ум Илиев, хайде нека се съберат всички попълнения и да видим първите контроли на Левски и тогава да коментираме тази тема, тук говорим само за попълненията...и ги очакваме с нетърпение, споделяйки слухове и мнения за играчите...

Разбира се,че имат заместници!В края на краищата,в отбора са Башлиев,който си е ТОЧНО ляв защитник и Прохазка,който е халф/крило!Няма нужда от повече.Няма да ги правим чорба,я!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 21 юни 2012 21:08

Тоя дето пишеше,че сме щели да го вземем Дарида,е титуляр за Чехия :) :) :)

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 21 юни 2012 21:14

levski_shampion написа:Тоя дето пишеше,че сме щели да го вземем Дарида,е титуляр за Чехия :) :) :)

От форума ли е въпросният пич? :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юни 2012 22:14

1977 написа:
Thsmith написа:Именно... и като се вижда, че всеки сезон е така... епа ... взимаш един здрав централен нападател който да прави същото... и готово.
Да не се чудят хората защо в последните 15 години Левски е ставал шампион само когато Гонзо е бил в отбора... Щото просто си ни трябва такъв тип нападател...който да разхвърля защитата силово...

Абе пич,ти да не си му братовчед на Гонзо!!!С него започва и свършва света..... :roll:

Аз последен ще защитя в момента Гонзо, НО колегата в случая е прав. Това показва сухата безпристрастна статистика има ли го футболиста Гонзо, несъмнено Левски е шампион.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 юни 2012 22:21

Така е!
Спомням си, че го писах на един съфорумец...
Левски е наш!
Той не е на Батков, на Тонев, на Гонзо или на Наско...
Левски е отборът на народа и винаги ще остане такъв!
Дядо ми е левскар, баща ми също, накарал е майка да избродира емблемата на Левски на кошчето, като съм се родил.
Аз съм левскар, имам две дъщери - левскарки, имам и син - сещате се какъв ще стане, като порасне!
ТОВА Е ЛЕВСКИ!
Можем да критикуваме, този сгрешил, това направил, можеше да го направи по-добре или да постъпи еди - как си, но епитетите по отношение на хора, които работят за Левски не приемам.
Само, който работи бърка, който стои отстрани и кибичи той не прави грешки, но не прави и добро, просто не прави нищо, а от това по-лошо няма.
Само Левски и се молете горещо, че искрено чакам и се надявам на една новина, скоро, много скоро...
ДАНО СЕ ПРЕБОРИМ!!!

Върни се в “Архив”