Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Nuke » 19 юни 2012 12:15

olfix написа:Марсиньо е наистина класа.Вярно ,че е на 31,но играч с такива качества не може да дойде в Бг ,ако е на 21,така че нека му се порадваме 1-2 години.Определено ще свърши много работа.

Колко да е класа, щом цената му в трансфермаркт е около 600К евро? Класните играчи на по 31 струват милиони, не стотинки.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 19 юни 2012 12:19

Ами пусни си някой мач на Апоел и виж каква класа е.Аз не се занимавам с определяне на цени.Само гледам футбол.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 12:23

tzvetan_tee написа:
rhaegar написа:Аз не искам Цветков да си тръгва. Има техника, има поглед върху играта, винаги може да отбележи или да даде ключов пас. Вярно, на години е, но все още може да реши всеки мач. Да не говорим, че освен него в отбора май няма друг, който може да вкара гол от пряк свободен, освен ако на Гаджев не му се случи 1 на 100 от тупалките да минат. А колко е важно това-справка Миро Иванов в последния кръг.

Кой важен мач реши? Моля те кажи ми. Беше титуляр в 90% от тях !!! Кой мач реши, искам да знам! ;) ;)

в колко от тези важни мачове игра на неговата позиция. Как да играе добре при положение защитният футбол на Костов

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 19 юни 2012 12:29

milen.hristov написа:
tzvetan_tee написа:
rhaegar написа:Аз не искам Цветков да си тръгва. Има техника, има поглед върху играта, винаги може да отбележи или да даде ключов пас. Вярно, на години е, но все още може да реши всеки мач. Да не говорим, че освен него в отбора май няма друг, който може да вкара гол от пряк свободен, освен ако на Гаджев не му се случи 1 на 100 от тупалките да минат. А колко е важно това-справка Миро Иванов в последния кръг.

Кой важен мач реши? Моля те кажи ми. Беше титуляр в 90% от тях !!! Кой мач реши, искам да знам! ;) ;)

в колко от тези важни мачове игра на неговата позиция. Как да играе добре при положение защитният футбол на Костов

В мачът с Лудогорец есента беше треньор Г.Иванов, както и с Ликекс, както и с ЦСКа. При Костов вкара само на Монтана, след, което при Ясен и съответно - Лудогорец, Литекс, Цска, Локо Пд, Черноморец не направи нищо !!! Той няма един силен мач за Левски, а се очакваше с опита си да решава важните мачове...
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юни 2012 12:32

tzvetan_tee написа:Кой важен мач реши? Моля те кажи ми. Беше титуляр в 90% от тях !!! Кой мач реши, искам да знам! ;) ;)
В мачът с Лудогорец есента беше треньор Г.Иванов, както и с Ликекс, както и с ЦСКа. При Костов вкара само на Монтана, след, което при Ясен и съответно - Лудогорец, Литекс, Цска, Локо Пд, Черноморец не направи нищо !!! Той няма един силен мач за Левски, а се очакваше с опита си да решава важните мачове...

Разбираш ги нещата явно, ама само една мааалка подробност да вметна - Иван Цветков не беше титуляр в нито един от изброените от теб срещи във втория полусезон. Именно вместо него играеше "вездесъщия" Жунинъо, който кво направи?

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 19 юни 2012 12:44

Иван Цветков е наи-добрия футболист в България

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2012 12:50

levski_shampion написа:Иван Цветков е наи-добрия футболист в България набиите си го в неразбиращите от футбол глави!!!!!!!!!!!!1

Е чак пък най-добрия

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 19 юни 2012 12:54

levski_shampion написа:Иван Цветков е наи-добрия футболист в България набиите си го в неразбиращите от футбол глави!!!!!!!!!!!!1

Добре, добър е, но е страшилище само у нас...това теб устройва ли те?
Същата работа, като Жуниньо, мен лично не ме устройва, по мое мнение това ни привърна в средняшки отбор, защото взимахме средняци, страшилища, но у нас.
Навън - нищо.
Други такива мога да изброя - Башлиев, Младенов, и т.н.
Ако искаме нещо да направим ни трябва класа, независимо от годините, ако може нека остане, но явно и той не иска да е резерва, та дори и в Левски.
Да левскар е, и за това ми е тъжно, но...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 19 юни 2012 12:59

olfix написа:Ами пусни си някой мач на Апоел и виж каква класа е.Аз не се занимавам с определяне на цени.Само гледам футбол.

Не казвам, че е лош играч, но е малко странно, че само Левски иска да го вземе като свободен агент.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 юни 2012 13:01

Новите попълнения в ПФК Левски ще бъдат представени официално в петък - 22 юни от 13.30 часа. Събитието ще се състои в хотел „RIU Pravets Resort", където отборът е отседнал за първия си летен подготвителен лагер.

До този момент новите в Левски са Станислав Ангелов, Роман Прохазка, Базил де Карвальо, Ромен Ели и Агиеманг Опоку. Очаква се до петък поне още един футболист от чужбина да се присъедини към групата на новопривлечените.

Върни се в “Архив”