ДЮШ на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: ДЮШ на Лудогорец

Мнениеот mad forest » 19 юни 2012 07:19

iliyan написа:
Cooler написа:Като гледам на какво се радваш и ти...Разград за това време са дръпнали, а Видин са си в същия батак. Поздравления за Лудогорец

Ако на това му викаш дръпване ! Значи много сте напред ! Като гледам как са дръпнали Литекс май и вие ще дръпнате като тях ! Те и Раковски Русе и Олимпик Галата бяха дръпнали , но сега нещо не ги виждам с тяхното дърпане !
Да дърпаш напред с парите на хората и някакъв там да се хвали колко му милее за футбола ! С парите на другите всеки може !

Ти си ненормален наистина! Раковски Русе имат 2 сезона в А грпа, акто в единия едва се спасиха от изпадане, а в другия държат антирекорда за най-малко точки! С Олимпик Галата положението е същото! Да ни равняваш с Литекс мен ме блазни доста! Да се надяваме, че за няколко години ще ги изравним по успехи, дай боже! Само не знам как ще преживеем, че Бдин Видин не играе в А група и няма да има сигурни мачове!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 юни 2012 10:11

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Юношите днес много слаб мач са направили, доколкото разбирам. Да паднеш 0:3 като домакин си е сериозно дори при децата. Явно има още доста работа. Нищо, има още много мачове. Успех на малките и дано да подобрят играта си!

Може и другите да са били силни. Малко знаем, но сега като вече си играят мачовете в Разград ще може да си създадем някакво впечатление. Времето е пред тях, школата тепърва ще се развива. И аз им желая успехи и да не се разочароват от една подобна загуба.

Да, браво и на момчето от "Черноморец", което прави хеттрик и то пред около 1000 зрители! Тези мачове научават на много :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 22 юни 2012 16:42

Според интервю с Котев, зимната подготовка е възможно да вземем първия юноша в "А" отбора. Не се споменава име.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 юни 2012 12:00

А сега де - най-много деца от Видин! Колко нетактично от наша страна да им предоставяме такива условия. Дано някой е разбрал, че времената се менят и нещата не се случват по заслуги или история, а по умения и качества. Поздравления за всички приети момчета, надявах да има някоя друга шушомига от Разград, но на този етап - не би. Успех в тренировките!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 юни 2012 12:07

Има от Разград, но са от предишни селекции. Наскоро взех от базата към града едно момче от Разград, което беше играло в последния мач срещу отбора от Пловдив и може би щеше да играе срещу Черноморец. Вероятно по-отрано са прегледани талантите в района.

Още една новина за ДЮШ:
Ботев (Враца) и Лудогорец няма да играят бараж за попълване на Елитната юношеска група до 17 г. идната седмица. БФС реши: двубоят пада, двата отбора влизат в U17 директно.
Причината е, че Спартак (Пловдив) е отказал участие през следващия сезон, защото няма тим в съответната възраст - 96.

http://www.viasport.bg/new/5240/Ботев-Вр-и-Лудогорец-влизат-в-U17-без-бараж.html
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 юли 2012 13:03

Бившият футболист Шенер Ремзи се завърна като треньор в ДЮШ на Лудогорец. Хубаво е когато има приемственост!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=285425

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 26 юли 2012 09:03

смятам, че е некоректно от страна на Лудогорец да звънят на децата от други клубове по 10 пъти на ден и да го карат "айде ела при нас, айде, айде". Обявете си кастинг и който е избран, да идва...ама да ходиш да ровиш цяла седмица деца и родители, които не искат да идват, е тъпо.
и понеже съм свидетел на един такъв телефонен разговор, ми стана адски тъпо от словоизлиянията на човека от Лудогорец

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 27 юли 2012 09:15

Това ако е така съм леко смутен от чисто морална гледна точка.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 юли 2012 09:32

Такива сигнали, дори и във форум, е добре да са малко по-конкретни за да можем първо да се доверим на информацията и второ сами да си направим извода. Някой звънял някъде по 10 пъти на ден. Има много конкретика според която това може да е важно или не, както и да е приемливо или притеснително.
Иначе съвсем нормално всеки се бори да привлича таланти.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 27 юли 2012 18:00

tsonpen написа:Такива сигнали, дори и във форум, е добре да са малко по-конкретни за да можем първо да се доверим на информацията и второ сами да си направим извода. Някой звънял някъде по 10 пъти на ден. Има много конкретика според която това може да е важно или не, както и да е приемливо или притеснително.
Иначе съвсем нормално всеки се бори да привлича таланти.

Е Човека казва, че е присъствал на такъв разговор ;) ! Нека му се доверим! На мен от мобилните оператори ме притесняват по няколко пъти на ден, ама си зависи само от мен дали ще се обвържа с тях! Да може да е дразнещо, но хубавото е ,че има някой, който иска да се занимава с децата и да ги развива!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”