Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот barbi_vip » 24 авг 2009 16:06

stevemania написа:-------------------------------ПЕТКОВ-----------------------------
БЕНЗУКАН--------ТОПЧО------------РАБЕХ-------------ВАГНЕР
-----------------------------СЪРМОВ------------------------------
----------------------БАРДОН----------ТАСЕВСКИ---------------
ЗЕ СОАРЕС-----------------ХРИСТОВ---------------ЖОАЗИНЬО
РЕЗЕРВИ:
ЦВЕТАН ДИМИТРОВ
МИЛИЕВ
МИНЕВ
ХИЧО
БАЛТАНОВ
ЕНЬО
ОРТЕГА

+1
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!

Мнениеот Old_death » 24 авг 2009 16:09

Ахахах и какво излиза, ти изкарваш, че Левски е бил повече подкрепян от властта преди 89-та и едва ли не е бил отбора на властта тези години, а ЦСКА просто са били много силни и затова имат два пъти повече титли от Левски !!! Трябва да си изключително нагъл да сравняваш титлите спечелени в България през режима с титлите на Селтик или Рейнджърс във Шотландия... по-смешно сравнение едва ли може да има. И какво е името на Левски, какво общо имате с Апостола ли... е какъв е този въпрос айде кажи ми... разясни какво точно питаш ? Какво може да имаме общо с Апостола, освен че е патрон на отбора ни и това име са му дали създателите ни... Така и не разбрах кво общо има нашето име с вашето, което знаем по кой пример е създадено и от кой. Тотални глупости и лъжи пишеш, ама не знам как може някой така да пише... аз не мога да го разбера това нещо.anyone

Лично съобщение

Това което пиша е просто ответна реакция на вашите писания.Прочети внимателно фактите,които съм изнесъл по тая тема.Аз просто се мъча да оборя вашите твърдения,че ЦСКА е комунистически отбор.През тоя период всичко в страната,включително и Левски бяха собственост на комунистите.Не напразно те изпратиха през 1985 година Батков на работа в клубът ви за да го "оправи"! Всеки си има мнение по въпроса дали Левски е бил отбор на властта.Според мен фактите сочат,че през тия години вие имахте сериозна подкрепа,но всеки има право на мнение по въпроса.Ако прегледаш постовете ми,че видиш че никога не съм повеждал такъв спор без да бъда предизвикан от измислиците на някой син фен за "комунистическото минало на ЦСКА".Гледайте си в своята купичка,за да не гледат във вашата.И накрая смятам че е крайно време да се спре със тия шикалкавения.Какво смешно намираш в примера с титлите на Селтик и Рейндърс?Дадох тоя пример,защото по подобия на нашия и Шотландския футбол е двуполюсен.Да те попитам тогава за поредицата от титли на Реал през 60-те години!За тях вината не комунистите ли е или на Франко? ;) Значи за другите става,но за кръвния враг,не!В предишния си пост обясних причината за тия наши титли,дето поколения на ред ви бодат очите.Никой не е виновен за това,че през тоя период отбора ви е бил пълна скръб и чак след обединението ви със Спартак,взимайки 7 играча от милиционерския отбор,стъпвате на краката си.Обединението ви донесе 5 титли и 3 купи с играчите на Спартак!Това са историческите факти,а не слухове.Сега в интернет има всичко.Провери и ще видиш,че не съм излъгал нито с една дума!Крайно време е да погледнете истината в очите.Всеки има неудобни моменти в миналото си,но трябва да се поучи от тях,а не да търси такива в миналото на другите.Миналото не може да се промени,само можем да се учим от него и да не допускаме отново грешките си!

Пожелавам ви успех на реванша срещу чехите,чъпреки че не виждам голями шансове за вас,както и за нас в Москва.Все пак топката е кръгла и като всяко нещо от женски род не подлежи на логично прогнозиране :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ БЕЗ ЖИВКО МИЛАНОВ В БУДАПЕЩА

Мнениеот barbi_vip » 24 авг 2009 16:10

Жалко че Живето няма да играе кофти наистина , но се надявам и аз на един резултат 0:2 но не и на 0:1 защото тогава не от яд не от мъка а незнам от какво ще умра
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 24 авг 2009 16:10

delpi написа:Към slavi_1914:
Аз ли нещо не разбирам... Н.Димитров и Тасевски опорни халфове... какво Ви става бе хора???

