lazio1997 написа:само дано следващия не тежи 50 килограма...
ами дано....дано е и красив ако може, гелосан и роден в Португалия(национал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lazio1997 написа:само дано следващия не тежи 50 килограма...
Rivaldo10 написа:lazio1997 написа:къв е тоя Марсиньо не знам, ама тежи 65 кила...ебати хилката...отбор от жени ли ще правим...
Той и футбола става женски, почти всяко единоборство се свири като фаул. Играчите си правят повече време прически, отколкото загряват преди мача...
BLUE CHAMPIONS написа:lazio1997 написа:само дано следващия не тежи 50 килограма...
ами дано....дано е и красив ако може, гелосан и роден в Португалия(национал)![]()
ralka_levskarka написа:Тони дай още да не си правим най- стабилната защита в А група, в смисъл да изгледаме някой друг мач, да видим дали ще се сработят и тогава. Важното е да стане истински отбор.
П.С. Цветков е продаден.
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:Тони дай още да не си правим най- стабилната защита в А група, в смисъл да изгледаме някой друг мач, да видим дали ще се сработят и тогава. Важното е да стане истински отбор.
П.С. Цветков е продаден.
Рали, колкото и да сме зле, винаги можем и да сме по-злеАз предпочитам да вярвам и да се надявам...сега да тръгна да хейтвам и плюя на сляпо е последното нещо което имам желание да правя
milen.hristov написа:Може и двамата ако продадем Цветков
BLUE CHAMPIONS написа:lazio1997 написа:само дано следващия не тежи 50 килограма...
ами дано....дано е и красив ако може, гелосан и роден в Португалия(национал)![]()
ralka_levskarka написа:Не си ме разбралИ аз не плюя, както виждаш нямам нито един пост, в който да съм написала, ама тоя не става, ама какъв е тоя, ама на 30 е, за разлика от други хора. Аз също мисля да започна ей така новия сезон заредена с някаква позитивна енергия и да забравя това, което се случи преди няколко месеца. Зад тях съм си и се надявам наистина да се получи ( :
milen.hristov написа:ааа не, айде да намалим метросексуалните типове в отбора за сметка на истински мъже.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта