bedrock1912 написа:ами бях днеска на стадиона и казаха че хората били сериозни били поръчали вече нова екипировка EREA!!!
която е на стойност 5 000 лева ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bedrock1912 написа:ами бях днеска на стадиона и казаха че хората били сериозни били поръчали вече нова екипировка EREA!!!
Един град-един отбор написа:bedrock1912 написа:ами бях днеска на стадиона и казаха че хората били сериозни били поръчали вече нова екипировка EREA!!!
която е на стойност 5 000 лева ...
MaRTo1233 написа:Ако е истина ви го пожелавам от сърце да се върнете там където ви е мястото. Но да не стане като Януари както каза по нагоре един форумец.
pasaden написа:как ще плачете пак ,като научите какви всъщност са "новите собственици".....
А тоя дето е дошъл има 5 гола за цялата си кариера.
Fallen_Angel написа:MaRTo1233 написа:Ако е истина ви го пожелавам от сърце да се върнете там където ви е мястото. Но да не стане като Януари както каза по нагоре един форумец.
Аз за това се опитвам малко да охладя страстите. Защото до края на пролетния дял, когато уж нечовека вече се беше махнал, еуфорията беше голяма, а после стана страшно. На никой фен на никой отбор не пожелавам да види подобно "йо-йо" в емоциите - от наеджа до отчаяние за месец.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта