Игра: Как ще изглежда Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Игра: Как ще изглежда Левски?

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2012 16:43

lazio1997 написа:Изключително притеснително е, че в най-добрия случай ще има само 4 българи титуляри...

абе ако чужденците бяха класа... ако ще и 1 бг да имаше само - не е проблем.... Притеснително е нивото на играчите... апа ако ще и всички не чужденци, а марсианци да са.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 21 юни 2012 17:10

Щом не искате 4-2-3-1, предлагам да играем като Наполи 3-4-3 :) :) :) :) :

--------------------------------Пламен Илиев----------------------------------------

--------------Пелето----------Иво Иванов-----------Ели---------------------------

Мюлдер------------------Гаджев--------Прохазка--------------------Нуно Пинто

---------------------Марсиньо----------------Опоку---------------------------------

----------------------------Базил де Карвальо-------------------------------------
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

way
Контакти:

Мнениеот way » 21 юни 2012 17:15

tzvetan_tee написа:Щом не искате 4-2-3-1, предлагам да играем като Наполи 3-4-3 :) :) :) :) :

--------------------------------Пламен Илиев----------------------------------------

--------------Пелето----------Иво Иванов-----------Ели---------------------------

Мюлдер------------------Гаджев--------Прохазка--------------------Нуно Пинто

---------------------Марсиньо----------------Опоку---------------------------------

----------------------------Базил де Карвальо-------------------------------------

_________________________________________________________________________________________________

Мюлдер------------------------Диамутен или някой нов-----------Ели-----------

Рамос------------------Пелето--------Прохазка--------------------Нуно Пинто

----------------------------Базил де Карвальо(Новия)-----------------------------

Ето ти 3-4-3 и без това все едно нямаме защита с Иво

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 21 юни 2012 17:16

Тежко... С Базика отпреде ще е ужаст. Изобщо, както всяка година с безплатните футболистчета ще се мъчиме Батков да изкара пари от ЛЕ. Ама не знам. Крайно песимистично съм настроен.

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 21 юни 2012 17:30

levski_shampion написа:Г/д си близо....само че централни защитници ще са Иво Иванов и Ели ,а в халфовата линия,ще играе Пелето с Гаджев.

И централнят нападател ще е друг.

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 21 юни 2012 17:31

levski_shampion написа:Г/д си близо....само че централни защитници ще са Иво Иванов и Ели ,а в халфовата линия,ще играе Пелето с Гаджев.

И централнят нападател ще е друг.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 21 юни 2012 18:03

За класата на "Левски" трябва по-класен нападател , Карвальо по-скоро трябва да е резервен вариант.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 21 юни 2012 18:27

1878 написа:За класата на "Левски" трябва по-класен нападател , Карвальо по-скоро трябва да е резервен вариант.

Напротив,Базил е много над класата на Левски
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 юни 2012 18:37

Докато Тонката е в тима, не очаквайте нищо позитивно. Този само приказва и накрая ... нищо не прави. Засега уж всичко е наред, но според мен всъщност се "перат пари".
Дано не съм прав, но не съм оптимист.
Много ми се иска идния сезон титлата да е "синя", но може би отново няма да е. Ще гледаме!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 21 юни 2012 18:57

Много спокойно приемате Иво Иванов за основна фигура в центъра на защитата, въпреки слабите игри които показа през миналия сезон. Лично аз предпочитам някой нов или ако ще е някой от вече наличните Ст. Ангелов, Милиев или Диамутен. Освен това гледам някой хора дават много странни варианти за състава, които изглеждат доста абсурдни. Според мен пък най-вероятният състав през новото първенство ще е следният:
----------------Илиев-----------------
Мюлдер---Милиев---Ели---Пинто
------Гаджев------Ст.Ангелов------
---Прохазка---Марсиньо---Опоку---
-------------Де Карвальо--------------

Върни се в “Левски”