Знам, че след мач и половина е рано да се правят генерални изводи, но според мен - не става за ЦСКА.
Вярно е - показа голямо желание, бяга много, но това не е достатъчно. Има проблеми със спирането на топката, с техниката, с концентрацията пред гола...единственото му оправдание е младостта и може би голямото напрежение /все пак идва от Пирин в ЦСКА/, но...
По стил ми прилича на Руи Мигел, но според мен португалецът е по-добър.
Интересно какво мислите вие за него, има ли бъдеще в ЦСКА?
Спас Делев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спас Делев
Ти си някакъв ГЕНИЙ! Човек ти малоумен ли си!?!? Сам го казваш, че за мач и половина нищо не може да се разбере и после пляс не става. Е според мен ти не си добре! В момчето има много хляб! И за Берба мислехме че не става.... а то каква стана... ПОМИСЛИ СИ И ПОСЛЕ ПИШИ!!!
Мноого бързаш, много......... А и много си противоречиш:
Знам, че след мач и половина е рано да се правят генерални изводи, но според мен - не става за ЦСКА.
Вярно е - показа голямо желание, бяга много, но това не е достатъчно. Има проблеми със спирането на топката, с техниката, с концентрацията пред гола...единственото му оправдание е младостта и може би голямото напрежение /все пак идва от Пирин в ЦСКА/, но...
- POPCORN
- Контакти:
мене пък много ме кефи.тича бързо уме да борави с топката.нормално е да му е притеснено.Едно е да играеш в Пирин друго е в ЦСКА!Да не говорим, че 1 месец беше с контузия и незнаеше къде ще играе!Дайте му време!А и да ви кажа само на 19 е !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Cherven_poboinik
- Контакти:
Още е много притеснен след 5-6 мача ще е фурия
Онова Мигел да не е нещо повече ...

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
Вие болни ли сте бе.....не мога да разбера.....Спас играе в момента с най-много желание от всички,пък и какво искате първите 2 мача по 2000000 гола ли да вкара бе малоумници....ще видите той и войводата какво ще правят в атака с/у Динамо(а може би и Владо !!! дано....)
YNWA!
@POPCORN, не е на 19, почти на 21 е роден е на 22.09.1988/
@TheClub - доколкото знам форумът е за това, всеки да си изказва мнението, така че ако обичаш по-леко с определенията! А Бербатов никога не се е спъвал в топката...
Проблемът според мен, е недостатъчно добра работа в школите. Сега у нас има доста млади играчи с очевиден талант, които обаче имат сериозни проблеми с елементарни неща като спиране на топката и подаване на средно разстояние /за удари от средно и далечно разстояние да не говорим/
п.п.Лично нямам нищо против Спас, ако работи повече може и да компенсира пропуските от обучението си като футболист. Въпросът е дали Пенев ще му даде достатъчно време
@TheClub - доколкото знам форумът е за това, всеки да си изказва мнението, така че ако обичаш по-леко с определенията! А Бербатов никога не се е спъвал в топката...
Проблемът според мен, е недостатъчно добра работа в школите. Сега у нас има доста млади играчи с очевиден талант, които обаче имат сериозни проблеми с елементарни неща като спиране на топката и подаване на средно разстояние /за удари от средно и далечно разстояние да не говорим/
п.п.Лично нямам нищо против Спас, ако работи повече може и да компенсира пропуските от обучението си като футболист. Въпросът е дали Пенев ще му даде достатъчно време

vanko99 първо си прочети първото мнение, леко си противоречиш, второ- не става толкова бързо да се адаптираш, тоест при някой става бързо адаптацията при други малко по бавно. Ще видиш че този младеж ще започне да дупчи головете скоро... (викам му младеж, а ми е батко
)

- POPCORN
- Контакти:
vanko99 написа:@POPCORN, не е на 19, почти на 21 е роден е на 22.09.1988/
добре грешката е моя.но където е 19 там е и 21 така тапърва ще дава много на футбола в България!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Когато не можеш да вкараш топката от 3 метра на празна врата е до можене а не до адаптация .И да има желание но то с желание и търчане само не става .За мен това си беше чисто набутване 150 000 евро за наем на Делев.