Сериозно ли питаш за апатията ?!?!
Виж посещаемостта .
Това ако не е барометър за управлението на ръководството .
Това само няколко човека ли са ?
Няма в какво да ме убеждаваш , майна, вече съм си изградил представа за настроението на локомотивци и не от форумите , а от реалния живот .
Няма за какво да водим дискусия за апатията , ТИ си знаеш ,твойто , АЗ мойто . Истината ще стане ясна като почне първенството .
Цени на билети и абонаментни карти за сезон 2012/13
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Цени на билети и абонаментни карти за сезон 2012/13
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AlpCQzEFRI8[/youtube]

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Ставате смешни с тоя рев за "скъпи" билети. Как искате качествени футбалерчета за 2 лв? И къде в Европа е по-евтино от България по стадионите? Да пиете по кръчми и да харчите яко може, а за отбора - не...
razbira4 написа:Ставате смешни с тоя рев за "скъпи" билети. Как искате качествени футбалерчета за 2 лв? И къде в Европа е по-евтино от България по стадионите? Да пиете по кръчми и да харчите яко може, а за отбора - не...
kubik, прав си всеки си има мнение по въпроса, нито аз ще убедя теб в своето, нито ти мен. Не е тук мястото на подобни дискусии.
Иначе по темата за цените, съм напълно съгласен и подкрепям razbira4

Проблемът е, че ние по запалените винаги ще ходим, но болшинството, които идват на 2-3 мача през годината трудно отделят пари за ядене да не говорим за мач. Във входа сме 5 локомотивци и с изключение на мен другите си гледат отбота по ТВ точно защото не могат да отделят и 5 лв. Работят за по 500-600 лева имат и деца вече и познайте как се отделят пари за мач. Незнам защо не може да проумеете, че всичко над 3-4 лева е безумие на фона на стандарта ни и повечето хора нямат 5 лева стълбището да си платят а вие искате на мач да дойдат. Ако билетите са по 3 лева приходите ще са същите, но хората ще са три пъти повече! Има една психологическа граница която спира страшно много хора. С тези цени спортклуб ще е празна винаги.
1936 написа:Проблемът е, че ние по запалените винаги ще ходим, но болшинството, които идват на 2-3 мача през годината трудно отделят пари за ядене да не говорим за мач. Във входа сме 5 локомотивци и с изключение на мен другите си гледат отбота по ТВ точно защото не могат да отделят и 5 лв. Работят за по 500-600 лева имат и деца вече и познайте как се отделят пари за мач. Незнам защо не може да проумеете, че всичко над 3-4 лева е безумие на фона на стандарта ни и повечето хора нямат 5 лева стълбището да си платят а вие искате на мач да дойдат. Ако билетите са по 3 лева приходите ще са същите, но хората ще са три пъти повече! Има една психологическа граница която спира страшно много хора. С тези цени спортклуб ще е празна винаги.
Абсолютно си прав.
-
локо до живот
- Контакти:
и аз мисля,4е си прав
Вие в Пловдив и тези в Бургас се оплаквате че 600лв са ви малко за да отделяте пари за билети.А какво да кажат в Ловеч Разград Монтана Враца и всички по малки градове, където повечето хора вземат 300,400лв заплата.С тези пари дори да нямаш деца пак си жив умрял.Така че за мен е пълно безумие
да искат повече от 5лв в по малките градове [пример Разград*] 7лв за Полвдив Варна и Бургас и 10лв за София.
CHE написа:Вие в Пловдив и тези в Бургас се оплаквате че 600лв са ви малко за да отделяте пари за билети.А какво да кажат в Ловеч Разград Монтана Враца и всички по малки градове, където повечето хора вземат 300,400лв заплата.С тези пари дори да нямаш деца пак си жив умрял.Така че за мен е пълно безумиеда искат повече от 5лв в по малките градове [пример Разград*] 7лв за Полвдив Варна и Бургас и 10лв за София.
Моята заплата е 350 лв.Аз и 20 лева да го направят билета пак ще ходя.Но нали в крайна сметка искаме да върнем хората по трибуните?Кой страничен човек, който не живее с Локомотив ще дойде да наблюдава някой мач от 14:00 на обяд при 38 градуса жега?Няма ги тия мазохисти при положение, че за 7 лева хората могат да си седят вкъщи на хладно с бира в ръка и да гледат къде къде по-качествени продукций.
Стадиона ни е все още една бетонна дупка, а парите ще идат в джоба на някой...всички знаем кой.
Явно някой не иска да ходите на стадиона.....