Програмата на Ливърпул за сезон 2012-2013

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Програмата на Ливърпул за сезон 2012-2013

Мнениеот t0bl3ro_bg » 19 юни 2012 20:29

liverpool96 написа:
t0bl3ro_bg написа:25 Manchester City (H)
1 Arsenal (H)
22 Manchester United (H)
3 Newcastle United (H)

Много важно е тук .. биете ли поне 3 мача (дано не биете и нас, поне Х да врътнем ;д) може да станете 4 и да се връщате в ШЛ, че не мога да гледам някакви си Сити,Малага и подобни еднодневки..

Направо ти се чудя на тебе. На фона на другите фенове на Юнайтед в България, ти си направо цвете. Принципно всеки от двата отбора иска победата, но най-важното е да се избегне загубата все пак. :) Пък и включвам значението на домакинството. Чисто и просто очаквам момчетата ни да се раздадат малко повече, предвид дванадесетия играч на трибуните. ;)

Единствените два отбора, които най-уважавам във ВЛ са Юнайтед и Ливърпул - отбори с традиции и история, кои друг има и може да се похвали с това в Англия(реторичен въпрос) ? Фен съм си на Юнайтед, но не можеш да си затвориш очите и да не уважавам такива големи отбори като Ливърпул,Аякс,Милан,Байер Мюнхен - все отбори с традиции. Какво е това Челси,Сити,сега напоследък Малага - отбори без капчица история. Повечето им фенове са предимно такива на нашите години с теб - 96-99 набори, тоест хора, които поради някакъв частичен успех или определен играч са станали фенове на дадените за "пример" три отбора. Просто е гнусно да гледаме такъв футбол в днешно време, но с тези пари ще става и по-зле, постепенно ще навлизат и други Шейхове и тогава трагедията ще е пълна. Не може отбор за 10 години да ми харчи 2 милярда или за 4 години 2милярда и половина и да има съответно 5 и 2 купи(сещаш се за кого говоря)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 19 юни 2012 21:34

t0bl3ro_bg написа:
liverpool96 написа:
t0bl3ro_bg написа:25 Manchester City (H)
1 Arsenal (H)
22 Manchester United (H)
3 Newcastle United (H)

Много важно е тук .. биете ли поне 3 мача (дано не биете и нас, поне Х да врътнем ;д) може да станете 4 и да се връщате в ШЛ, че не мога да гледам някакви си Сити,Малага и подобни еднодневки..

Направо ти се чудя на тебе. На фона на другите фенове на Юнайтед в България, ти си направо цвете. Принципно всеки от двата отбора иска победата, но най-важното е да се избегне загубата все пак. :) Пък и включвам значението на домакинството. Чисто и просто очаквам момчетата ни да се раздадат малко повече, предвид дванадесетия играч на трибуните. ;)

Единствените два отбора, които най-уважавам във ВЛ са Юнайтед и Ливърпул - отбори с традиции и история, кои друг има и може да се похвали с това в Англия(реторичен въпрос) ? Фен съм си на Юнайтед, но не можеш да си затвориш очите и да не уважавам такива големи отбори като Ливърпул,Аякс,Милан,Байер Мюнхен - все отбори с традиции. Какво е това Челси,Сити,сега напоследък Малага - отбори без капчица история. Повечето им фенове са предимно такива на нашите години с теб - 96-99 набори, тоест хора, които поради някакъв частичен успех или определен играч са станали фенове на дадените за "пример" три отбора. Просто е гнусно да гледаме такъв футбол в днешно време, но с тези пари ще става и по-зле, постепенно ще навлизат и други Шейхове и тогава трагедията ще е пълна. Не може отбор за 10 години да ми харчи 2 милярда или за 4 години 2милярда и половина и да има съответно 5 и 2 купи(сещаш се за кого говоря)

Напълно съм съгласен с теб. А и аз принципно станах фен на Ливърпул след една загуба. Малко странно като факт, нали? :) Просто изведнъж заобичах този отбор, незнайно защо и по какви причини. Месец след това пък Ливърпул спечели Шампионската лига (2005) и беше просто невероятно изживяване! Преди това бях наблюдавал Юнайтед множество, ама множество пъти в най-престижния европейски турнир, но просто не ме грабнаха по този начин, по който го направиха "мърсисайдци" (надявам се, че няма да се обидиш от това).

