Кой кой е в действителност в БГ-футбола!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
Re: Кой кой е в действителност в БГ-футбола!
Кой кой е определят феновете. Ама тези на стадиона, а не форумните бойци.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]
- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
Panicanwhyasker написа:Първо да отбележа,че съм фен на Локомотив Пд.
Пирин може да няма трофеи,но е дал много повече за българския футбол отколкото
нашите псевдограндове,които през по-голямата част от съществуването си разчитат единствено на властта.
Какво сте направили вие?
Единствено срам за българския футбол сте!!!!!!!!!!
Имате по няколко четвътфинала и полуфинала за над 150г обща история като
отборите ви са изградени от откраднати насилствено футболисти от всички школи в Бг.
Знаменитите ви победи са в мачове без значение,а останалите се броят на пръстите на едната ръка.
И до ден днешен сте покровителствани и винаги се свири само за вас и пак за нищо не ставате.
Справка Миньор-ЦСКА,Левски-Миньор и доста подобни мачове.
Тука едвам се налагате с по 14 играча и други странични фактори над селските отбори и смеете да претендирате за футбол?!![]()
![]()
Пловдив ,Зарата ,Благоевград, Варна са футболните градове на България!!!!!
За Пловдив няма какво да говоря,Пирин люлка на таланти,Варна...като прибавим традициите отпреди комунизма и , това че в Варна Левски има повече
фенове отколкото в София,какво повече да си говорим?
ЦСКА са същите,сбирани от села и паланки ,даже пловдивчани(TP) са им може би най-запалените фенове.
Вкупом и на двата "гранда" феновете им не могат да напълнят националния стадион за мач на националите.
Ако националите играеха в Пловдив или Зарата при наличие на стадиони щеше да гори всичко и да се пука по шевовете.
И за финал,отбори като Пирин са символи на футбола,а вий сте символи на "Евроидиоти".
Не ви ли омръзна на фенчетата на големите "колоси" Локо Пд, Ботев, Берое и т.н да ревете...Вечно Левски ви е виновен !
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]
-
lazio1997
- Контакти:
САМО ЛЕВСКИ! написа:Кой кой е определят феновете. Ама тези на стадиона, а не форумните бойци.
По-добре от това не може да бъде казано.
Жегите дойдоха за капак и мачовете от европейското се играят вече само от 21 45 и резултата е този - тъпи теми от още по-тъпи и вглабени потребители !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
За един отбор най-важни са феновете - нищо друго няма значение~! Има ли многобройни фенове - един отбор е жив и няма да загине!
Това се отнася за софийските Левски и ЦСКА и пловдивските Локо и Ботев! Също и за Берое, Нафта, Море, Миньор и много малко други отбори!
Това се отнася за софийските Левски и ЦСКА и пловдивските Локо и Ботев! Също и за Берое, Нафта, Море, Миньор и много малко други отбори!
- Levski4Ever
- Контакти:
Темата е много интересна и автора хич не се гъбарка с хората, които странно защо му се връзват. Ама все пак дайте инфо за някои по-колоритни отборчета - http://worddrow.wordpress.com/2006/09/16/real-names/. Така де, на Г.А. статииките дето викат другите, мога да ги чета и по други сайтове.
[offtopic]И аз съм изгледал всички сезони на Монк. Това прави ли ме дърт и скучен!?
Кажете, че се притесних...
Сигурно като гледаш български сериалчета (малко от които струват на пръв поглед), и после ги коментираш с приятелчета те прави страшно готин
[/offtopic]
Колкото и да ми е интересна темата, ще ходя да гледам тоя пуст мач Португалия - Холандия...
[offtopic]И аз съм изгледал всички сезони на Монк. Това прави ли ме дърт и скучен!?
Колкото и да ми е интересна темата, ще ходя да гледам тоя пуст мач Португалия - Холандия...

obi4am_pirin написа:
А вие кой сте? Ясно е, че не сте ЯМКС.
Кой ви излъга , че Пирин има малко фенове . Ами това какво е ? http://www.youtube.com/watch?v=Bo7EhCIL4nY http://www.vbox7.com/play:47866052?r=google
Какъв е смисъла на тази тема? obi4am_pirin напоследък съм те забелязал, че отваряш само провокативни теми. Всеки отбор си има история и феновете я знаят, това дали се срамуват или не от нея си е техен проблем, гледай си твоя отбор и престани да обвиняваш за всички световни несправедливости отборите с голяма фенска маса като ЦСКА, Левски, Ботев (Пд) и Локо (Пд).
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Panicanwhyasker написа:Първо да отбележа,че съм фен на Локомотив Пд.
Пирин може да няма трофеи,но е дал много повече за българския футбол отколкото
нашите псевдограндове,които през по-голямата част от съществуването си разчитат единствено на властта.
Какво сте направили вие?
Единствено срам за българския футбол сте!!!!!!!!!!
Имате по няколко четвътфинала и полуфинала за над 150г обща история като
отборите ви са изградени от откраднати насилствено футболисти от всички школи в Бг.
Знаменитите ви победи са в мачове без значение,а останалите се броят на пръстите на едната ръка.
И до ден днешен сте покровителствани и винаги се свири само за вас и пак за нищо не ставате.
Справка Миньор-ЦСКА,Левски-Миньор и доста подобни мачове.
Тука едвам се налагате с по 14 играча и други странични фактори над селските отбори и смеете да претендирате за футбол?!![]()
![]()
Пловдив ,Зарата ,Благоевград, Варна са футболните градове на България!!!!!
За Пловдив няма какво да говоря,Пирин люлка на таланти,Варна...като прибавим традициите отпреди комунизма и , това че в Варна Левски има повече
фенове отколкото в София,какво повече да си говорим?
ЦСКА са същите,сбирани от села и паланки ,даже пловдивчани(TP) са им може би най-запалените фенове.
Вкупом и на двата "гранда" феновете им не могат да напълнят националния стадион за мач на националите.
Ако националите играеха в Пловдив или Зарата при наличие на стадиони щеше да гори всичко и да се пука по шевовете.
И за финал,отбори като Пирин са символи на футбола,а вий сте символи на "Евроидиоти".
Ако броиш 3 отрсанявания на действащи европейски шампиони като незначителни - ОК, нямаме успехи. Щом за теб Ливърпул, Аякс, Нотингам Форест не са големи отбори, то незнам кои са. Варна, какво му е футболното на този град? Там има повече фенове на ЦСКА отколкото феновете на Спартак и Черно Море взети заедно. Пловдив - признал съм публиките и на 2-та отбора, за вас може да се каже, че сте футболен град. Берое, кажи ми 1 техен юноша (то и за ваш юноша не се сещам, ама карай). Символът на "евроидиот" го носи само 1 отбор в България. ЦСКА е доказания евробоец в България!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!