Ние пък ще надникнем в "сините" досиета

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Re: Ние пък ще надникнем в "сините" досиета

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 20 юни 2012 18:09

шивача написа:отврат, тея комсомолци, комунисти, гавра със свободата......затова браво на Гунди(лека му пръст), че е успял чрез доносничество , да придобие алфата, напук на комунистите, естествено , той само се е правил на доносник ;) ама вече ги няма гадните комунисти, заради тях имаме само по титла на три години или 14 титли за 45г комунизъм,а трябваше да са си 45 :evil: а и колко жертви дадохме за тези титли, над 1000 души се принудиха да станат доносници, но пък сега те ни управляват, утре-техните деца, бъдещето е осигурено :) браво и татяна дончева, която узакони този отбор ;)

От падането на комунизма Левски е постигнал много повече от Футболен Клуб "Централен Спортен Клуб", но щом казваш...
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юни 2012 18:17

САМО ЛЕВСКИ! написа:
шивача написа:отврат, тея комсомолци, комунисти, гавра със свободата......затова браво на Гунди(лека му пръст), че е успял чрез доносничество , да придобие алфата, напук на комунистите, естествено , той само се е правил на доносник ;) ама вече ги няма гадните комунисти, заради тях имаме само по титла на три години или 14 титли за 45г комунизъм,а трябваше да са си 45 :evil: а и колко жертви дадохме за тези титли, над 1000 души се принудиха да станат доносници, но пък сега те ни управляват, утре-техните деца, бъдещето е осигурено :) браво и татяна дончева, която узакони този отбор ;)

От падането на комунизма Левски е постигнал много повече от Футболен Клуб "Централен Спортен Клуб", но щом казваш...

искаш да кажеш, че след 20г прекарани с мъж, ако топнеш кокалчето и ставаш мачо :shock: може и да си прав, тити папазов беше ЦСКА-р до 30г възраст, след нахлуването на Чорни разбра, че сърцето му е синьо. Скоро и Тонев ще го разбере, че приказва глупости , кой бил най-титулувания отбор в Бг. Просто му трябва среща със СЗ и ще си промени мнението :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2012 18:21

Ти лично, колко доноса си прочел, написани от Гунди?

Фен на отбора на комунистите, да, на комунистите, защото да си член на ЦСКА по време на социализма означаваше и задължително членство в БКП, да говори за доносници, при положение, че едно от задълженията на всеки комунист беше да следи и се грижи за правилното провеждане на линията на Партията.Както и това, да се бори против всеки, който застрашава ръководната роля на Партията и благото на нашата социалистическа родина.Та с други думи, в ЦСКА просто е бъкало от доносници, по твоите критерии.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юни 2012 18:27

Кашчей написа:

Фен на отбора на комунистите, да, на комунистите, защото да си член на ЦСКА по време на социализма означаваше и задължително членство в БКП, да говори за доносници, при положение, че едно от задълженията на всеки комунист беше да следи и се грижи за правилното провеждане на линията на Партията.Както и това, да се бори против всеки, който застрашава ръководната роля на Партията и благото на нашата социалистическа родина.Та с други думи, в ЦСКА просто е бъкало от доносници, по твоите критерии.

г-н кашчей, мисълта ми от години насам е, че отбора от Подуене не е бил репресиран от комунистите, напротив ,бил е привилегирован . иначе доносници е имало на всякъде, във блока ви, входа, на етажа, вероятно и в апартамента.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2012 18:40

шивача написа:г-н кашчей, мисълта ми от години насам е, че отбора от Подуене не е бил репресиран от комунистите, напротив ,бил е привилегирован . иначе доносници е имало на всякъде, във блока ви, входа, на етажа, вероятно и в апартамента.

Беше привилегирован, на една степен под вас все пак.Но аз се подразних от това, че определи Гунди като доносник, без да има неопровержими факти за това.Няма ли начин да му оставите костите на мира на този човек?Аз досега не съм прочел от левскар да се гаври постоянно с някоя ваша починала легенда!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 20 юни 2012 19:13

Кашчей написа:
шивача написа:г-н кашчей, мисълта ми от години насам е, че отбора от Подуене не е бил репресиран от комунистите, напротив ,бил е привилегирован . иначе доносници е имало на всякъде, във блока ви, входа, на етажа, вероятно и в апартамента.

Беше привилегирован, на една степен под вас все пак.Но аз се подразних от това, че определи Гунди като доносник, без да има неопровержими факти за това.Няма ли начин да му оставите костите на мира на този човек?Аз досега не съм прочел от левскар да се гаври постоянно с някоя ваша починала легенда!

Нека го наречем "комплекс".
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юни 2012 19:15

Кашчей написа:
шивача написа:г-н кашчей, мисълта ми от години насам е, че отбора от Подуене не е бил репресиран от комунистите, напротив ,бил е привилегирован . иначе доносници е имало на всякъде, в блока ви, входа, на етажа, вероятно и в апартамента.

аз не се гавря, пиша факти, за едни приятни, за други-не. това че е някой е починал не значи , че трябва да се премълчава истината, поне аз така мисля.

