Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kempesmario
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот kempesmario » 19 юни 2012 19:56

А относно колегата който казва , че трябва да се крият трансферите в Левски е напълно прав. цска-то освен че крадат футболисти от другите отбори , постоянно гледат в паницата на Левски. Спомнете си за костов , как гонзо го искаше и карачанаков също къде отидоха ??? ами присото ??? Така , че умната от сега нататък :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 20:05

levskar forever написа:
santiliana написа:когато говорех само преди няколко дни, някои от сините събратя във форума ме охулиха в коментарите си. Няма лошо, живи и здрави да са всички. Говорех с недомлъвки, защото така се налага. На ЛС съм обяснил на по-коректните. Няма нужда да се ругаем и обиждаме помежду си, все пак сме от една и съща страна на барикадата...Просто трябва да се държим мъжки и да вникваме в това, когато някой казва нещо. Най-лесно беше да кажа играчите с имена (поне това, което аз зная), но защо да слагам каруцата пред коня?! Онези, с петолъчката постоянно гледат как да ни правят сечено, разберете го веднъж завинаги. Няма играч, който да не сме поискали и техни хора да не са ни подливали водица. Затова беше и тази секретност и неведение до последно. Има неща, които няма как да се кажат, но който има поне мъничко мозък в главата си, е разбрал...

п.п. И като казах, че последните двама ще са "черешката на тортата", не съм излъгал. Защото на този бразилец- Марсиньо, Дарко не може да му донесе вода и на малкия пръст. Ама бил 65 кг., и кво от това? Ние футболисти ли търсим или сумисти?! Трябват ни пъргави играчи, а не тролеи...
А за нападателя- пак ще говорим...Но там ще бъде здравия физически човек, а не в офанзивния халф...
И стига с този Иван Цветков- да, добър е, но къде му е хъса, къде му е скоростта, и на колко години е вече?!?

Как стига с този Цветков.като той си е класа.Следях го,като футболист още когато играеше в Холандия и вкарваше много голове.Ние все годинките гледаме,те не са от значение,щом някой мине 30-те вече бил стар,а младите ги продаваме за жълти стотинки навън.Ние досега нямахме качествен треньор да се направи една добра подготовка чак тогава да говорим за скорост и хъс.А ако новите не покажат качества(да не дава господ :) ),какво правим?

Е, то по тая логика, каквото и да се направи, винаги някой ще пита: "Ами ако стане това?"
Цветков е добър, но няма агресията и скоростта, които са ни нужни. Да, рутиниран е, опитен е, но това не е достатъчно. Ние имаме високи цели, а без да се "изпоти" фланелката и да се пусне кръвчица няма как да стане. Да беше с 5-6 години по-млад, биваше, но сега е вече късно. Дори и за Пелето не съм убеден, че има място в титулярите, макар, че той е съвсем друга порода...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 юни 2012 20:05

TristaNNN написа:
UltraBlue. написа:
siniq_fen написа:Не е въпросът дали ще ни вкара, аз съм сигурен, че няма да го направи, просто защото ще ги победим с лекота. Въпросът е , че се отнасяме супер неуважително с него, а той беше може би най-качественият ни състезател през изминалия сезон. Това ме издразни. Поне до зимата можеше да остане.

Е за кво да остава той като седи 6 месеца на пейката и зимата като е на 39 къде ще го вземат да играе после.. В Ботев Криводол :oops: ?

Май доста бързичко забравихте колко ядове имахме с късата ресервна скамейка и как на моменти това ни язяде точки :roll: Защо си мислиш че Цветков ще седи 6 месеца на пейката, нима забрави че има и евротурнири и първенство, а борбата на два (с купата 3) фронта не е лека, затова винаги е хубаво да имаш такъв играч в готовност. Или викаш ... по-добре някой 16 годишен да влиза в напечени мачове :lol:

именно такава беше ролята на Кривия през 2010 като през есента до голяма степен помагаше...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 20:20

Levski4Ever написа:При един наистина здрав и класен нападател тип Дембеле, не виждам кой БГ отбор ще ни се опре. Ще изчакаме до петък и ще видим. Може би трябваше още 1 защитник да се вземе.

