ЕВРО 2012 - Група Г Англия - Украйна - 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- lrlazarov_19
- Контакти:
Re: ЕВРО 2012 - Група Г Англия - Украйна - 1:0 FT
Пояснение: Надиграване за мен означава да вкараш повече голове от противника. Не да създадеш и изпуснеш повече положения или да направиш 850 паса.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
- Искам си Акаунта
ralka_levskarka написа:Това беше най- грозната игра на Англия, която бях гледалаТо чак удоволствие не може да ми достави
![]()
Ми ... то при англичаните удоволствието е свързано с пиене на бира . Не ги търси за друго

- za nas e toj religiq
- Контакти:
lrlazarov_19 написа:za nas e toj religiq написа:lrlazarov_19 написа:Някои хора са прекалено загрижени за доброто на Англия...![]()
Англия ще отпадне тогава, когато бъде надиграна, не когато вашите болни мозъци са преценили.
Е тя 3 мача е надиграна , ама не отпада
Щом са първи групата и продължават напред, едва ли три мача са били надиграни.
Да не би пък да сме гледали различни мачове

- Искам си Акаунта
lrlazarov_19 написа:Пояснение: Надиграване за мен означава да вкараш повече голове от противника. Не да създадеш и изпуснеш повече положения или да направиш 850 паса.
Както се видя ... и да вкараш гол на Англия , пак не е гаранция за успех

turbogena написа:hrclspr12 написа:turbogena написа:Ще е доста интересно на 1/4 финала. Разбира се очаквам победа за Италия ,но не подценявам англичаните. Ще е тактическо надлъгване мача и най-вероятно ,който сгреши в отбрана ще загуби. Мача ще е 1:0 за някой от двата отбора според мен. Моята прогноза е ,че Пирло ще приспи Англия от фаул
Пирло досега не се е представил чак толкова впечатляващо. Важно е да се отбележи, че срещу англичани той играе слабо. Трябва да имаш повече вяра в другите играчи, Андреа ще бъде внимателно следен от грубите "албионци".
Прав си ,че ще бъде следен много зорко ,но при фаул няма как да му пречат. Не изклювам и друг играч да вкара ,разбира сеКойто и да вкара ще съм радостен. Най-сладко за мен ще е Джиджи Буфон да отбележи с глава в 90 мин
Добре, но представи си, че Джерард му влезе грубо в първите минути. Тогава при евентуална контузия, макар и да е уж лека, не се знае дали ще бъде на сто процента готов, за да вкара от фаул. Болката си е болка. Дано не се случи.
Стивън Джерард го харесвам в "Пуул", но иначе е изключително груб ако съм безпристрастен.
Последна промяна от hrclspr12 на 20 юни 2012 00:25, променено общо 3 пъти.
- football_fb
- Контакти:
Грозно! Грозно! Грозно! По-добре да бяха сложили камерите, които тестваха по-рано и да отчита има ли гол или няма и сигнала да достига до главния съдия, вместо тези съдии които само се дупят, имитирайки че са напрегнати в дадена ситуация а всъщност нищо не вършат. Но, уви! 

За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
- Искам си Акаунта
turbogena написа:hrclspr12 написа:turbogena написа:Ще е доста интересно на 1/4 финала. Разбира се очаквам победа за Италия ,но не подценявам англичаните. Ще е тактическо надлъгване мача и най-вероятно ,който сгреши в отбрана ще загуби. Мача ще е 1:0 за някой от двата отбора според мен. Моята прогноза е ,че Пирло ще приспи Англия от фаул
Пирло досега не се е представил чак толкова впечатляващо. Важно е да се отбележи, че срещу англичани той играе слабо. Трябва да имаш повече вяра в другите играчи, Андреа ще бъде внимателно следен от грубите "албионци".
Прав си ,че ще бъде следен много зорко ,но при фаул няма как да му пречат. Не изклювам и друг играч да вкара ,разбира сеКойто и да вкара ще съм радостен. Най-сладко за мен ще е Джиджи Буфон да отбележи с глава в 90 мин
Честно казано нямам претенции с кой от двата отбора ще играе Германия на полуфинала

Последна промяна от Искам си Акаунта на 20 юни 2012 00:27, променено общо 1 път.
Абе май англичаните бяха до тук,но и четвърт финал не е никак малък успех,при положение,че са те отписали още преди началото на първенството.Но нека не забравяме,че и Челси бяха в ролята на аутсайдер и ги отписваха след всеки кръг в ШЛ,а накрая я спечелиха
Скоро ще разберем какво ще се случи 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Мисленето вреди на вас и на другите около вас
ПП СТАНКО не ги насърчавай де. Всичко хубаво е истинско, а всичко лошо е купено

ПП СТАНКО не ги насърчавай де. Всичко хубаво е истинско, а всичко лошо е купено

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
CTAHKO написа:Абе май англичаните бяха до тук,но и четвърт финал не е никак малък успех,при положение,че са те отписали още преди началото на първенството.Но нека не забравяме,че и Челси ги отписваха след всеки кръг в ШЛ,а накрая я спечелихаСкоро ще разберем какво ще се случи
След като те подценяват всички и побеждаваш, няма как да бъдеш отново смятан, че си никой. Вече Англия вярва във възможностите си и много зависи кой ще е съдията на следващия мач.