Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Каквото повикало такова се обадило.

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 17:32

mistreated написа:А бе не знам, може би избързвам, но това е моето мнение. Аз лично бих се радвал да се налагат младите във всички български отбори, защото иначе футбола ни няма никакво бъдеще. Младежките ни национали са трагични, защото не играят в клубовете си. В другите страни момчета на по 21-22 години са отдавна звезди, тук "все още не са дорасли за големия футбол".

И аз съм с две ръце за това да се налагат младите, но изглежда футболната политика в България е доста по-различна от тази в чужбина. Ако почнат да се налагат младите футбола ще ни стане и по-бърз и по-хубав.
Изображение

Fonzky
Контакти:

Re: Иван Цачев - Играч на Кръга

Мнениеот Fonzky » 24 авг 2009 17:32

ахах на 20 :)

lisko74
Контакти:

Мнениеот lisko74 » 24 авг 2009 17:35

a za6to izob6to go preotstapiha, toi e po dobar ot go6o hristov, tia slepilisa v levski.
Последна промяна от Darina на 24 авг 2009 18:02, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
love_hurts

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот love_hurts » 24 авг 2009 17:57

Батков може да потърси следващия треньор на Левски из тези страници. След като започнете да пеете оставка след 5тия кръг от първенството
Последна промяна от love_hurts на 24 авг 2009 17:58, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

ReqqeZ
Контакти:

Мнениеот ReqqeZ » 24 авг 2009 17:58

моето мнение:

-------------------------------Гошо--------------------------------
Бензукан--------Топчо------------Рабех-------------Вагнер
-----------------------------Сърмата------------------------------
--------------------Бардон-----------------------------------------
-----------------------------------Тасевски------------------------
Зе---------------------------------------------------------------Жо
-------------------------Ортега-----------------------------------
whocaresifmyspacebarisnotworking?!?

www.pmlunited.com

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 18:02

lisko74 написа:a za6to izob6to go preotstapiha, toi e po dobar ot go6o hristov, tia slepilisa v levski.

Не можеш ли да разбереш причината? Защото в Левски нямаше да го пускат да играе толкова често, колкото сега е Пирин - в Левски щеше да бърше скамейката и да го пускат най-много по 15-20 мин, а в Пирин го пратиха да си повдигне малко самочувствието и да се обиграе..
Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 24 авг 2009 18:02

Стига сте сравнявали миналото с настоящето. Г.Сърмов се усра първия мач. Кой дефанзивен халф в Левски може да гради игра ?
Или викате бетон с 2 дефанзивни и ще чакаме а ?
Идеята е,че халфовете трябва да играят в атака градивно,а когато противника вземе топката да се връщат и да рушат. Трябва да им се възложат повече задачи от треньора.
Борето и Ричи бяха супер ама колко асистенции имат ? Колко атаки са създали те ?
Идеята ми е че трябва Ратко да възложи на конструктивните халфове задачата да помагат в защита както е във всеки евроклуб !
Само в българия си делим халфовете на дефанзивни,офанзивни и .... Цяла Европа отборите играят ОТБОРНО. Във фаза атака играят халфове и нападатели, във фаза защита защитници и халфове.
Delpi..вземи и малко се поинтерсувай от тактика и от тактически тренировки.А недей да ми обясняваш какво е опорен халф.
Само нашите играчи имат по 1 позиция. Никъде в света вече не се практикува това,защото тактиката се променя по време на мача.
Радвам се,че спорим (не се заяждаме),защото в спора се ражда истината.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

AlexanderH
Контакти:

Мнениеот AlexanderH » 24 авг 2009 18:19

Да ама хората разполагат с много пари и класни играчи. Къде си тръгнал и ти с мечката мед да ядеш? Ние нямаме такива играчи, които да могат да играят еднакво добре в офанзивен и в дефанзивен план, какъвто е примерно Пол Скоулс или Джерард. Опорните халфове са най - ключовото място в един отбор, защото почти всичко зависи от тях. А ние имахме 1 и той се контузи. Тука ръководството да си признае грешката на секундата ! Не може да искаш 10 млн евро приходи а да се стискаш да дадеш 1 млн. за класен играч.

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Каквото повикало такова се обадило.

Мнениеот Niksyy » 24 авг 2009 18:27

Всички живеете в общата заблуда.Да се налагат юношите добре, но отбор от 11 юноши нищо няма да направи трябва да има 1 сплав.Както има възрастни състезатели, така и млади , за да може да взаймстват по-младите от по-опитните.Левски точно това прави вижда се , че има почти всеки мач по 1 - 2 юноши, които да се обиграват.Дублиращите отбори също са за това.В мачовете със Своге(и не само , а отборите от долната таблица на калсирането в А група) трябва да играят някви мизерници като Тиберканин и други мухлиовци, за да може да ги "шитнем" в чужбина дори да сме назагуба , като цяло.Наско , го каза много ясно в момента има 1 КОШ ненужни футболисти в Левски.Еньо Кръстовчев, заслужава шанс да играе според мен.Хичко най-добре да пали за Ромъния и да не го видиме повече, че с последните изяви направо ми скъса нервите.ТВЪРДО ЗАД ЛЕВСКИ, а това , че с Достанич няма разлика е пълна глупост.Обяснете ми, как искате да видите разлика без да може този треньор да има поне 6 месеца в отбора и той да си е направил селекцията.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 24 авг 2009 18:40

AlexanderH написа:Да ама хората разполагат с много пари и класни играчи. Къде си тръгнал и ти с мечката мед да ядеш? Ние нямаме такива играчи, които да могат да играят еднакво добре в офанзивен и в дефанзивен план, какъвто е примерно Пол Скоулс или Джерард. Опорните халфове са най - ключовото място в един отбор, защото почти всичко зависи от тях. А ние имахме 1 и той се контузи. Тука ръководството да си признае грешката на секундата ! Не може да искаш 10 млн евро приходи а да се стискаш да дадеш 1 млн. за класен играч.

Напълно си прав.Но в крайна сметка при условие,че Сърмов е много зле и в предвид на негативния резултат трябва да се търси по-рискована игра. А ако пуснем 2 нападатели ще е по неудачно според мен.В интерес на истината Лъчо Балтанов ако не се лъжа с Цска игра като опорен и то никак не лошо. Въпреки,че не е неговата позиция, той се справи добре като опорен (а има и много офанзивни качества).

"Както вече е ясно, в сърцето на синята отбрана ще се включи Юсеф Рабех, който бе санкциониран за двубоя в София.
Като цяло големи размествания в стартовата единайсеторка не се очакват."
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Архив”