Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Steve Wayne
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Ох, аз пък днеска практически свърших даскало.Много бързо мина годината, баси.Яко ми е едно такова, да видим, дано да бъде запомнящо се лято.
tevez написа:kingofpop написа:tevez написа:Здравейте
здр кво стаа
Преди един час ни докараха дърва,8 кубика и утре ще ги режим и вкарваме,та няма да е много приятно в тази жега.
При теб как е?
днеска ми беше най-тежкия изпит в живота, радвам се че мина, дано съм го взел...би трябвало
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:днеска ми беше най-тежкия изпит в живота, радвам се че мина, дано съм го взел...би трябвало
По какво беше?
Steve Wayne написа:Ох, аз пък днеска практически свърших даскало.Много бързо мина годината, баси.Яко ми е едно такова, да видим, дано да бъде запомнящо се лято.
Кой клас завърши?
tevez написа:kingofpop написа:днеска ми беше най-тежкия изпит в живота, радвам се че мина, дано съм го взел...би трябвало
По какво беше?
микроикономикс.....искрено ти пожелавам никога не го учиш това
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- modor
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Баси гламавия сън дето сънувах тая нощ ...![]()
Бях участник в "Биг брадър" и влизам да си взема душ ... Ама гледам нЕкви камери из банята ...![]()
И аз се развиках: Кви са тия работи бе, да не сте някакви извратеняци ... Нали УЖ нямало да има камери в баните !
Хвана ме яд и ги изкъртих ...![]()
Съответно, те ме дисквалифицираха от "шоуто" ...![]()
И твоята не е лесна
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:THE G.A.M.E написа:Баси гламавия сън дето сънувах тая нощ ...![]()
Бях участник в "Биг брадър" и влизам да си взема душ ... Ама гледам нЕкви камери из банята ...![]()
И аз се развиках: Кви са тия работи бе, да не сте някакви извратеняци ... Нали УЖ нямало да има камери в баните !
Хвана ме яд и ги изкъртих ...![]()
Съответно, те ме дисквалифицираха от "шоуто" ...![]()
И твоята не е лесна![]()
![]()
- t0bl3ro_bg
tevez написа:kingofpop написа:tevez написа:Здравейте
здр кво стаа
Преди един час ни докараха дърва,8 кубика и утре ще ги режим и вкарваме,та няма да е много приятно в тази жега.
При теб как е?
За 2часа ги вкарахме ние
-
AnalBreaker
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:
За 2часа ги вкарахме ниеРязането ще ви е на зор
За 2 часа 8 кубика ли ве ? Колко човека сте били ? 20 ?
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- t0bl3ro_bg
AnalBreaker написа:t0bl3ro_bg написа:
За 2часа ги вкарахме ниеРязането ще ви е на зор
За 2 часа 8 кубика ли ве ? Колко човека сте били ? 20 ?
Четирима
Две мазета, по двама човека - единият хвърля в мазето, другия реди
За 40 лева на час ще вкараме и твоите, стига да платиш пътните