subzero написа:Тъкмо си мислех,че и Нейчо е с ембарго и ето го....с целия си блясък!!
С ембарго?

Че на кой му стиска да се е*ава с джедай???
п.п. Пичове, липсвате ми! Гледате ли Европейското някъде.... заедно?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Тъкмо си мислех,че и Нейчо е с ембарго и ето го....с целия си блясък!!
Converse написа:14 Ноември 2008 написа:Здравейте, риби!Как сте? Поздрави от Варна!
Добре сме, хапваме еклери !
petkan написа:subzero написа:Тъкмо си мислех,че и Нейчо е с ембарго и ето го....с целия си блясък!!
С ембарго?![]()
Че на кой му стиска да се е*ава с джедай???
п.п. Пичове, липсвате ми! Гледате ли Европейското някъде.... заедно?
Хммм.. Женската част на Силата не подбира джедаи-медаи. Още повече сини.
Ний за кафе не сме се събрали,ти за мач.
ntodorov написа:Хммм.. Женската част на Силата не подбира джедаи-медаи. Още повече сини.
За мен ли иде реч?...При мен ембарго не търсете. С жена ми се познаваме от двадесет години - мина времето гаТ се "търсехме". Сега по-важното за нас е да уважаваме свободата и личното пространство на другия... Тези дни ми е малко пришпорено на работа и така ще бъде до към августа месец Господен. Що се касае за кайфетата. Мани ги теЗ каЙфета Данчо - дай да опраЙм ракиите. В края на този месец подготвяме ново и безпаметно пиянство на "народите" тук в комплекса. Ще се опитаме да направим голям шлем - от 19 до 7 часа...
. Миналия път не ни достигнаха някакви 2-3 часа...
![]()
ntodorov написа:Хммм.. Женската част на Силата не подбира джедаи-медаи. Още повече сини.
За мен ли иде реч?...При мен ембарго не търсете. С жена ми се познаваме от двадесет години - мина времето гаТ се "търсехме". Сега по-важното за нас е да уважаваме свободата и личното пространство на другия... Тези дни ми е малко пришпорено на работа и така ще бъде до към августа месец Господен. Що се касае за кайфетата. Мани ги теЗ каЙфета Данчо - дай да опраЙм ракиите. В края на този месец подготвяме ново и безпаметно пиянство на "народите" тук в комплекса. Ще се опитаме да направим голям шлем - от 19 до 7 часа...
. Миналия път не ни достигнаха някакви 2-3 часа...
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта