Morgause написа:Момче, идвал съм на 3 гостувания във Варна, а съм бил в града ви над 10 пъти със сигурност. Какво ми обясняваш, като през 2008-ма бяхме 4000 гости във Варна? Варна е червена, за първи път се появил фен на ЦСКА във Варна през 2007-ма... смях! Ти сигурно познаваш 500 000 човека в тоя град (незнам колко точно е града, може и повече да е), да знаеш кой от кой отбор е...
Когато и да играят Черно Море - ЦСКА, сектора за гости винаги е пълен до краен предел!!!
Момче, по=-добре да не го беше писал това

Сам си вкара автогол- идвал бил той 3 пъти на мач във Варна и1 0 пъти в града и вече "много запознат" с нещата в града

Ей, философ, аман от такива като теб! По-добре си трай, вместо да драскаш глупости. Идвал 3 пъти и вече говори. Смях е това, което ти говориш толкова убедено, че Варна била "червена". Не то това дори не е смешно, ами е нелепо и жалко. При все, че си призна, че си идвал на "цели" 3 мача във Варна и 10 тина пъти в града

Ами като си идвал 3 пъти не ми разправяй колко сте били или не сте били, защото на Тича първо няма как да сте 4000 практически няма как да стане, защото целият стадион е за 8000 човека, след реновацията със седалките и това значи, че трябва да сте заели цяла трибуна пълна само с ваши фенове, а това никога не е било и няма да е. То бива да говорите глупости, ама даже и вие не си вярвате

Практически няма как да ви продадат повече от 2000 билета и да сте повече, защото само 500 човека е мястото на нашата агитка и има още за 1500 човека в зелено място- както е винаги... Така, че тея с 4 те хиляди си ги говори на секта събирания

Пълен смях! Варна била червена

Боже, боже колоо мъка има на тоя свят. Ами ти също сякаш познаваш всички 500 000 човека във Варна

Момче Варна не е нито синя, нито пембяна или друга. НАЙ-СТЕ МИ ЛЮБИМИ ТАКИВА ОТВОРКОВЦИ КАТО ТЕБ, ДЕТО СА ИДВАЛИ 2-3 ПЪТИ НА МАЧ И 10 ПЪТИ В ГРАДА (ПРЕДИМНО НА ПЛАЖ) да ми говорят по-убедено и от мен какво било в моя град видиш ли

Симпатяга, от как се помня живея във Варна и ти казвам, че вие като процент на фенове нямате никакви, разбираш ли, ама абсолю'тно никакви във Варна,. Добре, че беше фракцията ви ФИРМ, че някой да ви чуе
В Толбухин, Шумен, Разград, Дългопол може би, но не и във Варна! И само не ми обяснявай пак за 4- те хиляди :човека, че първо не сте били никога над 2000 човека и второ, те повече от половината са от гореспоменатите места, чак от Русе ви идват хора... От Варна сте шепа народ и до скоро никой не ви беше чувал.... Левскарите и те да не се бият в гърдите, че са една шепа народ, но за разлика от вас поне си имат традиции с фракцията от доста време и заради това ги знаят. Толкова сте нелепи да се опитвате да изкарате някой от големите градове като син или червен, че повече няма накъде

А то нищо общо- във Варна най-много хора се вълнуват от световен и европейски футбол, след това от ЧЕРНО МОРЕ и Спартак, и чак след това Левски и вас... Като левскарите колкото и да не ги харесвам (да не кажа по-силна дума) са повече от вас.... Но сборно феновете на двата отбора в града не може да достигнете и феновете на един от двата варненски тима, камоли и на двата...