ЕВРО 2012 Група ''C'': Хърватия - Испания - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: ЕВРО 2012 Група ''C'': Хърватия - Испания - 0:1 FT
Оле това ли ми били европейските и световни смешни шампиони. Играха си откровено за 0:0, вкарват от засада жалко за хърватите наглите испанци заслужаваха да си тръгнат още в групите.
Испания с тази игра далече няма да стигнат !!!
Португалия ми се очертава фаворит, много силен мач с/у Германия макар и загуба и доста добри победи
с/у Дания и Холандия .
Другия отбор който ми хареса е Франция .
Португалия ми се очертава фаворит, много силен мач с/у Германия макар и загуба и доста добри победи
с/у Дания и Холандия .
Другия отбор който ми хареса е Франция .
Re: ЕВРО 2012 Група ''C'': Хърватия - Испания
Не ги знам новите правила а и не ме интересува защото си има съдия но ако има 9 човека в пасивна засада например на 5 метра зад защитата а получи 10 тият който не е в засада и ги надбяга и подаде на един от 9 тимата и той вкара гол и гола е редовен Е ДА ИМ ПИКАЯ НА НОВИТЕ ПРАВИЛА 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Искам да поздравя всички симпатизанти на Испания! Можеха да пуснат гол накрая и да изхвърлят Италия по този начин, но не го направиха. Истинските шампиони са големи, именно заради това! Респект към иберийците
Неслучайно имат моето уважение и оправдаха очакванията ми 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
mimi29 написа:Не ги знам новите правила а и не ме интересува защото си има съдия но ако има 9 човека в пасивна засада например на 5 метра зад защитата а получи 10 тият който не е в засада и ги надбяга и подаде на един от 9 тимата и той вкара гол и гола е редовен Е ДА ИМ ПИКАЯ НА НОВИТЕ ПРАВИЛА
С една дума "ДА"!

Всичко е в името на красивия и атрактивен футбол!

- Botevist_1912
- Контакти:
Защо на моя човек са му блокирали залога тогава? Отговори ми на този въпрос! За мен това е абсолютна мафия.
Как ще блокират залог? Каква може да е била причината? Той пише мача "12" и системата казва, че не може.
Напълно съм съгласен. Поредното опорочено първенство от УЕФА. Толкова очевидно и явно бутане на едни отбори за сметка на други отбори отдавна не бях виждал на голямо първенство по футбол.
Последна промяна от Botevist_1912 на 18 юни 2012 23:57, променено общо 1 път.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Стига сте плюли по Испания, де. С 30% си взеха своето, както толкова сте тръгнали да защитавате Хрватска. По-несправедливо беше отпадането на Русия, тях оплаквайте, а не вдигайте до небесата Гърция, дето и да бягат срещу Испания, не могат да ги стигнат.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Форумни мишки научете най-сетне правилата на играта или се преорентирайте към друг спорт.
Засада няма! Хърватите да се бяха сетили първото полувреме, че трябва да бият за да стане мач.
Сериозно са си мислили, че испанците ще играят за 2:2.
Засада няма! Хърватите да се бяха сетили първото полувреме, че трябва да бият за да стане мач.
Сериозно са си мислили, че испанците ще играят за 2:2.
Този отбор на Испания,няма нищо общо с онзи от 2010,въпреки че играчите са горе долу същите,но просто липсва дух,емоция,насладата от играта...каквито наблюдавахме в ЮАР 2010...
Усеща се някакво напрежение у играчите,сякаш играят по задължение,без никакви емоции и колективност,не знам...може и да не съм прав,но оставам с тези впечатления,които реално погледнато,могат да им изиграят доста лоша шега,ако не бъдат поне минимизирани.
Усеща се някакво напрежение у играчите,сякаш играят по задължение,без никакви емоции и колективност,не знам...може и да не съм прав,но оставам с тези впечатления,които реално погледнато,могат да им изиграят доста лоша шега,ако не бъдат поне минимизирани.
Последна промяна от smoothc на 18 юни 2012 23:59, променено общо 1 път.
mimi29 написа:Не ги знам новите правила а и не ме интересува защото си има съдия но ако има 9 човека в пасивна засада например на 5 метра зад защитата а получи 10 тият който не е в засада и ги надбяга и подаде на един от 9 тимата и той вкара гол и гола е редовен Е ДА ИМ ПИКАЯ НА НОВИТЕ ПРАВИЛА
Нови, нови, колко да са нови тия правила

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!