п.п. Днес се съревновавам с времето и пространството....на няколко пъти бях на косъм от среща с жената с черното наметало и косата в ръката

п.п.2 някой да знае как човек може да се телепортира

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Базираната в Швейцария компания Credit Mediterranee е изкупила акциите в Петрол Холдинг АД на Денис Ершов и Александър Мелник в Петрол Холдинг АД. Сделките са осъществени в петък, като купувачът е придобил дялове, равняващи се на 47.5% и 5% от капитала на дружеството.
Това съобщават от Петрол Холдинг АД. Предстоят съответните законови процедури по вписване на новия собственик в Търговския регистър, както и промени в ръководните органи на Петрол Холдинг АД и дъщерните дружества.
Другият собственик в Петрол Холдинг е Митко Събев, който притежава 47.5% от капитала.
Компанията Credit Mediterranee е собственост на Кирсан Илюмжинов, бивш президент на Република Калмикия и председател на Международната федерация по шахмат.
През последните години двата лагера в холдинга направиха проблемите помежду си достояние на медиите и съда. Правиха се опити за подмяна на ръководството на дружеството и се отправяха обвинения в злоупотреба със сердства на компанията.
Bartolomej написа:Еми ко да тълкуваме . Предстои закриване на Черноморец ...тва е .
ntodorov написа:Bartolomej написа:Еми ко да тълкуваме . Предстои закриване на Черноморец ...тва е .
Ти пък ся...Събев ще си има нови дружки. Дай боже да са футболни людЯ и Черноморец им бъде по сърце.![]()
Що се касае за Шаешу. Жалко за това момче, но понеже го обичам истински, считам, че родното първенство е само в негов ущърб. Щях да съжалявам, ако беше продаден в нечий друг БГ отбор, а от там да си "чакаме" дължимото. В София живота щеше да го прегърне през кръста и съдбата му футболна щеше да се забие с гвоздей за стената на някой чалга локал ... Парите не са малко, които Черноморец ще получи за него, а Херо ще разполага с достатъчен финансов ресурс за да забърка нова "гозба". Оптимист съм.
[offtopic]Петьо ( Петкан). Виж ми подписа...И се оглеждай откъм море и суша. Да не те изненадаме отнейде.[/offtopic]
А ти що си мислиш, че Херо ще разполага с тези пари?
ntodorov написа:А ти що си мислиш, че Херо ще разполага с тези пари?
...ами щото съм наивен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта