Groucho написа:Ем, нема как. В чест на Ц. П. ж пия една бира.
Ц.П.?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Ем, нема как. В чест на Ц. П. ж пия една бира.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Groucho написа:Ем, нема как. В чест на Ц. П. ж пия една бира.
Ц.П.?
t0bl3ro_bg написа:И аз днес ще пия, в 18:00 отивам да си вкарам 2-3 автогола, в 20:00 се прибирам, 21:00 почва приготовления за мачът, картофките са готови в 21:10 на фритурника и в 21:20 бирата ще е тук и ще чакам да стане шоу на Анг-Укр. Утре съм втора смяна, ще мога да си позволя в 12 да стана иначе не бих близнал ;д аз по принцип.. съм .. обикновен човек съм си ;д
ralka_levskarka написа::| Няма да излизам сама..
П.С. ще имам 6 по математика за годината.
Rivaldo10 написа:t0bl3ro_bg написа:И аз днес ще пия, в 18:00 отивам да си вкарам 2-3 автогола, в 20:00 се прибирам, 21:00 почва приготовления за мачът, картофките са готови в 21:10 на фритурника и в 21:20 бирата ще е тук и ще чакам да стане шоу на Анг-Укр. Утре съм втора смяна, ще мога да си позволя в 12 да стана иначе не бих близнал ;д аз по принцип.. съм .. обикновен човек съм си ;д
Като махнем автоголове, картофките и бирата, г/д и аз планирам подобна вечер...
Re: Спам тема vol.2
Мнение от AnalBreaker на 19 Юни 2012 17:13
Лелел ! Браво ! Това си е успех като знам възможностите ти. Явно с труд и невъзможното се постига
AnalBreaker написа:ralka_levskarka написа::| Няма да излизам сама..
Лелел ! Браво ! Това си е успех като знам възможностите ти. Явно с труд и невъзможното се постига
AnalBreaker написа:Що се смееш ве ?
Re: Спам тема vol.2
Мнение от AnalBreaker на 19 Юни 2012 17:13
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта