Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Живко6461 » 19 юни 2012 05:18

Пожелавам успех на отбора! С новото треньорско ръководство, с новите футболисти.
Все пак нещо ми прави впечатление. При наличието на толкова помощник-треньори "силният човек в съблекалнята" Христо Йовов води загрявката. Защо? Нима е специалист? Аз не одоббрявам тази демонстрация на сила. Имаме опит...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 19 юни 2012 06:09

Не знам дали това е излязло някъде, но изглежда като достоверна информация за един от миналогодишните ни трансфери.

Черноморец чака 1 милион до 30 юни

Над 1 млн.лв би трябвало да постъпят в касата на Черноморец до 30 юни 2012 г. Това става ясно докладна записка на представителите на община Бургас в дружеството ПФСК Черноморец, Михаил Хаджиянев и Атанас Пайташев.
На общинската сесия през март, те бяха задължени да внесат доклад, информиращ за финансовото състояние на клуба, в който общината има 50 % дялово участие.
В отчета на Хаджиянев и Пайташев няма нито думичка за дълговете на акулите.
В него обаче детайлно са описани бъдещите вземания.
Така например става ясно, че Марсио Нуньо е продаден на руския Краснодар за 488 хил.лв, а падежната дата на плащането на трансфера е средата на тази година. Орлин Старокин е отишъл в Левски срещу трансферна сума от 586 хил.лв, от нея се очаква да се платят още 156 хил.лв. Нападателят Луис Муйтис е продаден на Видад Атлетик клуб за 156 хил.лв, от които се очаква до юни да дойде последния транш от 78 хил.лв. Жужу е трансфериран в турския Карбюкюспор за 1,07 млн.лв, половината пари са платени и остават още 410 хил.лв.До края на юни се очаква в касата на Черноморец да постъпят и 391 хил.лв от преминаването на Хайри в китайския Хенан.

Футбол 24

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юни 2012 06:48

Не вярвам на нищо на ДБ! Познават по системата "тука-има, тука-нема". Няма да ги спонсорирам като цъкам сайта им. Даже спарцал са по-добри.
Но новината за Ясен Петров хич не е лоша. Ако не друго, поне ще се справи по-добре от Хаздай.

И успех на Иван Цветков в Ботев! Жалко, че такъв талант не дойде по-рано при нас. Вместо да е обица на ухото, че младите български таланти си струват парите, продължаваме да легионизираме футбола си.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 19 юни 2012 07:29

Искам да попитам стана ли ясно с кои отбори може да играем в ЛЕ? Извинявам се, ако има такъв пост отпреди. И все пак ако е станало ясно с кого можем да играем, то може да се отключи и темата за ЕКТ.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 юни 2012 07:57

venger написа:Искам да попитам стана ли ясно с кои отбори може да играем в ЛЕ? Извинявам се, ако има такъв пост отпреди. И все пак ако е станало ясно с кого можем да играем, то може да се отключи и темата за ЕКТ.

Разбивките ще са готови утре или след два дни...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 юни 2012 08:51

amstel_beer написа:
шивача написа:Браво на Тонев, признава си индиректно, че ЦСКА е най-титулувания отбор в България, така и, че Батков няма да се отказва от Левски!

Добре си разбрал какво казва индиректно, но разбра ли какво казва директно?! Да ти отговоря за да не си мъчиш мозъчето - до 10 години Левски ще е най-титулувания отбор в България. :twisted:

Смешно е, щото няма да остане и три години на Герена :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 19 юни 2012 09:51

шивача написа:Смешно е, щото няма да остане и три години на Герена :!:

А пък ЦСКА щеше да е шампион. :mrgreen:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 юни 2012 13:17

Български футболисти зад граница, които не са искали да се върнат .... :roll: Не знам защо си мисля за Домовчийски и Н. Димитров... Но имаше интерес и към Генков :roll:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 13:41

TodorT написа:Български футболисти зад граница, които не са искали да се върнат .... :roll: Не знам защо си мисля за Домовчийски и Н. Димитров... Но имаше интерес и към Генков :roll:

и към николери и Живко Миланов (там даже имаше и сериозни преговори)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юни 2012 13:59

E стига де, това е някаква шега предполагам. Какви сериозни преговори за Миланов и защо ни е притрябвал точно сега.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”