Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот tzvetan_tee » 19 юни 2012 13:03

terata написа:
tzvetan_tee написа:Кой важен мач реши? Моля те кажи ми. Беше титуляр в 90% от тях !!! Кой мач реши, искам да знам! ;) ;)
В мачът с Лудогорец есента беше треньор Г.Иванов, както и с Ликекс, както и с ЦСКа. При Костов вкара само на Монтана, след, което при Ясен и съответно - Лудогорец, Литекс, Цска, Локо Пд, Черноморец не направи нищо !!! Той няма един силен мач за Левски, а се очакваше с опита си да решава важните мачове...

Разбираш ги нещата явно, ама само една мааалка подробност да вметна - Иван Цветков не беше титуляр в нито един от изброените от теб срещи във втория полусезон. Именно вместо него играеше "вездесъщия" Жунинъо, който кво направи?

Еми явно ти ги разбираш много и трябва да ми обясниш... Дори да не е започнал като титуляр имаше достатъчно възможности да се дкаже, поне нещо да реши. Най-малкото, включването му като резерва да се отрази положително на отбора, това уви, разбирачо, не се случваше... Просто си погледни статистиката (игрови минути) и виж какво КПД има Иван Цветков и срещу какви отбори са му головете...
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 юни 2012 13:11

Цветане стига се излагай ;п , разбрахме имаш си мнение и не харесваш Ванката , но всички други мислим че той е един от най - добрите ни играчи и така нека спора да приключи :П

Офтопик:

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 19 юни 2012 13:12

Иван Цветков е наи-добрия футболист в България набиите си го в неразбиращите от футбол глави!!!!!!!!!!!!1

Добре, добър е, но е страшилище само у нас...това теб устройва ли?

Това сериозно ли го казваш,моля те вземи мерки срещу Слънчевите лъчи!Ванката в които и отбор да е бил в чужбина ставаше голмистор...в Турция стана вицешампион със Сиваспор и стана 2-ри голмаистор в първенството!НЕ се изказваи НЕПОДГОТВЕН!!!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 19 юни 2012 13:37

levski_shampion написа:Иван Цветков е наи-добрия футболист в България набиите си го в неразбиращите от футбол глави!!!!!!!!!!!!1

Добре, добър е, но е страшилище само у нас...това теб устройва ли?

Това сериозно ли го казваш,моля те вземи мерки срещу Слънчевите лъчи!Ванката в които и отбор да е бил в чужбина ставаше голмистор...в Турция стана вицешампион със Сиваспор и стана 2-ри голмаистор в първенството!НЕ се изказваи НЕПОДГОТВЕН!!!

Направо не знам защо въобще взимаме нови и си блъскаме главите, като си имаме Иван Цветков в атака... Той ще ни носи на гърба си следващия сезон. Доказа че е класен нападател с головете си срещи Монтана, Берое, Светкавица и Видима. Може да освободим Каравальо съвсем спокойно.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юни 2012 13:39

tzvetan_tee написа:Еми явно ти ги разбираш много и трябва да ми обясниш... Дори да не е започнал като титуляр имаше достатъчно възможности да се дкаже, поне нещо да реши. Най-малкото, включването му като резерва да се отрази положително на отбора, това уви, разбирачо, не се случваше... Просто си погледни статистиката (игрови минути) и виж какво КПД има Иван Цветков и срещу какви отбори са му головете...

Повече не ми се спори с теб. Има си статистика можеш да е видиш. Щом е станал голмайстор на Левски (11 гола+7 асистенции) в този изключително слаб сезон и то при положение, че беше основно резерва то очевидно не е слаб футболист. Само абсолютен футболен лаик може да твърди, че Иван Цветков е слаб играч ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юни 2012 13:41

tzvetan_tee написа:Направо не знам защо въобще взимаме нови и си блъскаме главите, като си имаме Иван Цветков в атака...

Ама момче, вземи най-после разбери че Иван Цветков НЕ Е чист нападател и тва че гения Гонзо го изпозлваше като такъв не означава, че там му е мястото.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 19 юни 2012 14:13

Ако има нещо вярно в това за Марсиньо ще съм много доволен.За мене това ще ни е най-силния трансфер до момента.Тези които са гледали мачовете на Апоел в лигата знаят за какво говоря.Нищо, че е 31 години, ако се поддържа в добра форма може да играе още доста време.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 юни 2012 14:14

Гледал съм му доста клипчета на Цветков, от играта му в Холандия. Мога да кажа, че си е загубил бързината, определено. Иначе е много техничен и умен играч, да си кажа честно, ако трябва да си избера любим играч от Левски, това е той. Мисля си, че на позицията на Дарко ще е много полезен през следващия сезон :)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 19 юни 2012 14:14

Изображение

Опитният бразилски атакуващ халф Марсиньо, който за последно игра в АПОЕЛ Никозия е на часове от трансфер в Левски. По информация на Гонг футболистът вече е в София и трябва да мине медицински тестове, за да парафира и договор със „сините“.

Да ни е честит новият плеймекър ;)

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 19 юни 2012 14:22

Странно познаха или не , но *** май първи съобщиха хаха. Сега нека видим официално как подписва и след това какво бяха обещали защитник или нападател :?

Върни се в “Архив”