Bianco написа:17 годишния талант на Лацио Дянило Каталди ще лети до Манчестър, за да подпише с Юнайтед. Той играе като централен полузащитник.
Щом е от Лацио и е италианец,значи става

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Bianco написа:17 годишния талант на Лацио Дянило Каталди ще лети до Манчестър, за да подпише с Юнайтед. Той играе като централен полузащитник.
cantonaFAN написа:
Tomasz Kuszczak has joined Brighton on a free transfer.
White Fang написа:Така е-или се учиш да играеш на високо ниво,или си аут.Кузчак правеше грешки,каквито вратари на Юнайтед не трябва да правят.
SUPERSTAR написа:White Fang написа:Така е-или се учиш да играеш на високо ниво,или си аут.Кузчак правеше грешки,каквито вратари на Юнайтед не трябва да правят.
Че Бартез който дойде като звезда набързо изхвърча след като буквално се насра в няколко мача.Хубавото е че този сезон се даде шанс на Де Хея въпреки няколкото негови не добри изяви в началото на сезона, и той се реваншира с пълна сила.
Edwin написа:Аз бях един от големите критици на Де Хея,но с времето той ме опроверга.
Юнайтед тръгна по петите на Джеймс Родригес
Агентът на Джеймс Родригес Силвио Сандри призна, че ситуацията относно бъдещето на неговия клиент е сложна. Сандри се готви да преговаря с Порто, като спекулациите продължават да свързват колумбийското крило с преминаване в Манчестър Юнайтед. "Наистина няма големи новини около бъдещето на Родригес, но все пак това е тема, която трябва да анализираме. След две седмици ще летя до Португалия и тогава очаквам да се срещна с директорите на Порто, за да обсъдим ситуацията. Не мога да разкрия повече подробности, защото въпросът е много сложен", цитира "О Жого" изказването на Силвио Сандри.
Родригес е смятан за един от най-ярките млади таланти във футбола, след като направи два впечатляващи сезона при "драконите", и, според последните слухове, футболистът е привлякъл вниманието на други клубове. Вече се разбра, че Юнайтед следи положението около Родригес. Така в португалската преса се появиха материали, които твърдят, че "червените дяволи" са отправили оферта за колумбийския играч, която е била отхвърлена от Порто. Говори се, че в договора на Родригес е вписана освободителна клауза на стойност 40 милиона паунда.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта