Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Дано да продадат Иванов, Диамутен и Милиев, за да се вземат качествени защитници, защото с тези индивиди от дърварски произход не знам какво ще правим.
- сини шампиони
ако на негово място започнат да налагат някой наш юноша съм за и с двете си ръце 

И само Левски оле
-
- Контакти:
Middlesbrough написа:Много ме е яд за Ванката ; ( , няма логика :С
Честно казано предпочитам Ванката в пъти повече вместо тоя доста женствен бразилец тежащ 65 кила...
Laetitia написа:Истинските мъже са все по-малко, а истинските футболни мъжкари - да не говорим.
Иван Цветков е истински футболист и мъжкар и много ме е яд, че няма да играе повече в Левски.
Проява на глупост бе това...
А може би възпитан в една друга среда, за която примитивният и първосигнален български мозък не може дори да помечтае.

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- ralka_levskarka
- Контакти:
lazio1997 написа:Middlesbrough написа:Много ме е яд за Ванката ; ( , няма логика :С
Честно казано предпочитам Ванката в пъти повече вместо тоя доста женствен бразилец тежащ 65 кила...
Хайде стига с това, че тежал 65 кила .. колко да тежи 85 и да не може да тича ли? Понякога пишете без да мислите.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- santiliana
Laetitia написа:Истинските мъже са все по-малко, а истинските футболни мъжкари - да не говорим.
Иван Цветков е истински футболист и мъжкар и много ме е яд, че няма да играе повече в Левски.
по какъв критерий съдиш за мъжкарство в случая? Дали е излязъл без сили след мач на Левски, поведе ли отбора дори в един-единствен мач като мъжкар? Раздаде ли се за него и... какво всъщност стори запомнящо се освен, че отбеляза голове на отбори, които само до преди няколко години биехме с едно изтръскване на фланелките...
Нека отиде да играе редовно в нашия ВЕЧЕ по-малък брат от Пловдив и за него ще е по-добре. При нас щеше да е винаги резерва или извън групата...
ralka_levskarka написа:lazio1997 написа:Middlesbrough написа:Много ме е яд за Ванката ; ( , няма логика :С
Хайде стига с това, че тежал 65 кила .. колко да тежи 85 и да не може да тича ли? Понякога пишете без да мислите.
Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?
защото аз го гледах и 1 черна горила направо го схруска за закуска
Но не и срещу нас.venger написа:Laetitia написа:Истинските мъже са все по-малко, а истинските футболни мъжкари - да не говорим.
А може би възпитан в една друга среда, за която примитивният и първосигнален български мозък не може дори да помечтае.Все пак успех и да направи добри мачове в Пловдив!

Имаше една статия за Ванката в гонг, но не я намирам. Споменаваше се, че и от ЦСКА го потърсили, при това с по-добра оферта, но той предпочел Левски, защото му било мечта да играе при нас.
Не я намирам, за съжаление...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- ralka_levskarka
- Контакти:
santiliana написа:Laetitia написа:Истинските мъже са все по-малко, а истинските футболни мъжкари - да не говорим.
по какъв критерий съдиш за мъжкарство в случая? Дали е излязъл без сили след мач на Левски, поведе ли отбора дори в един-единствен мач като мъжкар? Раздаде ли се за него и... какво всъщност стори запомнящо се освен, че отбеляза голове на отбори, които само до преди няколко години биехме с едно изтръскване на фланелките...
Нека отиде да играе редовно в нашия ВЕЧЕ по-малък брат от Пловдив и за него ще е по-добре. При нас щеше да е винаги резерва или извън групата...
Такъв Мъжкар /с главно "М'/ може да се нарече Гаджев, но при него беше само понякога ..
П.С. Пинто е аут за началото на сезона : (
- ralka_levskarka
- Контакти:
way написа:
Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?
защото аз го гледах и 1 черна горила направо го схруска за закуска
Не че нещо, но тук кой може да го схруска, точно в родната ни А група черни горили не виждам