Отнемат домакинството ни на Световната лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Отнемат домакинството ни на Световната лига

Мнениеот Eminem » 21 юни 2012 15:01

siniq_fen написа:Стига глупости, никакви финали няма да ни отнемат.

Eminem написа:
1 юли - последен срок за издължаване за финалите на Световната лига

1 юли 2012 година е последният срок, даден от Международната федерация (ФИВБ) на България за заплащането на таксата за организиране на финалите на Световната лига 2012, които трябва да бъдат в началото на юли в столичната Арена Армеец, научи BGvolleyball.com.

Припомняме, че таксата е в размер на 500 000 долара, които до този момент не са платени. От ФИВБ са позволили това да стане на два транша, но дори първият не е преведен от българска страна. Самите пари трябва да бъдат преведени на федерацията по волейбол от Спортното министерство, като част от ангажимента на родното правитествто за финансиране на престижната проява, която се организира за първи път у нас.

Както съобщихме вече има опасност при незаплащане на дължимите средства домакинството на Световната лига да ни бъде отнето. Сръбската федерация вече е изразила готовност да ни замести, като е приготвила и парите за организация.

От държавата зависи. Сериозно ли мислиш, че безплатно ще ни дадат финали ?

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 юни 2012 15:02

bez-nick написа:
Eminem написа:
ehh написа:Браво, Радо! Браво, Стойчев!

Ти четеш ли изобщо ?
"Основна причина за това е, че не са платени 500 000 долара такса, които правителството обеща да даде за организирането на форума."

Остави го, за него сигурно е виновен и ''антибългарина'' Казийски, че не е платил таксата

А не е ли антибългарин бе ? Да се откажеш от страната си щото то нямало фенове а имало БФВ.... е това е велика глупост... Що Меси не кажее - абе я се шибати щом ме псувате в Аржентина? Щото те там му говореха , че играел само за Барселона... Това е българския манталитет. Не ми харесва махам се... Важи и за Бербатов в ПЪЛНА сила...Едно време трудно се отива на ЛОИ и на ЗОИ и състезатели със сълзи на очи казват днес как са пропуснали да идат на Олимпияда защото от СССР казали , че ще се боикотира и нащи разбираси последвали тоя пример. А сегааа - ААА НЯма да играя за Лазаров... и няма да ида на Олимпяда... ма много си повервахте бе момци... :| :evil:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 21 юни 2012 15:08

mormona написа:А не е ли антибългарин бе ? Да се откажеш от страната си щото то нямало фенове а имало БФВ.... е това е велика глупост... Що Меси не кажее - абе я се шибати щом ме псувате в Аржентина? Щото те там му говореха , че играел само за Барселона... Това е българския манталитет. Не ми харесва махам се... Важи и за Бербатов в ПЪЛНА сила...Едно време трудно се отива на ЛОИ и на ЗОИ и състезатели със сълзи на очи казват днес как са пропуснали да идат на Олимпияда защото от СССР казали , че ще се боикотира и нащи разбираси последвали тоя пример. А сегааа - ААА НЯма да играя за Лазаров... и няма да ида на Олимпяда... ма много си повервахте бе момци... :| :evil:

+1000

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 21 юни 2012 15:10

Добре де, само в рамките на последните 40 дена влязоха около 1млн само(от първата квалификация имаше официални данни за близо 650 000лв) от билети в тая федерация и те ли отидоха в графа други."Ей богу" така и аз мога да организирам форуми на всякакво равнище държавата плаща,аз прибирам всички приходи :mrgreen:

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 21 юни 2012 15:14

Бахти федерацията все иска да взема първа олимпийска квалификация държавата плаща добре,втора квалификация пак държавата сега Световна лига пак държавата,е задавам си въпроса тази федерация собствени приходи няма ли?Или всичко минава за разходи в графа други и в джоба на инженера.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 21 юни 2012 15:26

Eminem написа:

Ти четеш ли изобщо ?
"Основна причина за това е, че не са платени 500 000 долара такса, които правителството обеща да даде за организирането на форума."

Е нали великия Стойчев провали първата квалификация, та се наложи да му купуват нова, за да бие Пакистан и Египет /които и без треньор щяхме да бием/и сега да се бие в гърдите, че ни е класирал всъщтност той се провали, а похарчените пари за втора квалификация са колкото таксата за домакинството но СЛ, така че защитниците на волейболния Гуардиола малко да смекчат тона и да мислят като пишат, защото парите не растат по дърветата.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 21 юни 2012 15:28

Xanko написа:
Eminem написа:

Ти четеш ли изобщо ?

Е нали великия Стойчев провали първата квалификация, та се наложи да му купуват нова, за да бие Пакистан и Египет /които и без треньор щяхме да бием/и сега да се бие в гърдите, че ни е класирал всъщтност той се провали, а похарчените пари за втора квалификация са колкото таксата за домакинството но СЛ, така че защитниците на волейболния Гуардиола малко да смекчат тона и да мислят като пишат, защото парите не растат по дърветата.

+1

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 21 юни 2012 15:29

masona84 написа:Добре де, само в рамките на последните 40 дена влязоха около 1млн само(от първата квалификация имаше официални данни за близо 650 000лв) от билети в тая федерация и те ли отидоха в графа други."Ей богу" така и аз мога да организирам форуми на всякакво равнище държавата плаща,аз прибирам всички приходи :mrgreen:

В Гонг преди няколко седмици четоха финансов отчет (май за първия турнир беше но не съм сигурен) от турнира федерацията била 100-150хил вътре.
При приходи от половин милион. Транспорт, наеми, лекари, пожарна, охрана, настаняване...
Предполагам е достъпен някъде този отчет, защото Томислав и Ирина го четоха и коментираха в ефир.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 21 юни 2012 15:34

restless написа:
masona84 написа:Добре де, само в рамките на последните 40 дена влязоха около 1млн само(от първата квалификация имаше официални данни за близо 650 000лв) от билети в тая федерация и те ли отидоха в графа други."Ей богу" така и аз мога да организирам форуми на всякакво равнище държавата плаща,аз прибирам всички приходи :mrgreen:

В Гонг преди няколко седмици четоха финансов отчет (май за първия турнир беше но не съм сигурен) от турнира федерацията била 100-150хил вътре.
При приходи от половин милион. Транспорт, наеми, лекари, пожарна, охрана, настаняване...
Предполагам е достъпен някъде този отчет, защото Томислав и Ирина го четоха и коментираха в ефир.

Вътре защото пак имат сигурно в графата ДРУГИ-400-500хил

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2012 15:36

Xanko написа:Е нали великия Стойчев провали първата квалификация, та се наложи да му купуват нова, за да бие Пакистан и Египет /които и без треньор щяхме да бием/и сега да се бие в гърдите, че ни е класирал всъщтност той се провали, а похарчените пари за втора квалификация са колкото таксата за домакинството но СЛ, така че защитниците на волейболния Гуардиола малко да смекчат тона и да мислят като пишат, защото парите не растат по дърветата.

Добре, спи спокойно сега. Стойчев е виновен за всичко, Данчо Лазаров е невинна жертва, пари не краде и там Стойчев е виновен.

restless, този "отчет" също беше доста странен, някои суми бяха нереално високи, доста вероятно е пак да е имало злоупотреби.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Волейбол”