Moже и да не е някаква варлина, пример Домовчийски

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 20:27

kempesmario написа:А относно колегата който казва , че трябва да се крият трансферите в Левски е напълно прав. цска-то освен че крадат футболисти от другите отбори , постоянно гледат в паницата на Левски. Спомнете си за костов , как гонзо го искаше и карачанаков също къде отидоха ??? ами присото ??? Така , че умната от сега нататък :mrgreen:

ще ти дам един пример именно за Присо. Миналото лято, някъде около това време, работата за него беше "аха-аха" готова...Лични условия, почти всичко беше ОК. И се започна с "циганията"...Тогава за последен път говорех с имената на играчите и след като се провали всичко, а зимата той кацна в Панчарево, се зарекох занапред да не конкретизирам с имена. Нека ме хулят, някои дори директно ме обидиха, но ми дреме на шлифера...Важното е, че каквото аз, Злобул и още няколко мъже тук казахме в последната година и половина- почти на 100% излезе истина. Това е. Кой както иска, така да разбира писаното. Но бъдете сигурни, че поне до Декември ще имаме евромачове...Като разбира се, трябва и мъничко късмет в жребия ;) И аЙдуката да е далеч от делата на Клуба...
и направил небето синьо!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 юни 2012 20:32

Санти ,
от едно време НИЕ правим селекцията на онези от панчарево :))) .Заявяваме интерес и онези се нашиват . Дори галчев беше на на косъм от "герена" :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 19 юни 2012 20:33

Успех на Цветков в новият му клуб.Досега по-прост ръководител от Иво Тонев Левски е нямал този бие по-простотия дори и Гонзо,изпуска си най-класните футболисти(Цветков,Калво,сега на ред е Диамутен)а в същото време няма топки да разкара мърдите Милиев,Гаджев,Димов,Йовов,Старокин и се в интервютата се крие зад гърба на Илиан Илиев,просто пълна мишка!!!

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2012 20:34

santiliana написа:
kempesmario написа:А относно колегата който казва , че трябва да се крият трансферите в Левски е напълно прав. цска-то освен че крадат футболисти от другите отбори , постоянно гледат в паницата на Левски. Спомнете си за костов , как гонзо го искаше и карачанаков също къде отидоха ??? ами присото ??? Така , че умната от сега нататък :mrgreen:

ще ти дам един пример именно за Присо. Миналото лято, някъде около това време, работата за него беше "аха-аха" готова...Лични условия, почти всичко беше ОК. И се започна с "циганията"...Тогава за последен път говорех с имената на играчите и след като се провали всичко, а зимата той кацна в Панчарево, се зарекох занапред да не конкретизирам с имена. Нека ме хулят, някои дори директно ме обидиха, но ми дреме на шлифера...Важното е, че каквото аз, Злобул и още няколко мъже тук казахме в последната година и половина- почти на 100% излезе истина. Това е. Кой както иска, така да разбира писаното. Но бъдете сигурни, че поне до Декември ще имаме евромачове...Като разбира се, трябва и мъничко късмет в жребия ;) И аЙдуката да е далеч от делата на Клуба...

То в България е така всеки гледа да пре**ава другия.Някой каже Левски взима някой и веднага 5 отбора и те казват че искат да го взимат и цената му се вдига и никой не го купува

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 20:39

way написа:
santiliana написа:

То в България е така всеки гледа да пре**ава другия.Някой каже Левски взима някой и веднага 5 отбора и те казват че искат да го взимат и цената му се вдига и никой не го купува

явно наш`те покер никога не са играли. Викат му блъфиране ;) Трябва да пуснат тук-там слух за някой играч, че УЖ го искаме и по този начин да отклонят вниманието на противника. А да си действат тихом-мълком по селекцийката.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 19 юни 2012 20:39

way написа:Кривия не стана ли някакъв шеф или нещо такова ?

Сори, че ви се намесвам, но Кривия повече няма да играе. Спортно-технически директор е.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”