Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Eminem » 19 юни 2012 21:19

Дано да продадат Иванов, Диамутен и Милиев, за да се вземат качествени защитници, защото с тези индивиди от дърварски произход не знам какво ще правим.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 юни 2012 21:19

ако на негово място започнат да налагат някой наш юноша съм за и с двете си ръце ;)
И само Левски оле

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 юни 2012 21:22

Middlesbrough написа:Много ме е яд за Ванката ; ( , няма логика :С

Честно казано предпочитам Ванката в пъти повече вместо тоя доста женствен бразилец тежащ 65 кила...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 19 юни 2012 21:23

Laetitia написа:Истинските мъже са все по-малко, а истинските футболни мъжкари - да не говорим.
Иван Цветков е истински футболист и мъжкар и много ме е яд, че няма да играе повече в Левски.
Проява на глупост бе това...

А може би възпитан в една друга среда, за която примитивният и първосигнален български мозък не може дори да помечтае. :) Все пак успех и да направи добри мачове в Пловдив!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юни 2012 21:25

lazio1997 написа:

Честно казано предпочитам Ванката в пъти повече вместо тоя доста женствен бразилец тежащ 65 кила...

Хайде стига с това, че тежал 65 кила .. колко да тежи 85 и да не може да тича ли? Понякога пишете без да мислите.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 21:29

Laetitia написа:Истинските мъже са все по-малко, а истинските футболни мъжкари - да не говорим.
Иван Цветков е истински футболист и мъжкар и много ме е яд, че няма да играе повече в Левски.

по какъв критерий съдиш за мъжкарство в случая? Дали е излязъл без сили след мач на Левски, поведе ли отбора дори в един-единствен мач като мъжкар? Раздаде ли се за него и... какво всъщност стори запомнящо се освен, че отбеляза голове на отбори, които само до преди няколко години биехме с едно изтръскване на фланелките...
Нека отиде да играе редовно в нашия ВЕЧЕ по-малък брат от Пловдив и за него ще е по-добре. При нас щеше да е винаги резерва или извън групата...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2012 21:31

ralka_levskarka написа:
lazio1997 написа:

Хайде стига с това, че тежал 65 кила .. колко да тежи 85 и да не може да тича ли? Понякога пишете без да мислите.

Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?
защото аз го гледах и 1 черна горила направо го схруска за закуска

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2012 21:32

venger написа:

А може би възпитан в една друга среда, за която примитивният и първосигнален български мозък не може дори да помечтае. :) Все пак успех и да направи добри мачове в Пловдив!
Но не и срещу нас. :lol:
Имаше една статия за Ванката в гонг, но не я намирам. Споменаваше се, че и от ЦСКА го потърсили, при това с по-добра оферта, но той предпочел Левски, защото му било мечта да играе при нас.
Не я намирам, за съжаление...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юни 2012 21:32

santiliana написа:

по какъв критерий съдиш за мъжкарство в случая? Дали е излязъл без сили след мач на Левски, поведе ли отбора дори в един-единствен мач като мъжкар? Раздаде ли се за него и... какво всъщност стори запомнящо се освен, че отбеляза голове на отбори, които само до преди няколко години биехме с едно изтръскване на фланелките...
Нека отиде да играе редовно в нашия ВЕЧЕ по-малък брат от Пловдив и за него ще е по-добре. При нас щеше да е винаги резерва или извън групата...

Такъв Мъжкар /с главно "М'/ може да се нарече Гаджев, но при него беше само понякога ..

П.С. Пинто е аут за началото на сезона : (

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юни 2012 21:33

way написа:
Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?
защото аз го гледах и 1 черна горила направо го схруска за закуска

Не че нещо, но тук кой може да го схруска, точно в родната ни А група черни горили не виждам :lol:

Върни се в “Архив”