левски, няма как да е комплекс, се едно вие да имате комплекс от Локо София, забрави.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 20 юни 2012 19:29

Кашчей написа:

"... защото да си член на ЦСКА по време на социализма означаваше и задължително членство в БКП..."- Браво, бе, по-опашата лъжа не бях чел скоро! :lol: Обаче можеш и още повече, напъни се и не се притеснявай, че се излагаш, ние вече сме ти свикнали. :lol:
"...Беше привилегирован, на една степен под вас все пак..."- това също е добър опит за манипулация. Ако не бях живял по него време щях да ти повярвам, че МНО бе с една степен над Шесто, тоест, над ДС. Само че, драги, за разлика от Чили и Аржентина българската войска беше под ботуша на ВКР.Ето нещо с просветна цел :

Заговорът на Горуня

На 11 февруари 1965 г. един полковник от военното министерство отива при шефа на Софийското градско управление на МВР генерал Съби Стефанов. Двамата се познават още от партизанския отряд и от стария си другар генералът научава, че има план за свалянето на Тодор Живков ­ министър-председател и първи секретар на Българската комунистическа партия.Полк. Цанко Цанков с партизанско име Бончук разказва, че задачата, поставена му от заговорниците, е да вербува генерала и така да осигури за преврата подкрепата на столичното управление на МВР. Дали Цанков е искал да изпълни ангажимента си към конспираторите, или да ги предаде, остава неясно и до днес. Срещнах се с главните заговорници, когато бяха още живи, но те не са на едно мнение. Според някои издайникът е Бончук, според други провалът е дошъл от Пловдив, според трети конспирацията е разкрита по сигнал на сътрудничка на ДС, която предала мъжа си, посветен в заговора.Самият ген. Стефанов прекарва тежка нощ в двоумене как да постъпи. Отначало той решава, че разказът на Цанков е провокация, за да се провери лоялността му към Живков. Все пак на другия ден генералът докладва на ръководството на МВР. Министърът на вътрешните работи ген. Дико Диков и първият му заместник Ангел Солаков, по-късно председател на Комитета за държавна сигурност, веднага се затичват при Тодор Живков. В спомените си Ангел Солаков разказва:
Направи ми впечатление, че Тодор Живков го посрещна с голяма тревога. Той нареди да оставим всяка друга работа и да го информираме всекидневно за направеното от нас по изясняване на сигнала.
Така започва контраразузнавателната операция “Дураци”, с която се разкрива най-сериозната конспирация срещу властта през комунистическата епоха в България.Свръзката на Цанков със заговорниците ­ полковник Иван Велчев, началник на кабинета на военния министър Добри Джуров ­ веднага е поставен под наблюдение от Държавна сигурност. Подслушан телефонен разговор разкрива контактите му с ген. Цвятко Анев, началник на Софийския гарнизон. Едва на 6 март, т. е. след близо месец, Държавна сигурност установява, че ръководител на заговора е член на правителството ­ Иван Тодоров с прякор Горуня.
.............................
След разкриването на групата ДС се обособява като отделна структура към Министерския съвет ­ Комитет за държавна сигурност (КДС по примера на КГБ в Съветския съюз). В КДС се създава нов отдел за борба с прокитайските и проалбанските настроения сред комунистите. През 1974 г. той получава номер шест в Шесто управление (политическата полиция) на ДС и се занимава със следене на партийни членове. За да се предотврати изтичането на информация, е въведено правилото служителите на сигурността да не знаят и да не се интересуват над какво работят колегите им. В ДС се отчита като грешка липсата на агентура във висшите сфери на обществото. Започва масова вербовка на "агенти на контраразузнаването" в армията и в други среди. Така възниква мрежата от доносници, която съществува още 25 години и не е напълно разконспирирана и до днес.

Оле, нищо общо с МВР! 8-)

П.П. Кашчей, я пак да чуем, кой беше отбора на комунистите? Може би видният левскар Ангел Солаков е бил лейбърист? И колко велик е бил Добри Джуров, щом Ангел Солаков го е подслушвал когато си поиска?
Последна промяна от pampi на 20 юни 2012 20:04, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2012 19:32

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:г-н кашчей, мисълта ми от години насам е, че отбора от Подуене не е бил репресиран от комунистите, напротив ,бил е привилегирован . иначе доносници е имало на всякъде, в блока ви, входа, на етажа, вероятно и в апартамента.

аз не се гавря, пиша факти, за едни приятни, за други-не. това че е някой е починал не значи , че трябва да се премълчава истината, поне аз така мисля.

левски, няма как да е комплекс, се едно вие да имате комплекс от Локо София, забрави.

Помолих те да ми кажеш лично ти, колко от тези факти си прочел.Дай някакъв линк, към официално съобщение, че има открито агентурно досие на името на Георги Аспарухов-Гунди!Докато не ми покажеш нещо такова, твоите факти са си обикновена клевета към човек, който не може да се защити и гавра с паметта му!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юни 2012 20:03

кешчей, ти сигурно чакаш да ти кажат , че слънцето е изгряло, за да излезеш, дай по-сериозно

п.п. очаквам бан, така че до скоро :lol:

Върни се в “ЦСКА”