Доста интересен мач. Не мисля, че Испания са по-силен отбор от Франция с оглед показаното на това европейско. Имат повече опции да променят играта, но и двата отбора имат около 15-16 много класни и равностойни футболиста.
За мен ключов момент в срещата е как ще подходи Блан. Дали Франция ще играе с победно с/у Украйна 4-2-3-1(А.Диара, Кабай(ако е здрав); Рибери-Насри-Менес(или друг); Бензема) или ще извади дясното си крило и там ще премести Насри, а в средата на терена ще бъде пуснат още един дефанзивен футболист(Ян М`Вила) е само моя мечта

. Предвид младостта и скорошната контузия на Ян едва ли ще излезе с него, а и в някакъв подобен състав. Все пак с двама разбивачи на Испания ще им е по-трудно да си я цъкат, а Франция би имала повече шансове да владее топката и да направи нещо. Според мен Франция има сили да се надиграва с Испания, но ще е по-безопасно и лесно да я бие на контра. Ако Испания поведе ще стане интересно!
Тоя, Рибери няма ли да направи един по-читав мач? От години паразитира и нищо не прави!
Испания дали ще играе с нападател или без си има изграден стил на игра и ще си го играе... Надявам се все пак Торес да получи шанс за изява, защото има подходящи качества за игра с/у защитниците на Франция! Малко да си вдигне самочувствието!
Прогноза: Равен в редовното време, а в продълженията Малуда детронира Испания