Новини и спекулации свързани с треньорския пост на Нац.отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Камило Плачи ще е новият треньор
Според мен от всички варианти най-добър е Плачи, дори и Гибона, и Стоев да бяха съгласни.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Ако Плачи е новия треньор е добре.
В противен случай най-добре да останат помощниците Найден Найденов и Георги Петров.
Нов треньор 40 дни преди олимпиадата не трябва, докато навлезе в нещата и времето ще свърши.
В противен случай най-добре да останат помощниците Найден Найденов и Георги Петров.
Нов треньор 40 дни преди олимпиадата не трябва, докато навлезе в нещата и времето ще свърши.
Изглежда няма тема за мача ни с Германия.
Отново съдийте ни режат и подариха сумати точки на немците.
Но все пак 2:2 до момента.
Отново съдийте ни режат и подариха сумати точки на немците.
Но все пак 2:2 до момента.
Отупахме немците 3:2.
Изглежда на наште немците са им трън в очите (знаем защо)
и където ги видим вече ги тупаме.
Да, мисля, че направиха добър мач нашите и показаха доста положителни неща-характер, настроение, борбеност. Имат си своите слабости, но не е малко да биеш Германия в момента. Такива мачове ми дават надежда, че поне в близко бъдеще няма от какво да се притесняваме и волейболистите ни ще ни носят много радостни емоции 

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Мислиш ли че ще ги бием на финалите на СЛ или на Олимпиадата? нали си взеха 1-та точка и си мачкат Аржентина,която мачка нас пък... смешници сме без Казийски
Ponko написа:Мислиш ли че ще ги бием на финалите на СЛ или на Олимпиадата? нали си взеха 1-та точка и си мачкат Аржентина,която мачка нас пък... смешници сме без Казийски
Не съм ясновидец, за да знам дали ще ги бием или не. Понякога за такива неща е нужен и късмет. А в този мач бяхме не само без Казийски, но и без Жеков, Владо Николов, Теди Салпаров, Ники Николов, Тодор Алексиев, а в някои моменти пускахме и третият си разпределител и незнам 4-тия, 5-тия център... Щом мислиш, че сме смешници-твоя воля. Аз не смятам така-очевидно имаме различни разбирания за думата "смешници". Щом като бием Германия с характер и ги обърнем от 11-13 с тези момчета в петия гейм ти дава повод да ни смяташ за смешници...
само Левски и България
ГосподинСтойчев,чий продук е младежкия национален отбор,който преди малко срази мъжкия отбор на Германия,направил ви за снях в София преди 20 дни?Ваш или на федерацията,която казвате нищо не правила.Е,щом нищо не прави от къде идват тия попълнения, които ще изместят дори и лигльото М.Казийски?
riki088 написа:ГосподинСтойчев,чий продук е младежкия национален отбор,който преди малко срази мъжкия отбор на Германия,направил ви за снях в София преди 20 дни?Ваш или на федерацията,която казвате нищо не правила.Е,щом нищо не прави от къде идват тия попълнения, които ще изместят дори и лигльото М.Казийски?
Стига с тази загуба от Германия. От една загуба не бива да се правят трагедии както го направи федерацията и забъркаха скандала.
Въпреки че загубата бе само повод.
Германците преди месец бяха във супер форма и не случайно отстраниха и Куба от олимпийските игри,
същата Куба дето сега бие Сърбия и Русия като маче у дирек.
Вчера и ние бяхме без част от играчите си, но и германците им нямаше 4-5 играча.
Хубава победа за самочувствие.
paro24 написа:Отупахме немците 3:2.
След дъжд-качулка!