Какво разбираш под опорни халфове ??????
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ че в съвременния футбол няма такиви и онакиви централни халфове.Това е само в БГ. Всеки халф трябва да може да се адаптира и да може да играе и дефанзивно и градивно !
Аз мисля,че не ни трябват дефанзивни(опорни) халфове,а трябва да ги натискаме и да ги надиграем с организационни халфове ! Хора да градят играта. Дори да ни вкарат това е без значение ! 0-2 или 1-2 ????
Въпроса е ние да си играем играта а със Сърмов не става !
Искаше ми се Саша да играе но неразбрах защо е така. И ще ви кажа нещо:

Саша е много важно да е титуляр докато има сили.
1.Той е доказан в големите мачове
2.Има тежък удар (И Ливърпул го знаят)
3.УМЕЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА КОРНЕРИ И ПРЕКИ УДАРИ !!!! (една наша слабост)
4.Ако влезетой,ще даде възможност и свобода на Бардон да помага на Г.Хр. и
5.Саша+Дарко - макар и несработени са си от сръбска школа и могат да творят в средата (+това мисля,че би било глупаво да излизаме с дефанзивни халфове.В съвременния футбол 1 халф трябва да може да играе и офанзивно и дефанзивно)
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 24 авг 2009 16:16

Атака,атака,атака... Това е състава.
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Време ли е да видим БОЯН ТАБАКОВ?

Мнениеот L_Messi » 24 авг 2009 16:17

slavi_1914 написа:
L_Messi написа:Абе вие виждали ли сте го Боян на живо? Та той е с физика на малко дете, как ще играе при мъжете? Да заякне малко и гогава!

А ти виждал ли си Меси, Зе соарес и куп други да не изброявам
Стига глупости та той ако не става кой тогава ?
+ това казах просто да го пробваме, а и физика се прави точно за 2 месеца !
Ама ако не играеш за каква физика да говорим. Важно е да имаш нюх към гола. Това не се тренира.

Пиел,пушел ... Айде глупости ! Какво да прави ? Като не му дават шанс ?

Той и Ники Михайлов пиеше и прочее ама сега пази като луд !
Трябва да играят да са в отбора да ги тренират добри треньори при мъжете !

Сравнението с Меси няма да го коментирам, но Зе Соарес например е крило, той компенсира крехката си физика с бързина, техника, повратливост. А Боян Табаков е машина за голове при юношите, но при мъжете колко топки ще може да отиграе като централен нападател, когато на врата му са Котев, Пламен Николов или Танко Дяков. Нюхът няма да му помогне много.
А това, че за 2 месеца във фитнеса може да натрупаш мускулна маса и да направиш релеф не означава, че за същия период можеш да станеш по-бърз и по-силен на терена, а междувременно и да си къркаш като пич.

AlexanderH
Контакти:

Мнениеот AlexanderH » 24 авг 2009 16:19

Оле Оле, тихо :) Един отбор без опорни халфове е една кръгла 0. Как да ги натикаме като няма кой да вземе топката при нас? Нали за да направим атака трябва първо да отнемем топката и след това да градим. Ние атакуваме по крилата, и имаме един разиграващ халф зад нападателя. Мястото на двамата в центъра е да се борят за всяко късче терен и да рушат атаките на противника. Също така да задържат топката и да изчакват другите ни играчи да заемат позиции в нападение. Халфовете в центъра трябва да са един строго дефанзивен и един с малко повече свобода който да е по креативен. Такива бяха Ричард и Боримиров. Да ми говориш за Саша Симонович при положение ,че не е водил подготовка и е контузен е смешно.
По горе някой за Тасвески беше питал - той напълно се припокрива с Бардон. Играят на една и съща позиция. Или единия или другия. Аз лично залагам на Бардон, защото е по постоянен и към 70 мин Тасевски може да го замени. И без това като резерва играе по - добре.

Потребителски аватар
stevemania
Контакти:

Мнениеот stevemania » 24 авг 2009 16:20

АБЕ ХОРА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ САША Е КОНТУЗЕН И НЕ Е В ГРУПАТА!!!

KnocturnaL
Контакти:

Re: Хайде до мача да не се пускат теми за отбора.

Мнениеот KnocturnaL » 24 авг 2009 16:21

За феновете кво.. тръгваме моШно довечера и нема им се верва на тея като пристигнеме.. :idea:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 авг 2009 16:22

slavi_1914, ние се чудим кой втори опорен халф да пуснем ти предлагаш схема без такива. Нужно ли е да обеснявам за какво служат опорните халфове? Най-малкото трябва да са здрави физически каквито са Сърмов и Гаджев примерно и каквито не са Тасевски и Хичо!!! Това е най-малкото повтарям! Каквито бяха Ричи и Борето от звездния тим на Мъри! Точно заради слабата ни игра в дефанзивен план тея унгарци ни разкриха в първия мач! От там дойдоха и грешките на защитата, омръзна ми да го повтарям това. И все пак да ти кажа за какво служи опорния халф... при гола на Боднар от 38 метра трябваше да има наш играч, който да го посрещне и ако не да го блокира поне да му попречи да шутира. Такъв нямаше в случая и резултата е налице!!!
Хайде със здраве! Моите уважения към теб, но в случая грешиш!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”