Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Каквото повикало такова се обадило.
cska_90 ви каза истината, но вие пак се размучахте. Кое не е вярно в поста му? Това, че всяка година играете по-зле и по-зле ли? Или това, че средната възраст на отбора ви е сигурно 29-30 години? ЦСКА не може да играе по-зле от това, което представляваше през пролетта и това всъщност е единствената причина Левски да е шампион. Може и в момента да не показваме някаква невероятна игра, но поне отбора е пълен с млади и талантливи момчета, които играят със сърце и огромно желание да се докажат. Вие какво направихте, върнахте пенсиите на Герена и отпратихте един голям талант от школата си - Цачев. До кога ще играят Бардон, Петков, Топузаков, Йовов, Вагнер, Симонович?! Какво бъдеще има този отбор? Помислете малко, политиката на Борат е абсурдна и това не го казват цесекари, а вашия кумир Сираков. Нормално ли е от 14 мача да имате 1 победа в Европа над ФК Баку и 10 загуби (не броя мачовете с андорците, защото е тъпо да сравняваме професионален с аматьорски клуб)?! Е това ако не наричате провали вие сте е*ати мазохистите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- santiliana
Re: Време ли е да видим БОЯН ТАБАКОВ?
разбира се, че е време да го видим.И не само него, ами и Боби Балджийски, Иван Цачев, Станчев и още няколко момчета от юношите.И то не за по няколко минути в решен вече мач, а в пълни 90, за да натрупат самочувствие и рутина.Синьото сърце те вече си го имат и съм сигурен, че ще се представят далеч по- добре от сегашните ни измислени играчи, които си мислят, че със наизустените приказки за това какво е Левски и великата синя публика, ще ни хвърлят "на джанката". Нищо подобно.Ако тези, като Тасевски, Христов и прочие, поне мъничко го ги беше грижа за идеята "левскар" и какво значи това, щяха да "изорат" терена на Герена срещу Дебрецен.А не да се крият като страхливци.Именно за Табаков, Балджийски,Цачев и другите сини момчета съм сигурен, че нямаше да мирясат през целия мач и ще се раздадат на 100 %.Защото са закърмени с любов към нашия отбор и са рожба на клуба.Това е.С наемници "територия" не се брани, защото не знаеш кога могат да те издънят...
santiliana написа:разбира се, че е време да го видим.И не само него, ами и Боби Балджийски, Иван Цачев, Станчев и още няколко момчета от юношите.И то не за по няколко минути в решен вече мач, а в пълни 90, за да натрупат самочувствие и рутина.Синьото сърце те вече си го имат и съм сигурен, че ще се представят далеч по- добре от сегашните ни измислени играчи, които си мислят, че със наизустените приказки за това какво е Левски и великата синя публика, ще ни хвърлят "на джанката". Нищо подобно.Ако тези, като Тасевски, Христов и прочие, поне мъничко го ги беше грижа за идеята "левскар" и какво значи това, щяха да "изорат" терена на Герена срещу Дебрецен.А не да се крият като страхливци.Именно за Табаков, Балджийски,Цачев и другите сини момчета съм сигурен, че нямаше да мирясат през целия мач и ще се раздадат на 100 %.Защото са закърмени с любов към нашия отбор и са рожба на клуба.Това е.С наемници "територия" не се брани, защото не знаеш кога могат да те издънят...
Ами те и Станчев и Цачев са в Пирин под наем до края на сезона, така, че няма как да ги видим да се изявяват в Левски, поне не и до мача ни срещу Пирин само, че ще се изявяват срещу нас

Наистина е голям талант Боян , но съм съгласна и с твърдението че ако иска да стане олям футболист да не почва да пие от сега , но както пише по нагоре "да не почва да пие на 19" според мене е почнал по - отдавна да пие но както и да е 

СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Re: Има още един мач,след него ще видим...
nadal_11 написа:Литекс не са кой знае колко по-силни от Литекс
Прав си - не вярвам Литекс да са с класа над Литекс?

Re: Хайде до мача да не се пускат теми за отбора.
DukeUnv написа:PetarBG написа:Предлагам поне до мача утре да няма теми за отбора от сорта къкъв състав е най-добър ,кой е виновен,кой не играе ,тоя става ,оня не става и пр. и пр. че ми бръмна главата от едно също нещо дъвкано изплювано.Човек има усещането че края на света е дошъл с една загуба и че едва ли не трябва да затваряме клуба.
Дайте нещо за феновете до Унгария.
+1 Много теми взеха да се пускат около мача - за 1 мач има най-малко 6-7 теми и то всички са еднакви.
+1 и аз съм съгласна с вас
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
el pipita написа:някой даже и пушат ..
..... абе това не е нищо, аз вече ги виждам и с жени да ходя ....

Re: Предаден ли бе Боримиров от Гонзо?
Темата е супер тъпа, още повече, че вече имаше подобни теми, пуснати от "доброжелатели" на Левски!!! Но ето и моето мнение.
От самото начало на назначаването на Боримиров за спортен директор беше ясно, че НЕ ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ за подобна длъжност и отговорност!!! През времето му на спортен директор се криеше като мишок и даваше едни супер тъпи и неадекватни интервюта и нищо съществено не допринесе в крайна сметка за отбора!!! Това да смени Борето, беше може би най-силният ход на Ганьо от 4 години време!!! Абсолютно, може да се заяви, че Гонзо не е предавал никой! Гонзо более за Левски и го е доказвал хиляди пъти, а всички, които не са доволни от него, по-скоро не им пука за отбора!!!
Време е да спрете с подобни теми, от които никой няма нужда! Ако няма за какво да пишете, не закачайте легендите на Левски!!!
От самото начало на назначаването на Боримиров за спортен директор беше ясно, че НЕ ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ за подобна длъжност и отговорност!!! През времето му на спортен директор се криеше като мишок и даваше едни супер тъпи и неадекватни интервюта и нищо съществено не допринесе в крайна сметка за отбора!!! Това да смени Борето, беше може би най-силният ход на Ганьо от 4 години време!!! Абсолютно, може да се заяви, че Гонзо не е предавал никой! Гонзо более за Левски и го е доказвал хиляди пъти, а всички, които не са доволни от него, по-скоро не им пука за отбора!!!
Време е да спрете с подобни теми, от които никой няма нужда! Ако няма за какво да пишете, не закачайте легендите на Левски!!!
- housestyle
- Контакти:
Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА
СПОРЕД МЕН В ТОЯ МАЧ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ С 3ма ОТЗАД
-------------------ГОШО-----------------------
---ТОПЧО-------РАБЕХ------МИНЕВ--------
---------------СЪРМОВ-----------------------
---ЗЕ---------------------------------ЖО-----
-------------ТАСЕВСКИ----------------------
--БАРДОН---ХРИСТОВ-------ЙОВОВ------
С ТАЗИ СХЕМА СИ МИСЛА ЧЕ 2 ГОЛА СА ПОСТИЖИМИ
-------------------ГОШО-----------------------
---ТОПЧО-------РАБЕХ------МИНЕВ--------
---------------СЪРМОВ-----------------------
---ЗЕ---------------------------------ЖО-----
-------------ТАСЕВСКИ----------------------
--БАРДОН---ХРИСТОВ-------ЙОВОВ------
С ТАЗИ СХЕМА СИ МИСЛА ЧЕ 2 ГОЛА СА ПОСТИЖИМИ

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Re: Предаден ли бе Боримиров от Гонзо?
.... ТЕМАТА НЕ Е ТЪПА, А ОТКРОВЕНО ГЕЙСКА !!!!