Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот SAMP » 20 юни 2012 00:13

ralka_levskarka написа:
SAMP написа:
siniq_fen написа:Престанете да храните Данчо Милиев, беше най-постоянният ни играч, не е виновен, че Гонзо му развали формата. При него трябва да има човек, който може да го тренира както си трябва, а качества има и то много. Безспорен факт е, че нивото му падна и то доста, но пак казвам причината не е само в него, а да не говорим, че не остана футболист, чиято форма да не спадна.

Абе я стига глупости, тоя е най-бавния футболист в историята на футбола!Нека да продължи да се развиа някъде другаде, аз и за Иво имам резерви, но той е фаворит на Илиан и нека да видим как ще играе при него.

Не е така, точно Милиев преди беше един от най- добрите ни защитници ;) И аз да играя някъде и на всеки 6 месеца да ми сменят треньора и на мен няма да ми е лесно.

Бързината за разлика от формата не варира ;) За мен този недостатък го прави абсолютно посредствен играч.Единствения му плюс е това, че има пласиране и знае къде да застане, но това за мен не е достатъчно ;) Време е за нови лица в отбора и се надявам новите да паснат.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юни 2012 00:16

Смятам, че Милиев има още какво да покаже, дори и само, като резерва да влиза. Иво също може да се "оправи" , просто след мача с Лил психиката му замина на кино, а Диамутен има големи възможности убедена съм в това.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юни 2012 00:18

santiliana написа:вие трактор можете ли да накарате да работи като спортен автомобил?
Така нито Милиев, нито Иванов могат да станат добри играчи. И за първи път ще го кажа- тук Гонзо няма вина. Те просто толкова си могат. Та дори една топка като хората не могат да отиграят. Левски никога не е имал по-некадърни защитници от тези двамцата. Не, имаше още един "жесток" тандем - Богомил Савов- Йордан Мурлев, а лЕв бек беше Стоян Пумпалов. Периода 1990-91 г.

Тез не ги помня :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 00:20

ralka_levskarka написа:Смятам, че Милиев има още какво да покаже, дори и само, като резерва да влиза. Иво също може да се "оправи" , просто след мача с Лил психиката му замина на кино, а Диамутен има големи възможности убедена съм в това.

сигурно, но вероятно са една педя под пъпа му. Бил е добър преди няколко години...Да вземем тогава да си приберем Коловати и Драгич, и те бяха добри...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юни 2012 00:22

santiliana написа:
ralka_levskarka написа:Смятам, че Милиев има още какво да покаже, дори и само, като резерва да влиза. Иво също може да се "оправи" , просто след мача с Лил психиката му замина на кино, а Диамутен има големи възможности убедена съм в това.

сигурно, но вероятно са една педя под пъпа му. Бил е добър преди няколко години...Да вземем тогава да си приберем Коловати и Драгич, и те бяха добри...

е бяХА :lol: , но я да си припомним, Диа каква подготовка направи? Брилянтна сигурно :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 20 юни 2012 00:23

Единствения от тези 3-ата, който заслужава шанс е Диамунтен, но при него проблема е голямата заплата и нежеланието на Илиев да е в състава му.Според мен може да се помисли за още един цз и Ангелов да смени Гаджев във центъра и ще е перфектно според мен.Обаче, както въврвят нещата май Илиев ще лансира и залага на Иванов и Гаджев.Надявям се точно тези двамата да ме изненадат приятно, въпреки, че съм адски резервирам към техните качества.
Последна промяна от SAMP на 20 юни 2012 00:24, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юни 2012 00:23

ehh написа:Резерви - юноши. Хем по-малко пари за скъпи резерви, хем постепенно навлизане на юношите в първия състав. Все отнякъде трябва да се почне.

Друга песен ще запеете като дойдат тегавите мачове, умората, контузените, сърдитите, наказаните... :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

way
Контакти:

Мнениеот way » 20 юни 2012 00:25

TristaNNN написа:
ehh написа:Резерви - юноши. Хем по-малко пари за скъпи резерви, хем постепенно навлизане на юношите в първия състав. Все отнякъде трябва да се почне.

Друга песен ще запеете като дойдат тегавите мачове, умората, контузените, сърдитите, наказаните... :roll:

И напрежението :twisted:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 00:25

milen.hristov написа:
santiliana написа:вие трактор можете ли да накарате да работи като спортен автомобил?
Така нито Милиев, нито Иванов могат да станат добри играчи. И за първи път ще го кажа- тук Гонзо няма вина. Те просто толкова си могат. Та дори една топка като хората не могат да отиграят. Левски никога не е имал по-некадърни защитници от тези двамцата. Не, имаше още един "жесток" тандем - Богомил Савов- Йордан Мурлев, а лЕв бек беше Стоян Пумпалов. Периода 1990-91 г.

Тез не ги помня :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

и добре си направил, че не ги помниш. Но и на тия съм се червил от изпълненията. Краят на 80-те и началото на 90-те имаше уникални рендета в Левски...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юни 2012 00:25

TristaNNN написа:

Е кога ще почнат да се налагат тия юноши? Мисля, че можем да си позволим малко риск с юноши на скамейката особено, ако наистина сме направили добра селекция.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”