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 20 юни 2012 10:01

Така като я гледам програмата и като включим че треньора ни е някъв неадекватен + дърварите който ДаУглиш доведе предполагам че ще започнем кошмарно,Декември месец надеждите за топ 4 ще се върнат и около февруари тези надежди пак ще изчезнат :mrgreen:

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 20 юни 2012 10:04

liverpool96 написа:
Напълно съм съгласен с теб. А и аз принципно станах фен на Ливърпул след една загуба. Малко странно като факт, нали? :) Просто изведнъж заобичах този отбор, незнайно защо и по какви причини. Месец след това пък Ливърпул спечели Шампионската лига (2005) и беше просто невероятно изживяване! Преди това бях наблюдавал Юнайтед множество, ама множество пъти в най-престижния европейски турнир, но просто не ме грабнаха по този начин, по който го направиха "мърсисайдци" (надявам се, че няма да се обидиш от това).

и при мен беше така. Гледах Юнайтед сигурно повече от половин година но нямаше никаква емоция и тръпка,а когато загледах един мач на Ливърпул,който загубихме,някак си ме грабнаха и оттогава съм им фен.
Само Левски!
You'll never walk alone!

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 20 юни 2012 10:22

Jordan Henderson написа:Така като я гледам програмата и като включим че треньора ни е някъв неадекватен + дърварите който ДаУглиш доведе предполагам че ще започнем кошмарно,Декември месец надеждите за топ 4 ще се върнат и около февруари тези надежди пак ще изчезнат :mrgreen:

И как го определи, че е неадекватен, пруюи условие, че не е направил нито един трансфер и няма нито един мач начело на клуба? Интересно ми, просто :geek: .

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 юни 2012 10:50

leoric написа:
Jordan Henderson написа:Така като я гледам програмата и като включим че треньора ни е някъв неадекватен + дърварите който ДаУглиш доведе предполагам че ще започнем кошмарно,Декември месец надеждите за топ 4 ще се върнат и около февруари тези надежди пак ще изчезнат :mrgreen:

И как го определи, че е неадекватен, пруюи условие, че не е направил нито един трансфер и няма нито един мач начело на клуба? Интересно ми, просто :geek: .

Остави го....едно си баба знае, едно си бае...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

nqkvo cskarche
Контакти:

Мнениеот nqkvo cskarche » 20 юни 2012 12:04

purvite tri macha zemem li gi nqma koi da ni spre.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 20 юни 2012 12:06

Защо "ДаУглиш" и "Брендън" да са неадекватни ? За дърветата си много прав, точно човекът, на който ти е кръстен никът не заслужава да играе в такъв отбор, изобщо не поема отговорност, Даунинг не е по-различен.

liverpool96, защо да се сърдя ? Всеки си има предпочитания, аз лично не изпитвам никаква тръпка като играят отбори различни от тези, на които симпатизирам :)

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 20 юни 2012 12:49

nqkvo cskarche написа:purvite tri macha zemem li gi nqma koi da ni spre.

Такива неща ги чета всяка година : "Вземем ли еди си кой мач, няма кой да ни спре" Има кой да ни спре и не само нас. Има кой да спре и МанЮ, има кой и МанС, има кой и Челси. За мен мачовете с големите отбори не са показател за класа, показател за класа са мачовете с Уигън, Стоук, Рединг, Норич и т.н., защото срещу тях се става шампион, а не срещу силните.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 20 юни 2012 13:58

t0bl3ro_bg написа:

Защо "ДаУглиш" и "Брендън" да са неадекватни ? За дърветата си много прав, точно човекът, на който ти е кръстен никът не заслужава да играе в такъв отбор, изобщо не поема отговорност, Даунинг не е по-различен.

liverpool96, защо да се сърдя ? Всеки си има предпочитания, аз лично не изпитвам никаква тръпка като играят отбори различни от тези, на които симпатизирам :)

Не съм ти казвал,но името и аватара не съм ги измислял аз и не аз съм си правил регистрацията. Това няма голямо значение
Приемам въпросът защо ДаУглиш е неадекватен треньор като риторичен :lol: А защо Роджърс ли ?
Защото идва от място където е освободен от всякакво напрежение и единствената му цел е да оцелее в ВЛ. Този човек няма шампионски дух(както и повечето ни футболисти де).
И ще ми кажете бил е в Испания. Е като е бил в Испания да не би да е придобил вдъхновението на Висенте Дел Боске :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”