Защитникът на европейският клубен шампион Барселона Карлес Пуйол отказа да преподпише нов договор с клуба, защото заплатата му щяла да бъде по-висока от тази на Лео Меси и Златан Ибрахимович.
"Никога не съм искал да напускам, но не е реално да взимам повече от тях и заради това отказах”, разкри 31-годишният футболист.
„Целта ми е не да подписвам договори, а да играя и да помагам на Барса да печели трофеи", допълни Пуйол.
„Искам да разбера, че съм част от отбора на Хосеп Гуардиола и той иска да ме задържи, тъй като ще ме използва”, завърши Карлес Пуйол.
Това е то капитан! Не да мисли за това колко пари ще изкяри от отбора, а как отбора да спечели колкото се може повече трофеи! Не случайно Пуйол ще остане един от най-обичаните капитани на отбора ни!!!
Дано оново хюмне Валдес да се поучи от постъпката на Карлес и да се засрами! Цяло лято Виктор Валдес извива ръцете на клуба за по-голяма заплата (или по-точно казано за заплата като на Меси!!!) сякаш той е най-добрият вратар в света...
А какво да кажем за Ето'О??? Че той ни напусна, защото Лапорта отказа да му дава по-голяма заплата! E избора си е негов! С нашият отбор спечели 2 пъти ШЛ, сега в Интер нека взима луди милиони, но ще си мечтае за ШЛ!!!