Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mr.Killer
Контакти:

Re: Време ли е да видим БОЯН ТАБАКОВ?

Мнениеот Mr.Killer » 24 авг 2009 14:40

Боян Табаков пие много и затова според мен не ни трябва. :x

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот delpi » 24 авг 2009 14:41

То сигурно всеки иска Жо да играе ама гледайте реално на нещата... той е невъзстановен и съответно подготовката му е нулева. Не става за такъв важен мач! Жо много ни липсваш, дано по-скоро си във форма!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Enravota
Контакти:

Re: Предаден ли бе Боримиров от Гонзо?

Мнениеот Enravota » 24 авг 2009 14:42

Аз доколкото разбрах Боримиров е бил Троянски кон на някой купувач...нещо което никой не би търпял. За мен е много странно защо така се покри Боримиров след смяната му, явно има нещо.
А Гонзо какво е виновен? Борето явно е бил пътник така или иначе

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 авг 2009 14:42

Абсолютно съм съгласен и за двамата.Познавам играта им много добре и съм сигурен, че и двамата ще играят 100 пъти по-добре от сегашните ни дървета наричащи се "нападатели".

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 24 авг 2009 14:43

drakona25 написа:Всички знаем историята около освобождаването на Боримиров, просто искам вашите мнения.

Е чак пък да знаем ........ знаем версиите на Батков и Боримиров.

И какво разбираш под предаден ......

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 14:43

Гонзо не е виновен за нищо :!:
Изображение

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 24 авг 2009 14:44

не пренебрегвайте йовов....той е врял и кипял в такива мачове.в миналия мач точно той направи2 от 3-те опасни центрирания......и точно той разбира се изпусна най-чистата ситуация за Левски.....само той го може тва.но според мене христо трябва да излезне титуляр

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 24 авг 2009 14:44

Петков

Рабех
Топузаков
Бензукан
Вагнер

Сърмов
Бардон
Тасевски
Жоазиньо
Соарес

Кръстовчев

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 24 авг 2009 14:45

Mr.Killer написа:Боян Табаков пие много и затова според мен не ни трябва. :x

голям талант е

XARHTNA
Контакти:

Re: Каквото повикало такова се обадило.

Мнениеот XARHTNA » 24 авг 2009 14:45

Не мога да разбера защо винаги като се отвори тема за левски и се почват "вечните сравнения" кой бил по-добър!??!?! За съжаление от доста години спорът е кой е по-зле?! ЦСКА направиха едно 0-0 с Динамо Москва (които в момента са супер зле и падат от всички в русия посл кръг с 3-0) и вече край...С Дебрецен с оглед показането на терена резултата е заслужен, но не трябва от един мач да се правят ебати трагедиите! Тези които играят тото знаят, че твърди мачове няма!!!Просто този мач Дебрецен излезнаха по-освободени, имаха късмет да вкарат рано, а нашите се насраха от шубе при едно на нула...После се видя, че имаха сили, върнаха гола и точно когато бяхме в подем дойде грешката в защита и втория гол!Разлика в класите няма!!! В дадения мач нещата се стекоха по-добре за гостите! Това не значи,че ги защитавам наш'те! Те си бяха трагични! Рок звездата да ме прощава ма не става за нищо...не знам що само го защитават някои наши фенове?!?!!? Вижда се, че в решителните моменти се дъни! Първия мач беше просто нула без нито едно отиграване...К'вото и да си говорим той к'во очаква?! Да е титуляр в Левски само заради един гол срещу ЦСКА...и това цяла година?! Може да има качества,но няма постоянство, а това е най-важното!Камбуров що шие всеки мач? Щото е добър! За реванша шансовете са ни много малки! Реалния ни шанс е ако ние сме отборът който поведе в мача(тогава направо се връщаме в мача)...тогава вече може и да се мисли за отстраняване или евентуално продължения(никак не изключвам този вариант) С оглед на историята и статистиката ме съмнява обаче това да се случи! Като изключим Санта Жулия не помня кога за последно сме победили като гост с два гола разлика! Като в случая говорим и за отбор, който е от нашата черга...много трудно! Добре че поне сме вързали гащите за ЛЕ...и без друго с гениалните ходове на Ратко Пиратко сме само за ШЛ... ;)

Върни се в “Архив”