Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Ако тази акация Коен Ван дер Бийзен ще ни е новия нападател, тежко ни и горко 

MainEventer написа:Кипърци дойдоха за Жак Коен от Левски
Втородивизионният кипърски отбор ПАЕЕК (Никозия) е на път да привлече юношата на Левски Жак Коен.
Представители на тима от острова на Афродита начело с клубния президент Киантис вече са в София на преговори с мениджъра на нападателя.
Отборът на ПАЕЕК (Никозия) предлага 4-годишен договор на Жак Коен, който преди два месеца навърши 18 години. Също така, клубът осигурява стандарт за младия футболист, който никой друг във втора дивизия няма. Отборът е финансово стабилен и през новия сезон ще атакува промоция в първа дивизия.
От Левски не могат да вземат трансферна сума, освен тази, която е за компенсация за неговото обучение. Новото ръководство на „сините” в лицето на Иво Тонев и треньора Илиан Илиев не предложиха договор на таланта от школата на Левски и той е свободен агент.
Нямам думи...
аз няма да имам, ако разбера след 3-4 години, че още играе футбол. Този рекламираният дето ходи в Тотнъм ли е? Е сега в кипърската втора дивизия. Играч, който от Левски отива в кипърската втора дивизия е свършил с футбола - още на 18 години. Дори и добрите игпрачи, които кипърските клубове вземат, обикновено отиват там на по 28-30. не знам някой голям играч да е почнал кариерата си от кипърски клуб. поправете ме, ако греша
- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
bono написа:Ако тази акация Коен Ван дер Бийзен ще ни е новия нападател, тежко ни и горко
Много е муден!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Лично аз не вярвам за тоя 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Не мисля,че този холандец ще дойде в Левски.
Това лято всеки,който се спрягаше за Левски не идваше в отбора.Беше коренно различен футболист.
Затова и сега не вярвам да е той.
Мисля,че други са вариантите за нападател.
Това лято всеки,който се спрягаше за Левски не идваше в отбора.Беше коренно различен футболист.
Затова и сега не вярвам да е той.
Мисля,че други са вариантите за нападател.
Много е муден!
Важното е,че е свободен агент.Явно това е основният критерий.Няма значение сега,дали е муден или куц.Много сте претенциозни!

Ми Цветане,
Гледал си , ама не на Герена и не Жак Коен. Ти ако толкова разбираше сега щеше да си до Илиев. Аман от завистници и клакьори /на ръководството/. Колко сини юноши са наложени в последните 10 години. Сигурни всички те не са ставали. Колко юноши наложи Илиян Илиев в Берое - 0, а в Левски вече 9 /ти вярваш ли го/. Абе хора, при осем - девет чужденци какви юноши, какво налагане. Който може да бяга, че иначе ще рита топка за здраве.
Гледал си , ама не на Герена и не Жак Коен. Ти ако толкова разбираше сега щеше да си до Илиев. Аман от завистници и клакьори /на ръководството/. Колко сини юноши са наложени в последните 10 години. Сигурни всички те не са ставали. Колко юноши наложи Илиян Илиев в Берое - 0, а в Левски вече 9 /ти вярваш ли го/. Абе хора, при осем - девет чужденци какви юноши, какво налагане. Който може да бяга, че иначе ще рита топка за здраве.
Станчев, Митрев,Огнянов и Балтанов какво направиха 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- deepblue1963
Жоржиньо написа:А Дембеле на колко години е пичове 5,6 години по-млад от тоя дъртак,ако не и повече.Не ни трябват дъртаци в отбора,щом искате Новакович по-добре Гонзо да се върне да играе
Никой не е казал,че иска Новакович,но да се строи паметник на Дембеле...Сори!Защото,ако сме честни,Дембеле трябваше да влезе в пандиза за това,което направи и тогава нямаше да има 100 гола,нали?Айде,моля!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
- Контакти:
mikata написа:Станчев, Митрев,Огнянов и Балтанов какво направиха
Еми то като тия ги държаха до 26 "младите надежди" и отдавна се знаеше, че не стават, как друг да попадне в отбора? Тях си ги лансираха и това е.. Боян Табаков влезна в няколко мача и според мен беше от най-добрите на терена, но не и според ръководството. Чувал съм, че е някакво леке и какви ли не глупости, но аз това, което видях от него като игра ми хареса. Сега доколкото знам е по някакви селски отбори...