ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон
DerrickRose явно е изтървал срока за прогнози, но поради ограниченото време и напредналия етап на играта мисля,че не е коректно да бъде отстранен по този начин. Предлагам да даде и той своите голмайстори, но колкото по-късно го направи толкова по-неприятно за него,защото изборът от мачове намалява.
Svetlio написа:DerrickRose явно е изтървал срока за прогнози, но поради ограниченото време и напредналия етап на играта мисля,че не е коректно да бъде отстранен по този начин. Предлагам да даде и той своите голмайстори, но колкото по-късно го направи толкова по-неприятно за него,защото изборът от мачове намалява.
да и аз така мислех и така ще постъпим, все пак имаше само 1 ден да прогнози, ако се появи да посочи от останалите мачове

ако всички отпаднем, което е доста вероятно, следващия кръг играем по финалните правила---> посочваме по 4 ма, мисля че това е най-удачният вариант

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Аз не намирам това за коректно.Ние трябваше да дадем прогнозите си още вчера,поставени под напрежение да не опуснем срока.Дори аз и Svetlio изгоряхме вече с по един играч,а при евентуално включване на DerrickRose той започва на чисто и вече с по-голям шанс.
MQplaya написа:Аз не намирам това за коректно.Ние трябваше да дадем прогнозите си още вчера,поставени под напрежение да не опуснем срока.Дори аз и Svetlio изгоряхме вече с по един играч,а при евентуално включване на DerrickRose той започва на чисто и вече с по-голям шанс.
Като се замисля си прав, щото няма да е честно спрямо останалите закъсняли в предишните кръгове, които след първите дни ги броехме за закъсняли, така че ще изчакаме DerrickRose само до довечершните мачове

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Аз отпаднах след мачовете в групи А и В
Беше изключително удоволствие да се съревновавам с всички вас последните няколко месеца. Очаквам следващия сезон на играта с нови сили, а на двамата останали колеги пожелавам успех и нека по-добрият победи 

Svetlio написа:Аз отпаднах след мачовете в групи А и ВБеше изключително удоволствие да се съревновавам с всички вас последните няколко месеца. Очаквам следващия сезон на играта с нови сили, а на двамата останали колеги пожелавам успех и нека по-добрият победи
На практика не си отпаднал, защото ако и ние отпаднем този кръг ( за целта Балотели и Касано трябва да не вкарат), се уточихме, че ще играем следващия по финалните правла---> и тримата посочваме по 4 ма и там ще бъде излъчен победителя....така че трябва да разчиташ, че италианските нападатели няма да вкарат утре

Ще се радвам борбените ирландци да удържат, но съм реалист и очаквам гол поне от Касано,който започва титуляр.
Честито kingofpop, 2ра поредна титла.Касано вече вкара,а Балотели е резерва и е минимален шанса да отбележи.Страхотна игра и през този сезон 

За мен бронза! Кога е награждаването 

ВТФ!Балотели с голям гол,който шокира дори и мен