ЕВРО 2012 - Група Б: Дания - Германия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - Група Б Дания - Германия

Мнениеот Sardukar » 17 юни 2012 21:07

е много ясно, че не го слушаме ;) Всички сме ахнали по Германия и хората, които Я подкрепят :roll:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 17 юни 2012 21:10

Viktor4o_Rs написа:Tо всичко това е хубаво казано ама има една подробност че немците първи са си плюли на реномето и всичко това е документирано -годината 1982 -световното в Испания и цирка с Австрия :twisted: !Аз не знам кво толкова им харесвате на немците като са изиграли 2-слаби мача и въпреки че побеждават не доказват на никого че са най-добрите тук!!

Цървуле, никой не те слуша, дано Холандия ви пребие тази вечер :lol: :lol: :lol:[/quote]
Бухал пише се чете :mrgreen: Знам че копнееш за датски ласки в природата ти е мекотело:lol: :lol:
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 юни 2012 21:16

aguias написа:
ogg написа:Първо, германците никога няма да си плюят на реномето с подобни изцепки и със сигурност ще играят само за победа в тоя мач.

Второ, нека не забравяме, че с може би най-неудобния им съперник последните години - Испания са в различни потоци и могат да се срещнат чак на финала. Следователно немците НЯМАТ ПОЛЗА да елиминират още сега Португалия и Холандия, защото по този начин ще улеснят не своя, а на испанците живота (Испания е в поток с втория от група Б) !!! Със сигурност биха искали Ла Фурия да се измъчи максимално до евентуалния финал, а това ще стане само ако на пътя им се изпречат сериозни отбори, а не такива като Дания и Чехия напр.

Tо всичко това е хубаво казано ама има една подробност че немците първи са си плюли на реномето и всичко това е документирано -годината 1982 -световното в Испания и цирка с Австрия :twisted: !Аз не знам кво толкова им харесвате на немците като са изиграли 2-слаби мача и въпреки че побеждават не доказват на никого че са най-добрите тук!!

1982 ... да припомним . Тогавашната ФРГ се нуждае от задължителна победа срещу Австрия за да се класира напред . Австрия се нуждае от точка за да спечели групата . А Алжир се нуждае от равен в мача между ФРГ и Австрия ... или от разгромна победа на ФРГ ( с 3 или повече гола ) , за да се класира напред . ФРГ печелят без да се напъват много с 1:0 ... и алжирската и френска преса надават вой , че видиш ли - Германия не е разгромила Австрия , и по този начин отнела възможността на Алжир да продължи напред .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 юни 2012 21:17

Sardukar написа:е много ясно, че не го слушаме ;) Всички сме ахнали по Германия и хората, които Я подкрепят :roll:

ти го остави ахването ... кога да очакваме избухването на Робен ;)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 17 юни 2012 21:22

Германците трябва да бият
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 17 юни 2012 21:22

Съгласен съм,че мача на Германия е не по-малко важен от останалите,но Льов можеше да пусне Гьотце или Ройс поне!Не разбирам също защо не залага на Хумелс и Хьоведес като двойка централни защитници!Според мен ще оформят желязно дуо,стига да се сработят!

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 17 юни 2012 21:23

Искам си Акаунта написа:
aguias написа:
ogg написа:Първо, германците никога няма да си плюят на реномето с подобни изцепки и със сигурност ще играят само за победа в тоя мач.

Второ, нека не забравяме, че с може би най-неудобния им съперник последните години - Испания са в различни потоци и могат да се срещнат чак на финала. Следователно немците НЯМАТ ПОЛЗА да елиминират още сега Португалия и Холандия, защото по този начин ще улеснят не своя, а на испанците живота (Испания е в поток с втория от група Б) !!! Със сигурност биха искали Ла Фурия да се измъчи максимално до евентуалния финал, а това ще стане само ако на пътя им се изпречат сериозни отбори, а не такива като Дания и Чехия напр.

Tо всичко това е хубаво казано ама има една подробност че немците първи са си плюли на реномето и всичко това е документирано -годината 1982 -световното в Испания и цирка с Австрия :twisted: !Аз не знам кво толкова им харесвате на немците като са изиграли 2-слаби мача и въпреки че побеждават не доказват на никого че са най-добрите тук!!

1982 ... да припомним . Тогавашната ФРГ се нуждае от задължителна победа срещу Австрия за да се класира напред . Австрия се нуждае от точка за да спечели групата . А Алжир се нуждае от равен в мача между ФРГ и Австрия ... или от разгромна победа на ФРГ ( с 3 или повече гола ) , за да се класира напред . ФРГ печелят без да се напъват много с 1:0 ... и алжирската и френска преса надават вой , че видиш ли - Германия не е разгромила Австрия , и по този начин отнела възможността на Алжир да продължи напред .

Toва с френската преса не е вярно цялата футболна общественост осъди зверския акт към убийсвото на футбола това не беше не напрягане а разхождане по терена и безцелни пасове който го е гледал като мен знае всичко :evil:
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 17 юни 2012 21:27

На който са му били тежки бутонките и не е успял да се класира със собствени сили сега сам си е виновен да чака помощта на други отбори. Германия сега може да си прави каквото си иска. Ако искат могат да бият, ако искат и равен може да направят. На който не му изнася да не се е класирал на европейското. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 юни 2012 21:29

Искам си Акаунта написа:
Sardukar написа:е много ясно, че не го слушаме ;) Всички сме ахнали по Германия и хората, които Я подкрепят :roll:

ти го остави ахването ... кога да очакваме избухването на Робен ;)

[offtopic]не знам, кога със сигурност(аз се надявам да е днес), но нямам съмнение, че това ще се случи! Най-вероятно пак баварците ще намажат :lol: Да идеш в отбор, който предния сезон е бил размазан с 4-0 и да го класираш на финал....много малко го могат(абстрахираме се, че Йовребро или къв беше там свири в едната среща :lol: :mrgreen: )[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 17 юни 2012 21:50

aguias написа:

Я, да сме по-обективни и да минем в по-скорошни години колега. Първо да видим каквос е случи 1998, а? Как Франция стана шампион? Всичко беше наред нали? Например някакво странно изригване на Тюрам мисля през второто полувреме срещу Хърватия и отбелязва 2 гола- еднакви и хърватите водейки с 1:0 спряха да играят вече губейки с 1:2, ами как така точно вечерта преди финала Роналдо(истинския) получи припадаъци и не занм си какво и прекрасно играещата Бразилия падна с 3:0 от домакина? Ами 2002 в Япония и Южна Корея какво беше? Удобно не споменаваш съдииските тесли отрязали главата на Испания и Италия в полза на Корея. 2004 Какво направиха в една група с България и Италия невинните душици Дания и Швеция- що не го кажеш ? Обичай си отбора и не търси под вола теле!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Върни се в “Евро 2012”