Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]

Мнениеот fen fen » 24 авг 2009 17:13

живeя в будапеща и слухът днес е че тук (в столицата) билетите са свършили. Аз не вярвам, но исинтаната е че повечето билети си ги продават в дебрецен, а тук има само две каси които продават за мача (на стадиона и една по към центъра). Аз съм си поръчал билети, да видим ...

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Дебрецен-Левски - Мисията е възможна!!!

Мнениеот vasilev2 » 24 авг 2009 19:17

:arrow: Трябва да запазим вяра в нашите момчета!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 24 авг 2009 19:45

Ще си "шльопна" мнението написано в друга тема, защото се отнася за мача, а тука още не съм поствал нищо! :geek:

В първият мач очаквах Топчо да играе десен бек, а Милиев да е заедно с Генов в центъра и като чух, че Веско ще е десен бек /тоя не е играл на този пост дори и в тренировъчно мачле, според мен/ имах съмнение, че ще се получи точно това, което видяхме - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!
Вагнер вече е дърт за краен защитник, но пък е един от малкото, които могат да дадат точен пас... Балтанов ми се струва, че е с контузия иначе не виждам защо не е в състава като титуляр /като десен бек или дефанзивен халф/... Тасевски го мързи та го боли, а и е страхливец /като му влезнат 1-2 пъти по-остро и се скрива като мишок/... Бардон не е за дефанзивен халф, защото е футболист и прави играта, а не я разваля... Христов също е Мека Мария и при тея централни защитници /с една глава по-високи от него/ няма никакъв шанс, затова Еньо е за централин, ама няма да го пусне "Специалиста"... Зе меша, меша, меша и накрая я подаде точно, я не... Жо изобщо не е във форма и само с желание не може нищо да направи... Остана един дето не ща и да му напиша името, толкова голям некадърник е, че ме е страх да не прихвана! :mrgreen: Ама пак ще ни къса нервите с дървените си "спирания" и брилянтните извеждащи пасове към... противниковите състезатели, защото няма друг в средата /Тука играе поговорката за рака и рибата... Та: "Като няма кон и катъра е кон!" и това ренде е постоянно титуляр!/

Та такива ми ви работи у наща къща!... Тръгнеме ли от първата минута да нападаме, ще ни скъсат от бой и ще береме голям срам! Затова трябва да играем на сигурно и без излишни илюзии. Атаките трябва да се подготвят и да се дебне за две-три положения, които трябва задължително да влезнат! Не можем с този състав да ги надиграеме, значи трябва да ги надхитриме!... Как? :roll: Не знам! :cry: Ама много ми се иска!!! ;)

------------------------------Гошо---------------------------------
Топчо-------------Бензукан----------Рабех--------------Минев
---------/Милиев/----------------------------/Генов/-----------
---------------Балтанов------------------Оня---------------------
Зе--------------------------Бардон------------------------Вагнер
--------------------------------------/Тасевски/------------------
---------------------------------Ортега----------------------------
-----------------------/Христов, Кръстовчев/-------------------

Само "Левски"! :!: :!: :!:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 24 авг 2009 21:23

„Мисля, че сериозен треньор не трябва да дава прогнози в проценти, това е просто невъзможно. Можем само да говорим за първата среща – Дебрецен изигра много силен мач. Имам доверие в моите футболисти и мисля, че два пъти не слаб мач не можем да повторим, без това по никакъв начин да не означава, че подценявам съперника - Дебрецен. И преди първия двубой бях много добре запознат с тях, а сега и още повече.” каза достанич

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 авг 2009 21:51

Успех утре срещу гнусните маджари! Биети ги с 0:2 и влизате в ШЛ! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Мнениеот ПилотКамикадзе » 24 авг 2009 22:26

Мощно ще бием! Деберцен - на кафево! В групите на ШЛ сме! :mrgreen:
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 авг 2009 23:34

отпадате със сигурност,няма случай до сега,в който левски да е паднал като домакин и да е продължил след това :P
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 23:42

Старши треньорът на Дебрецен Андраш Херцег заяви, че неговият отбор няма пази аванса си от първия мач с Левски.

„Радвам се, че има такъв голям интерес към срещата. Искам победа в утрешния мач, за да зарадваме нашите фенове. Имаме проблеми с контузията на Мате и наказанието на Золтан Киш. Такива неща се случват във футбола и ще се справим. Не съм наясно със заместника на Киш. Имам две опции и ще реша след последната тренировка”, сподели Херцег.

Специалистът, който води унгарския шампион, смята че неговият състав няма да си позволи подценяване, въпреки добрия резултат от първата среща. В София Дебрецен победи Левски с 2:1.

Ако те ще нападат и няма да пазят резултата определено ще трябва да ги дебнем на контри. Защото иначе ако те ни издебнат и вкарат става мнооого лошо.. Добрата новина, е че Киш и Мате няма да играят, ама ще видим до колко ще ни помогне това..
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 авг 2009 23:43

ПилотКамикадзе написа:Мощно ще бием! Деберцен - на кафево! В групите на ШЛ сме! :mrgreen:

Дано дано дано !!!!
САМО ЛЕВСКИ :!: :!: :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 24 авг 2009 23:47

Честито участие в групите на ЛЕ...... :)

П.с Шегувам се .Успех срещу маджарите

Върни се в “Архив”