България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Re: Казийски непреклонен, връща се само със Стойчев и без Лазаро

Мнениеот nikivarna » 20 юни 2012 16:43

Тони Шумахер написа:
ralimavridov написа:Тук да не е пазар!Това е национален отбор,на първо място защитаваш интересите на България,а после личните,така че чао,Казийски,чао Стойчев!

+++++

Много си прав! Чао Матей ,чао Радо! България е над всеки!!!
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 юни 2012 16:47

Този Радо Стойчев дойде и за половин година буквално е*а майката на всичко. Нищо не постигна като резултати, разби отбора, вкара сумати интриги.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 юни 2012 16:53

Тони Шумахер написа:
ralimavridov написа:Тук да не е пазар!Това е национален отбор,на първо място защитаваш интересите на България,а после личните,така че чао,Казийски,чао Стойчев!

+++++

Добре бе майна... някой може ли да каже, ако правилното бе Радо и Матей да останат и за олимпиадата в Лондон, как виждат да се разреши проблема между "Лазаров - Стойчев" при положение, че дори той да е "междуличностен", то бяха засегнати и много от проблемите на волейбола в БГ като цяло и Стойчев обвини директно ръководството за тях... Аз не случайно обърнах внимание на проблема с пловдивския мъжки волейбол, където се бе стигнало до абсурда треньор на един клуб, базиран в друг град да бъде и президент на "Локомотив" Пд... и... в резултат на допустими подобни "схеми" всъщност мъжкия волейбол в "Локомотив" на практика можем да кажем, че е съсипан... и сега същият този човек дори е избран в ръководството на волейбола ни на национално ниво!!! Дали пък наистина Радо не е прав за ПОШЛАТА ПРАКТИКА на управление на волейбола у нас?!!

Така че... аз лично не бих обвинявал Радо или Матей така с лека ръка... Някой по-паметлив във волейбола да припомни... преди години не беше ли администрацията на същият този Данчо Лазаров, която "забрави" да плати някаква такса за участие в СЛ и нашето място бе заето /от гърците ако се нелъжа/... Може и да бъркам, но имам някакъв такъв спомен!
Изображение

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 20 юни 2012 16:58

Тони Шумахер написа:

+++++

+1 ! Нека някой да ми посочи друга страна,в която дадена федерация да се командва от треньор или състезател.Жалко за Матей,чието поведение явно се ръководи от онзи полумъж - Стойчев.И в друга тема вече писах - може Лазаров да е най-големия престъпник,но докато това не се докаже той си остава президент на тази федерация.Защо именно след провала на първата олимпийска квалификация Стойчев се сети,че е против федерацията.За мен отговора е един - за да прикрие собствената си некадърност.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 20 юни 2012 16:59

Бомбастично и скандализиращо заглавие. Никъде в текста не пише, че Матей се връща, но само със Стойчев. Матей казва просто, че и двамата искат да се върнат в отбора.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 20 юни 2012 17:01

Аз не съм за ръководството, напротив - срещу тях съм. Аз също смятам, че трябва да си ходят. Но не сега е най-правилния момент да се поеме по този път, чрез бойкот. Да, Матей не се е родил за да играе за мен и не искам за го прави заради мен. Но заради милионите фенове си заслужава, те не са виновни за положението във федерацията.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 20 юни 2012 17:06

ръководството е скапано, но федерацията е на клубовете а не на националния треньор, по каква линия ще го смени някой Лазаров, ако клубовете го искат не знам, не се прави така опозиция, и не се бойкотира никога национален отбор, той не е на Лазаров

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 20 юни 2012 17:15

НИе, феновете, изобщо не разбираме какъв е истинският смисъл на този конфликт. Едва ли има фен, който да иска Данчо Лазаров да остане на поста си. Това е абсолютно задължително условие, за да дръпне волейболът още напред. Проблемът обаче е, че Стойчев и Казийски тръгнаха на тази битка в най-неподходящото време - точно преди световната лига и Олимпиадата. И ако Стойчев, да речем, има основания, то абсолютно неясно е защо Казийски се е хванал на тази игра. Каква е разликата дали ще искат оставката на Лазаров преди и след Олимпиадата. Проблемите, за които говори Стойчев, така или иначе си седят. Такива си бяха проблемите и преди година и половина, когато Стойчев стана национален треньор. Значи какво излиза? Радо вземаше нелоша заплата за година и половина, плюс заплатата си от Тренто. И в момента, когато дойдоха мачовете на истината (световната лига и олимпиадата), той изведнъж се сети за проблемите в българския волейбол. Според мен, Радо просто се изплаши, че ще се провали в тези две състезания и затова вдигна целия този пожар. И това няма нищо общо с оставката на Данчо Лазаров. Просто е прах в очите на хората.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 20 юни 2012 17:38

Войната на Р.Стойчев и М. Казийски си е лична тяхна с федерацията.
Целия този цирк, може да амбицира останалите да се доказват. Съгласен съм, че Казийски е най добрия ни играч в момента, но освен него играя още 5 човека.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 20 юни 2012 18:01

Иде ми, дойдеми
Ама от интересчии...
Както каза на една пресконференция Любо Ганев ...Преди ,Радо Стойчев е имало волеИйбол и след нЕго ще има ...ВСЕ ПАК ТОЗИ РАДО СТОЙЧЕВ НЕ Е ПОСТИГНАЛ НИЩОООООООО
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Волейбол”