Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
VOLOV
Контакти:

Re: Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!

Мнениеот VOLOV » 21 юни 2012 12:40

Смятам, че е далеч по-ефективно да протестираш в залата!
Там където могат да те видят, а не пред ТВ, защото кой те
знае на какво мнение си, когато си се скрил пред монитора
и си протестираш из социалните мрежи? Гледайте на СЛ, не
като на повод на който да покажем протеста като не отидем,
а напротив - да изкачем активната си позиция там и на място!

Аз ще бъда в залата и ще подкрепям с всички сили момчетата!

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 21 юни 2012 12:45

Значи аз отначало също бях за пълен бойкот....НО най-малкото е че тези момчета заслужават подкрепа ...другото е че ако се замислим малко тези срещи ще имат голям медиен отзвук из цяла Европа и едни добри направени протести вътре в залата(чрез плакати,скандирания или нещо по-оригинално) ми се струва ще вдигнат повече шумотевица в западните медии.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юни 2012 12:45

Вие нормални ли сте ? Никакви бойкоти, пълним залата и подкрепяме момчетата. Отборът какво е виновен, че да не го подкрепим ? Кажете ми какво е виновен ? Като оставим залата празна ще навредим на отбора ! Освен това няма да ни дадат домакинство 30 години, така че ще навредим и на българския волейбол като цяло. Пак казвам- С празна зала няма да постигнете нищо друго, освен да навредите на отбора. Ще се изложим на финалите и после отборът ще е разбит още повече за Олимпиадата. Като искате протести протестирайте пред сградата на федерацията или напълнете залата и викайте оставка!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 юни 2012 12:47

Ако залата е празна или полупълна ...мислите ли,че скоро ще ни дадат пак финали на този турнир и въобще може и да ни извадят от него ,ако стане такова фиаско без публика на финалите :o
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 юни 2012 13:04

По-слабоумно предложение не бях чувал скоро. Какво е виновен националният отбор по волейбол, че е в центъра на конфликт между самовлюбения интригант Радостин Стойчев, безгръбначното Матей Казийски и комуниста-аферист Данчо Лазаров?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 21 юни 2012 13:14

Във Фейсбук групата се пусна гласуване между Негодниците. Повечето хора са за протести преди мачовете и влизане на мачовете. Но винаги може да се съберат всички против инж в един сектор и да дадат мощно ехо :)

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 21 юни 2012 13:20

AceVentura написа:Във Фейсбук групата се пусна гласуване между Негодниците. Повечето хора са за протести преди мачовете и влизане на мачовете. Но винаги може да се съберат всички против инж в един сектор и да дадат мощно ехо :)

Точно това е начина подкрепа за отбора в залата.Преди мача и на почивките мощно всички против Лазарофф и сие.Но този път трябва да им е ясно,че номера им с охраната да вади навън МИРНО И НЕ НАРУШАВАЩИ редът в залата хора няма да мине или да взимат плакати,транспаранти и т.н.Дай линк да и хвърля едно око на тази група

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 юни 2012 13:38

bez-nick написа:Това е начинът, само така ще разкараме идиотите от федерацията по волейбол и поне за Олимпиадата може да имаме нормално ръководство и отбор!

п.с. моля модераторите да я преместят в раздел ''Волейбол'', бързах и не видях къде я пускам.

Кое ръководство бе ? Вие мислите ли или сте на по 13-`14 и само се дървите на Мате и Радо ? Кои ще организира домакинствао ако тия се махнат ? И Радо аз го разбирам ама това негоното си е чисто ЛАИНАРСКА работа... НЕ Е СЕГА МОМЕНТА. Досега как работи та преди ЛОИ се махна..... Страх го е , че ще ни бият ли кво ли но НЕ Е СЕГА МОМЕНТА... можеше тия циркове и през Септември да се случат. Толко му напрело наа ..... ,че немогло да чака повече.
А ,че Лазаров е тиквеник - това спор няма. Ама да ми се пенявитее... лного сте в заблуда :| :idea:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 21 юни 2012 13:39

PFC Litex написа:Момчетата не са виновни и те трябва да бъдат подкрепяни.
Има много други начини за протести, празните зали и стадиони са мед за управляващите.

Съгласен съм с литекса. Аз мисля че трябва залата да бъде пълна до краен предел и колкото се може повече транспаранти и плакати с призиви за оставка на смешното инженерче и боклуците от волейбола. Да видим как ще изгонят 12 К човека. Трябва натиск обаче и от страна на журналистите, жалко че само Сашето задава правилните въпроси, другите не искам да ги коментирам. Слънчогледи и дупедавци журналисти бол, никой не обели дума за нарушенията и харченето на бюджета във федерацията. Вчера прочетох една статия където пишеше че царя слънце от Банкя извикал на среща лазаров и след кратка среща, втория напуснал сградата на МС в видимо не добро настроение и умислен. Дано по скоро ги изгони от там, иначе тази паплач никога няма да си тръгне.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 юни 2012 13:44

masona84 написа:
AceVentura написа:Във Фейсбук групата се пусна гласуване между Негодниците. Повечето хора са за протести преди мачовете и влизане на мачовете. Но винаги може да се съберат всички против инж в един сектор и да дадат мощно ехо :)

Точно това е начина подкрепа за отбора в залата.Преди мача и на почивките мощно всички против Лазарофф и сие.Но този път трябва да им е ясно,че номера им с охраната да вади навън МИРНО И НЕ НАРУШАВАЩИ редът в залата хора няма да мине или да взимат плакати,транспаранти и т.н.Дай линк да и хвърля едно око на тази група

Изцяло заставам на вашето мнение, но трябва да се измисли някакъв по-сигурен начин за това. За да стане ясно за каква организация от страна на БФВ говорим трябва да кажа, че на последната олимпийска квалификация полицаите на входовете на залата разтваряха българските знамена, за да не би да има надписи срещу Лазаров. При всяки по-организиран призив срещу федерацията пък се намесваше онзи клоун с микрофона и викаше "ПОБЕДА" :lol: Затова е редно да организираме нещо, което да прескочи тези вътрешни спънки ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Волейбол”