Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юни 2012 00:26

и вятъра :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 00:27

ralka_levskarka написа:
santiliana написа:
ralka_levskarka написа:Смятам, че Милиев има още какво да покаже, дори и само, като резерва да влиза. Иво също може да се "оправи" , просто след мача с Лил психиката му замина на кино, а Диамутен има големи възможности убедена съм в това.

сигурно, но вероятно са една педя под пъпа му. Бил е добър преди няколко години...Да вземем тогава да си приберем Коловати и Драгич, и те бяха добри...

е бяХА :lol: , но я да си припомним, Диа каква подготовка направи? Брилянтна сигурно :mrgreen:

Илиан ще реши най-правилно.Кой да остане и кой- да си отиде.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юни 2012 00:33

santiliana написа:
milen.hristov написа:
santiliana написа:вие трактор можете ли да накарате да работи като спортен автомобил?
Така нито Милиев, нито Иванов могат да станат добри играчи. И за първи път ще го кажа- тук Гонзо няма вина. Те просто толкова си могат. Та дори една топка като хората не могат да отиграят. Левски никога не е имал по-некадърни защитници от тези двамцата. Не, имаше още един "жесток" тандем - Богомил Савов- Йордан Мурлев, а лЕв бек беше Стоян Пумпалов. Периода 1990-91 г.

Тез не ги помня :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

и добре си направил, че не ги помниш. Но и на тия съм се червил от изпълненията. Краят на 80-те и началото на 90-те имаше уникални рендета в Левски...

лелеллеее а аз мрънкам срещу Старокин :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 00:36

Старокин си е направо звезда спрямо посочените преди малко от мен. Имаше още "образи" по онова време- Динко Господинов, Росен Крумов, Преслав Гетов...Абе, заеби...Тегло е, брат... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юни 2012 00:36

ehh написа:
TristaNNN написа:
ehh написа:Резерви - юноши. Хем по-малко пари за скъпи резерви, хем постепенно навлизане на юношите в първия състав. Все отнякъде трябва да се почне.

Друга песен ще запеете като дойдат тегавите мачове, умората, контузените, сърдитите, наказаните... :roll:

Е кога ще почнат да се налагат тия юноши? Мисля, че можем да си позволим малко риск с юноши на скамейката особено, ако наистина сме направили добра селекция.

Е чакай сега: добра селекциял ли ще е, юноши ли ще са - дай да се разберем :lol: Разбира се че може да си позволим с малко риск да наложим даже и едно магаре примерно, само че целите които ще се гонят този сезон няма да позволят тоя риск. Да, редно е да има 1-2 момчета в първия отбор, но чак пък цялата резервна скамейка да е с младежи ... ще стане беля :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 юни 2012 00:36

Дано да реши най-правилно :)
Само Левски!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юни 2012 00:52

santiliana написа:Старокин си е направо звезда спрямо посочените преди малко от мен. Имаше още "образи" по онова време- Динко Господинов, Росен Крумов, Преслав Гетов...Абе, заеби...Тегло е, брат... ;)

е тогава съм бил на 4-5 години :mrgreen: . Помня Сашо Марков :lol:

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 20 юни 2012 01:01

santiliana написа:Старокин си е направо звезда спрямо посочените преди малко от мен. Имаше още "образи" по онова време- Динко Господинов, Росен Крумов, Преслав Гетов...Абе, заеби...Тегло е, брат... ;)

Забравяш десното ни бекче-Киро Вангелов,тоя нямаше едно свестно центриране.Бях на един мач с Пирин който завърши 1-1 като Б.Савов си вкара автогол в 89 мин,Попов май пазеше тогава.Сега се сетих за още 2 гениални защитници играли при нас Кр.Коев и Ст.Георгиев мисля че се казваше последния ако не бъркам,та същия в един мач с Г.Оряховица на Герена му дадоха топката на дузпата и той успя да я прати в тъч,как го направи не знам :) :) :)
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 20 юни 2012 06:49

Махайте Диамутен! Писна ми всеки мач да треперя като топката е в него...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 20 юни 2012 07:10

Холандският нападател Коен ван дер Бийзен е пред трансфер в Левски, твърдят медиите в Полша. До този момент футболистът се изявяваше в полския тим Краковия Краков, но след изпадането на отбора от местния елит, играчът е разтрогнал договора си с клуба. "Сините" искаха да привлекат Ван дер Бийзен още миналото лято, но сделката не се осъществи и те подписаха с неговия сънародник Шюрд Арш, който вече не е част от състава на Левски.

Коен ван дер Бийзен, който на 10 юли ще навърши 27 години, е висок 193 см и тежи 85 кг. Досега в кариерата си е играл за холандските отбори Ден Бош (2006-2009) и Го Ахед Ийгълс (2009-2011), преди да премине в Краковия през 2011 година. За Ден Бош има 89 мача и 30 гола в шампионата, а с екипа на Го Ахед Ийгълс записва 29 гола в 57 срещи за първенство.

Вчера изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че селекцията на тима ще приключи с привличането на централен нападател, като клубът преговаря с двама души.[offtopic]Sportal.bg[/offtopic]
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”