А се смеехте на нас, че сме привличали много чужденци...хе-хееее, ама много ви бива да си калайдисвате жълтите задници.
Смеехте се на Канатларовски, че бил македонец, но мълчите като шарани за треньора ви по физическо, нали?
Викате на нас цигани, но взехте в отбора си цигането пиянде от Лом при това, който трябваше да е в затвора.
Имали сме черни в отбора - Базил и Бенжелюн...следващата ви стъпка по пътя на логиката е да си внесете и някоя чернилка, какъвто беше Мпасинкату.
Нека да се види истинското ви лице - същината ви е пълна с лицемерие и комплекси!
Анкета за трансферите ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Ботев с нов трансферен удар, привлече испански халф
Ванко_Ултраса написа:А се смеехте на нас, че сме привличали много чужденци...хе-хееее, ама много ви бива да си калайдисвате жълтите задници.
Смеехте се на Канатларовски, че бил македонец, но мълчите като шарани за треньора ви по физическо, нали?
Викате на нас цигани, но взехте в отбора си цигането пиянде от Лом при това, който трябваше да е в затвора.
Имали сме черни в отбора - Базил и Бенжелюн...следващата ви стъпка по пътя на логиката е да си внесете и някоя чернилка, какъвто беше Мпасинкату.
Нека да се види истинското ви лице - същината ви е пълна с лицемерие и комплекси!
Не само ние ви казваме цигани

- Thurman Murman
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:...
На теб съм ти голям фен, но искам да те питам 2 неща:
1.Къде е Купата?
2.Към юношките ви Ю19 - Къде е групата?
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Остана само и футболиста на годината (звездата на "Тигрите") да вземете - стига Домузчиев да не ви изпревари !!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Thurman Murman написа:Ванко_Ултраса написа:...
1.Къде е Купата?
За купата ще говориш, когато наживо присъстваш на такъв мач, а не да ми говориш за дедите ти!
За юношките ще говориш когато на Лаута ви приютихме цяла формация!
Хем посран, хем пък и отворко.

- slash1912
- Контакти:
fena написа:Дойде време да се равнявате по нас. Честито. Само не бързайте много, че така бързахте и предния път. Да не се окаже Караибрахим поредния агент(Христолини)
Обясни кой е този първо.И второ имаш грешка в подписа-никой не ни е купувал!Разбирам мъката ти по селския,щом толкова много му се радваш-вземи го при вас!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Поздрави от Благоевград!! Мисля че Ботев прави една от най-силните селекции в българския футбол това лято. С Иван Цветков отбора ви става много класен!! Бъдете с него ,подкрепяйте го както го правите винаги и това момче ще направи чудеса за вашият клуб!!!! Успех този сезон!!!
-
- Контакти:
Не му се сърдете на Ванко хулигана
Просто момчето е било системно малтретирано като малко и не знае какво приказва 

- slash1912
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Thurman Murman написа:Ванко_Ултраса написа:...
1.Къде е Купата?
За купата ще говориш, когато наживо присъстваш на такъв мач, а не да ми говориш за дедите ти!
За юношките ще говориш когато на Лаута ви приютихме цяла формация!
Хем посран, хем пък и отворко.
Посрания обаче си ти.Аз лично съм присъствал на 3 (три) такива мача-с Левски в Търново,с ЦСКА в Благоевград и с Локо Сф на "Васил Левски"!На теб ще ти трябват още 90 години за да ги докараш до толкова

А за юношките имам една гатанка-кой загуби преди няколко дни мача си с 8:0??
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:fena написа:Дойде време да се равнявате по нас. Честито. Само не бързайте много, че така бързахте и предния път. Да не се окаже Караибрахим поредния агент(Христолини)
Обясни кой е този първо.И второ имаш грешка в подписа-никой не ни е купувал!Разбирам мъката ти по селския,щом толкова много му се радваш-вземи го при вас!
http://www.razkritia.com/41707/%D0%B4%D ... %B2%D0%B0/
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА