Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Каквото повикало такова се обадило.

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2009 14:20

drakona25 написа:Каква истина бе пич, аз тая тема я пуснах за левскарите , а вие веднага започнахте да серете тука. Я си вижте смешния отбор какъв футбол играе и какъв треньор има. Че Левски не играе добър футбол е ясно , ама клубчето на армията е трагично от..... до с тея псевдо футболисчета Принца на някакво село или Лимона ти си избери, моя любимец Данчо Тодоров и още куп велики таланти като Руи Мигел. За треньора има само една фраза " многоооооо тъпо парче", а за ръководството да не говорим ( селски пръчки от Пернишко село) дето заплатите не могат да плащат и в скоро време ще започнат да сменят Суходол с Армията да си изхвърлат боклуците, както е тръгнало, а вие там мачове за ЕКТ искате да играете смешници.

направо се обидих и сега плача.много си лош!ние може да не играем футобл ама играем колкото можем и колкото ни позволяват средствата и не летивем в облаците като вас!мача с Баку трагични и двата мача!Мача с Дебрецен напълно ви надиграхта добре, че не ви биха с 3-4 гола вие тука ми отивате в Будащеша да ги смазвате.Незнам кой лети в облаците, докато ние си знаем състоянието на отбора и се радваме и на малкото!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Addler
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот Addler » 24 авг 2009 14:22

anakin написа:Какви са тия с по 1 нападател бе?! Излизаме с Христов,Еньо,Ортега,Зе,Жо,Дарко,Бардон.Сърмов,Рабех,Топузаков,Вагнер 3-4-3 ;)

Хахахаха-ти знаеш ли от коя страна се рита топката бе?

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 24 авг 2009 14:23

хаха да и след всяка атака ше има центриране по крилото и евентуален удар към вратата.....виж ако имахме играчи като манолев и данчо минев шеше да е малко по различно зашото те играят добре в дефанзивен план

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 24 авг 2009 14:23

slavi_1914 написа:Здравейте драги ми фенове на Цска !
Понеже снощи бях баннат заради това,че пиша във вашия форум се надявам модераторите да следят внимателно и вашите мнения а аз ще вии отговоря малко по семпло.
Всички знаем,че това е форума на отбора на народа така,че сте добре дошли тук. Нали и вие сте част от народа.
Искам само да ви питам защо ни следите толкова изкъсо ?
Страх ви е от Левски ли ?
Не си харесвате отбора ли ?
И защо си мислите,че вашите оценки за Левски се взимат под внимание.
Юношите ви са страшни видяхме от къде ги взимате.Пак от Левски.С тази разлика,че сте взели мършата от юношите на Левски.
А на вас драги Левскари критици, ще ви кажа че СМЯНА НА ПОКОЛЕНИЯ НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА !
След 2-0 срещу Цска защо не писахте,че нямаме стил ?
След победата в Ловеч защо не писахте че вървим надолу ?

Не ви ли стана ясно,че Левски е израстнал много макар и за Българските стандарти. Левски има най-добрите футболисти в България. Факта,че в 90% от отборите в А група има средно м/у 1-4 играча на Левски(или юноши) (с изкл. на Ботев) много ясно обясняванивото ни. Просто нямаме добър колектив. Но и това ще стане със всеки изминал мач. Ами контузиите забравихте ли ги ?
Спрете се малко с критиките към отбора ! Помислете малко ! И ако сте истински Левскари подкрепяйте отбора докрай !

Напълно си прав . Критиките не помагат. Особено в момент, когато отборът трябва да даде не сто, а двеста процента от себе си. За съжаление нервите на доста левскари са опънати докрай и това ги кара да бъдат не критични към отбора си, а язвителни и изпадащи в крайности. Дори тук прочетох, че Боримиров бил предаден от Гонзо (!?!). Едва ли има смисъл да оборвам безумието на подобно твърдение.
Но по важното е друго - от днес нататък да загърбим личните пристрастия или антипатии към този или онзи, а да канализираме нашата енергия в една посока - победа в Будапеща.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2009 14:25

