valkaredgi написа:дочух че са черногорски национали.само толкова мога да ви кажа.
Според мен въобще няма да има повече нови...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
valkaredgi написа:дочух че са черногорски национали.само толкова мога да ви кажа.
bono написа:Аз мога повече, Йоветич и Вучинич. Спете спокойно, утре кацат.
valkaredgi написа:bono написа:Аз мога повече, Йоветич и Вучинич. Спете спокойно, утре кацат.
защо се подиграваш,само тези ли са национали на черна гора?
ако е истина какво правим тогава?
ще се извиниш ли публично?
Neron написа:Да вадят парите и да си го връщаме а не некав Опоку или Карвальо.
NO MERCY написа:
M. Baša
M. Džudović
M. Jovanović
E. Zverotić
S. Pavićević
L. Pejović
V. Volkov
S. Balić
S. Savić
N. Drinčić
S. Vukčević
V. Božović
M. Kašćelan
N. Nikolić
M. Novaković
M. Ćetković
D. Bošković
M. Vučinić
D. Damjanović
F. Bećiraj
S. Jovetić
A. Delibašić
A ако лъжеш какво правиме![]()
NO MERCY написа:Ръководството на германския първодивизионен Фрайбург очаква оферти за малийския национал Гара Дембеле, съобщава "Кикер". 26-годишният нападател беше привлечен в състава от Левски срещу рекордната за клуба сума от 2,2 милиона евро през миналото лято. Дембеле обаче не успя да се утвърди във Фрайбург. Той вкара само 1 гол в 16 мача в Бундеслигата, от които само в три започна като титуляр. Малиецът не попада в плановете на треньорското ръководство за следващия сезон, а от управата на клуба се надяват да си върнат част от похарчените за играча средства. Желанието на ръководството е да го продаде, а не да го преотстъпва.
"Към него има интерес от клубове от Катар и Китай", коментира агентът на играча. В офиса на Фрайбург обаче все още не е получена конкретна оферта за Дембеле.
Сега е момента да си върнем Гарата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта