Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Tо всичко това е хубаво казано ама има една подробност че немците първи са си плюли на реномето и всичко това е документирано -годината 1982 -световното в Испания и цирка с Австрия!Аз не знам кво толкова им харесвате на немците като са изиграли 2-слаби мача и въпреки че побеждават не доказват на никого че са най-добрите тук!!
aguias написа:ogg написа:Първо, германците никога няма да си плюят на реномето с подобни изцепки и със сигурност ще играят само за победа в тоя мач.
Второ, нека не забравяме, че с може би най-неудобния им съперник последните години - Испания са в различни потоци и могат да се срещнат чак на финала. Следователно немците НЯМАТ ПОЛЗА да елиминират още сега Португалия и Холандия, защото по този начин ще улеснят не своя, а на испанците живота (Испания е в поток с втория от група Б) !!! Със сигурност биха искали Ла Фурия да се измъчи максимално до евентуалния финал, а това ще стане само ако на пътя им се изпречат сериозни отбори, а не такива като Дания и Чехия напр.
Tо всичко това е хубаво казано ама има една подробност че немците първи са си плюли на реномето и всичко това е документирано -годината 1982 -световното в Испания и цирка с Австрия!Аз не знам кво толкова им харесвате на немците като са изиграли 2-слаби мача и въпреки че побеждават не доказват на никого че са най-добрите тук!!
Sardukar написа:е много ясно, че не го слушамеВсички сме ахнали по Германия и хората, които Я подкрепят
Искам си Акаунта написа:aguias написа:ogg написа:Първо, германците никога няма да си плюят на реномето с подобни изцепки и със сигурност ще играят само за победа в тоя мач.
Второ, нека не забравяме, че с може би най-неудобния им съперник последните години - Испания са в различни потоци и могат да се срещнат чак на финала. Следователно немците НЯМАТ ПОЛЗА да елиминират още сега Португалия и Холандия, защото по този начин ще улеснят не своя, а на испанците живота (Испания е в поток с втория от група Б) !!! Със сигурност биха искали Ла Фурия да се измъчи максимално до евентуалния финал, а това ще стане само ако на пътя им се изпречат сериозни отбори, а не такива като Дания и Чехия напр.
Tо всичко това е хубаво казано ама има една подробност че немците първи са си плюли на реномето и всичко това е документирано -годината 1982 -световното в Испания и цирка с Австрия!Аз не знам кво толкова им харесвате на немците като са изиграли 2-слаби мача и въпреки че побеждават не доказват на никого че са най-добрите тук!!
1982 ... да припомним . Тогавашната ФРГ се нуждае от задължителна победа срещу Австрия за да се класира напред . Австрия се нуждае от точка за да спечели групата . А Алжир се нуждае от равен в мача между ФРГ и Австрия ... или от разгромна победа на ФРГ ( с 3 или повече гола ) , за да се класира напред . ФРГ печелят без да се напъват много с 1:0 ... и алжирската и френска преса надават вой , че видиш ли - Германия не е разгромила Австрия , и по този начин отнела възможността на Алжир да продължи напред .
Искам си Акаунта написа:Sardukar написа:е много ясно, че не го слушамеВсички сме ахнали по Германия и хората, които Я подкрепят
ти го остави ахването ... кога да очакваме избухването на Робен
aguias написа:ogg написа:Първо, германците никога няма да си плюят на реномето с подобни изцепки и със сигурност ще играят само за победа в тоя мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта