сега излезна че си връщаме молива аз лично се радвам макра да не съм го следил напоследак играе ли във форма ли е но поне си е наш кадър източник
http://www.plovdivnews.net/index.php?op ... Itemid=123
но пък докато не излезе официално на сайта са само спекулаций
Анкета за трансферите ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сезон 2012-2013 - Трансфери и слухове
селски вземи си скункса не се сърди
- Yellow blood
- Контакти:
Re: Ексклузивно!Асен Караславов подписа с Ботев
Караславов е страхотно попълнение - супер! Аз лично очаквах този трансфер или по-скоро се надявах. Новините около селекцията, в последните два дни са все чудесни. Остава само наистина да станат факт и да бъдат потвърдени на официалния сайт.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
Прави впечатление че засега уж сигурните нови канарчета са само изпитани бойци и не са първа младост но пък има можещи и неможещи такаче засега съм доволен.
селски вземи си скункса не се сърди
Определено качествен играч с нужния опит, които е натрупал в Германия ще ни бъде от полза!
аз пък чаках отново българин в бундеслигата, но уви
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- Yellow blood
- Контакти:
Усилено се говори и за суперталантливия бразилец Диего, който е 20-годишен, така че явно се гледат и се обмислят и перспективни млади играчи.
Да не забравяме обаче, че на практика, все още няма нито един официално потвърден трансфер...
едит: Инфо-то за Караславов вече е качено в клубния сайт, така че той се превръща в първия официално потвърден трансфер. Супер!

едит: Инфо-то за Караславов вече е качено в клубния сайт, така че той се превръща в първия официално потвърден трансфер. Супер!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
Аз пък не мога да разбера, как така, plovdivnews научават преди официалния!?

- Yellow blood
- Контакти:
Вече е качено в Официалния. Чудесно първо официално попълнение!
Асен Карасловов се завърна в Ботев
Първото попълнение в лятната селекция на Ботев е Асен Караславов. Защитникът, който през последните пет сезона игра за Гройтер Фюрт, се завърна в родния си клуб с договор за 2+1 години.
Караславов напусна Ботев през през 2001 година, когато премина в Славия. След 6 сезона на Овча купел, той премина във Втора Бундеслига, където стана шампион през изминалия сезон.
„Трансферът стана неочаквано дори за мен самия. Аз съм юноша на Ботев и не мислих дълго, след като получих предложение да се върна у дома. Радвам се, че пак ще играя за моя роден клуб”, бяха първите думи на Караславов, след като сложи подписа си под договора.
Бранителят може да започне подготовката със закъснение, тъй като в близките дни футболистът ще лети до Германия, за да оправя лични дела.
Асен Караславов ще носи фланелката с №3 през новия сезон.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
GR190276 написа:Аз пък не мога да разбера, как така, plovdivnews научават преди официалния!?
Те винаги са пред официалния някой от ръкловодството редовно им пее

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.