slavi_1914 написа:Здравейте драги ми фенове на Цска !
Понеже снощи бях баннат заради това,че пиша във вашия форум се надявам модераторите да следят внимателно и вашите мнения а аз ще вии отговоря малко по семпло.
Всички знаем,че това е форума на отбора на народа така,че сте добре дошли тук. Нали и вие сте част от народа.
Искам само да ви питам защо ни следите толкова изкъсо ?
Страх ви е от Левски ли ?
Не си харесвате отбора ли ?
И защо си мислите,че вашите оценки за Левски се взимат под внимание.
Юношите ви са страшни видяхме от къде ги взимате.Пак от Левски.С тази разлика,че сте взели мършата от юношите на Левски.
А на вас драги Левскари критици, ще ви кажа че СМЯНА НА ПОКОЛЕНИЯ НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА !
След 2-0 срещу Цска защо не писахте,че нямаме стил ?
След победата в Ловеч защо не писахте че вървим надолу ?

Не ви ли стана ясно,че Левски е израстнал много макар и за Българските стандарти. Левски има най-добрите футболисти в България. Факта,че в 90% от отборите в А група има средно м/у 1-4 играча на Левски(или юноши) (с изкл. на Ботев) много ясно обясняванивото ни. Просто нямаме добър колектив. Но и това ще стане със всеки изминал мач. Ами контузиите забравихте ли ги ?
Спрете се малко с критиките към отбора ! Помислете малко ! И ако сте истински Левскари подкрепяйте отбора докрай !

явно си говорил глупости затова са те баннали.никъде , не пише , че феновете на ЦСКА не могат да пишаът във форума на Левски.1 отбора на народа само това вие си го знаете и то вече от 60-70 години говорите това не от 100.отбора на народа сте били когаъто сте били само вие и Славия.Сега с тоя израз освен да се смея на нищо друго не ме навежда!Нико йне ви след иизкъсо просто гледаме как говорите глупости и си вярвате.3 мноог ме е страх от Левски направо не мога да спя хаха.Незнам защо си мислите , че ни е страх.И от какво съедите?Че си изказваме коментарите в форума ви?И братле като задаваш въпроси задавай някакви по смислени а не от рода , Не си харесвате отбора ли? :) :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

drakona25
Контакти:

Мнениеот drakona25 » 24 авг 2009 14:26

Другата година като отидете във В група защото ще ви вземат лиценза, няма да летите в облаците ,а ще играете с отбори от вашия ранг . Искрено ви го желая :).
А що се отнася за Боримиров, според теб не е бил предаден от Гонзо след като му взе мястото и знаеше , че ще го сменя 10 дни преди да стане факт , а самия Боримиров го е разбрал 1 минута преди да се обяви.Н а това как му викат.

Потребителски аватар
Mr.Killer
Контакти:

Мнениеот Mr.Killer » 24 авг 2009 14:28

-------------------------Петков------------------------------
Бензукан--------Рабех------Топчо-----------Вагнер
--------------------------Сърмов---------------------------------
Зе-----------Бардон-------Тасевски----------Жо
---------------------Христов-------------------------

Мисля, че в този мач трябва да се даде последен шанс на Христов и ако не направи нищо прав му път...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 авг 2009 14:29

---------------------Петков----------------------
Бензукан------Топчо------Рабех------Вагнер
---------------Сърмов-------Минев------------
Зе Суарес------Тасевски(Бардон)----Йовов
--------------------Кръстовчев-----------------

колкото и да не ми се иска пияници и престъпници да обличат синия екип, Ратко ще го пусне. Иначе аз бих заложил отново на Генев или пък Милиев. Слагам Минев за опорен халф, защото така според мен халфовата ни линия ще бъде доста по-стабилна отколкото ако играят Тасевски и Бардон заедно, при което положение Сърмов издъхва сам и ни мачкат като в първия мач. Аз поне така виждам нещата, Минев едва ли е играл на такъв пост, но... какво да се прави като не се намери достатъчно добър опорен халф за Левски не само в България ами и по света....Ганьова работа!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 24 авг 2009 14:30

Точно Г. Христов "трябва" и работата отива ...

Върни се в “Архив”